Gal yra zinovu del televizoriaus su 4K?
Kokiu modeliu egzistuoja? Domina televizoriai ~49''.
Radau tik euronicse ir topo centre. Cia visiska naujiena, kad daugiau nieks neparduoda? Ar verta ziuretis i 4K televizorius?
SONY KD49XE8096
https://www.topocent...kd49xe8096.html
QUOTE(Sense @ 2017 12 17, 13:53)
Gal yra zinovu del televizoriaus su 4K?
Radau tik euronicse ir topo centre. Cia visiska naujiena, kad daugiau nieks neparduoda? Ar verta ziuretis i 4K televizorius?
SONY KD49XE8096
SONY KD49XE8096
Visur pilna tų 4K ... jie dar vadinami "Ultra HD".
QUOTE(speedy @ 2017 12 17, 12:09)
Visur pilna tų 4K ... jie dar vadinami "Ultra HD".
Nu va, kaip visad, kitaip uzvadina ir kazkas geresnio tipo. Konsultantas topo centro, parode tik du telikus su 4K. Dabar jau kiek aiskiau.
QUOTE(zuzla @ 2017 12 16, 13:08)
<p>mano mama turi lygiai tokią pačią virtuvę, pasidarius vamzdį spintelėse, na ir telpa. jei virtuvė, kaip paveiksliuke, vamzdis jau slepiasi spintelėse, tai skirtumas bus papildomi keliasdešimt cm vamzdžio. ar ne taip?
</p>
</p>
Ne visai, tiesiog samsung ir sony klausem ir 49''.
Sveiki,
Padekit pls apsispresti tarp 2 modeliu
LG 43UJ6517.AEE ir LG 43UJ634V
Kaina abieju panasi, parametrai irgi...
Aciu
hmm, gal del to kad kaina nedidele ir topo centre juos ir pasiule....
tai neverti demesio?
Na, aš greitai žvilgtelėjau ka ten Topocentras iki 550 eur parduoda, tai tikrai pasirinkčiau kažką is kitų.
Pvz. Panasonic TX-50DS630E
Samsung UE50MU6172
Samsung UE50MU6192
Sony KDL-43WE750
Sony KDL-48WD650BAEP
O Topocentre kažkaip argumentavo kodėl jie LG siūlo, o ne kitus gamintojus? Nes bendrai paėmus, tai LG LCD televizoriai vaizdo kokybe atsilieka nuo Panasonic/Samsung/Sony, mano manymu LG reikia svarstyti tik tuo atveju, jei perkamas OLED televizorius.
Pvz. Panasonic TX-50DS630E
Samsung UE50MU6172
Samsung UE50MU6192
Sony KDL-43WE750
Sony KDL-48WD650BAEP
O Topocentre kažkaip argumentavo kodėl jie LG siūlo, o ne kitus gamintojus? Nes bendrai paėmus, tai LG LCD televizoriai vaizdo kokybe atsilieka nuo Panasonic/Samsung/Sony, mano manymu LG reikia svarstyti tik tuo atveju, jei perkamas OLED televizorius.
kaip ir ne.. Pasakyta mazdaug suma - ir buvo durta i kazkuriuos, kuriu modeliu pavadinimus tiesiog nufotkinom...
gal kas pakomentuos Panasonic TX-32DS600E? norime nedidelio (atstumas iki 3 m), paprasto (močiutei), bet ne prasto