Įkraunama...
Įkraunama...

Televizoriai 9

Sveiki,

kokia būtų nuomonė apie šį:?
https://www.euronics...ue55ku6402.html

gal yra kokia kita firma su panašiais parametrais ir pigesni?
Atsakyti
Sveiki, planuoju pirk televizorių. Reikalavimas būtų, kad skaitytų .mkv failus, nes dabartinis panasonikas stringa beskaitydamas ir neina parsisiųstų filmų žiųrėt per tv, nes praktiškai visi .mkv būna. Ačiū už nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barislovas @ 2016 11 23, 15:44)
Sveiki, planuoju pirk televizorių. Reikalavimas būtų, kad skaitytų .mkv failus, nes dabartinis panasonikas stringa beskaitydamas ir neina parsisiųstų filmų žiųrėt per tv, nes praktiškai visi .mkv būna.  Ačiū už nuomones 4u.gif

Biudžetas 300-400 EUR
Atsakyti
Mano nuomone tai jums reikia paprasčiausią media grotuvą nusipirkti, kainuos 30-40 Eurų, nes keisti televizorių vien dėl to, kad jis kažkokio formato nerodo, tai ką aš zinau...
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2016 11 24, 09:47)
Mano nuomone tai jums reikia paprasčiausią media grotuvą nusipirkti, kainuos 30-40 Eurų, nes keisti televizorių vien dėl to, kad jis kažkokio formato nerodo, tai ką aš zinau...

Na neplanuoju keisti televizoriaus, planuoju pirkti naują, senasis taip pat liks. rolleyes.gif
Atsakyti
Reikia pasirinkti naują TV, taigi reikia nuomonių, patarimų. Žiūrėjimo atstumas 2,5 - 2,7 m.
Žiūrim filmus iš USB, jungiam namų kino grotuvą, žiūrim youtube, naudojamės smart funkcijom. Televizija Gala antžeminė, bus interaktyvioji. Aktualu, yotube naudojimas, kad nereiktų po vieną raidę su kursorium įvedinėt, iš telefono permest vaizdą į ekraną. Ačiū už patarimus. Gal būt Samsung, bet nebūtinai. Biudžetas iki 1000 eurų.
Atsakyti

LAbas rytas,

Skaičiau temą, bet nelabai ji man padėjo... 

Turim televizorių Samsung UE55JU7502, bet keliamės į naujas erdves, tad ir televizoriaus reikia naujo. Nusižiūrėjom Samsung UE65KS9002T, nes erdvė tikrai didelė, reikia didelio vaizdo. Šiaip per televizorių žiūrim tik filmus su visa šeima, 3d nereikia, nes nemėgstam... Tik šis televizorius yra lenktas, o aš noriu nelenkto. Tad gal kas padės arba patvirtinti mūsų pasirinkimą arba pasiūlys kažką kitą... Svarbu, kad būtų samsung, 65 įstrižainė. 

Ačiū :)

Atsakyti
Na tai pirkite nelenktą 9 serijos, kame problemos?

Šiaip jei su pinigais ne problemos, tai rekomenduočiau LG OLED65B6J, na bet jums kažkodėl tik Samsung reikia...
Atsakyti
Sveiki, reikalingi 2 vnt. 40 coliu su internetu ir smart televizoriai ne lenktu ekranu vaiku kambariams, noretusi sutilpti i 1000. Ka parekomenduotumete? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yell: 28 lapkričio 2016 - 20:18
Sveiki, kokį TV rekomenduotumėte pirkti tėvams (žiūrės per kabelinę). Bus naudojamas tik žiūrėjimui smile.gif Įstrižainė apie 40 gal kiek daugiau. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2016 11 28, 21:15)
Sveiki, reikalingi 2 vnt. 40 coliu su internetu ir smart televizoriai ne lenktu ekranu vaiku kambariams, noretusi sutilpti i 1000. Ka parekomenduotumete? 4u.gif

Mes pirkom stai toki:

LG 40
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2016 12 08, 06:52)
Sveiki, kokį TV rekomenduotumėte pirkti tėvams (žiūrės per kabelinę). Bus naudojamas tik žiūrėjimui smile.gif Įstrižainė apie 40 gal kiek daugiau. Ačiū.

Koks žiūrėjimo atstumas?
Atsakyti