Monicute, labai ačiū, viskas aišku
QUOTE(Monicute @ 2015 03 16, 19:29)
Atnesus dekoratyvines kosmetikos 1 indeli bus suteikta -20proc nuolaida kitam produktui tokioje pacioje pakuoteje. T.y. jei atnesete lupu blizgesio induka, galite su nuolaida isigyti kita lupu blizgesi.
Man prieš kokius metus su viršum pardavėja buvo pardavusi už baltus indelius blizgesį su 50% nuolaida. Tai čia jos klaida buvo ar vis dėlto galima su baltais indeliais pirkt blizgesius?
Beje, pagirsiu kūno kremą "Žaisminga akimirka". Tirštas, bet lengvai tepasi ir susigeria normaliai, ant kūno nemalonios riebios plėvelės nepalieka, kvapas irgi neprimena vaistų (), tiesiog eteriniais aliejais kvepia man. Bet svarbiausias dalykas - apramina kūno odą, ypač kojų. Baisiai "suprastėjus" kūno (šiaip, ir veido) oda - anksčiau būdavo normali į sausesnę pusę, dabar išsausėjus labai, kojos išvis katastrofiškos, sausos ir labai jautrios, nuolat paberia ar žaizdelių būna. O dar turiu baisų įprotį vos ne draskyti jas. Tai palaikytas šaldytuve kremas tikra palaima - atvėsina ir nuramina odą, nelieka diskomforto, oda švelnesnė. Pasibaigus gal kartosiu arba bandysiu "Alyvuogių krantą". Juolab, kad indelių esu prikaupus per pastaruosius mėnesius į valias
Taip neturejo buti... z baltas pakuotes tik baltai pakuotei ir musu gaminiams.
Blizgesiui tik uz blizgesio paluote.
Pardavejos cia klaida buvo. Kadangi jau senai buvo tai tikriausiai nebeissiaiskinjsime kas padare klaida, taciau priminsime pardavejoms, kad nekladintu
Blizgesiui tik uz blizgesio paluote.
Pardavejos cia klaida buvo. Kadangi jau senai buvo tai tikriausiai nebeissiaiskinjsime kas padare klaida, taciau priminsime pardavejoms, kad nekladintu
QUOTE(Vysnaite1 @ 2015 03 20, 19:50)
aš laukiu kol Rimi vėl bus akcija -40%, tada griebsiu pudrą. Kolkas tai geriausia akcija, nes pačioj uoga uoga tokių nuolaidų nebūna
QUOTE(Austuja @ 2015 03 21, 13:23)
aš laukiu kol Rimi vėl bus akcija -40%, tada griebsiu pudrą. Kolkas tai geriausia akcija, nes pačioj uoga uoga tokių nuolaidų nebūna
Aš ir turbūt griebsiu antrą induką Labai didelio maskavimo iš jos neišgausi, bet užtat lengvam padengimui, kiek sulygint spalvą ir vis tiek atrodyt natūraliai, gražiai - pats tas.
QUOTE(illuminated @ 2015 03 21, 17:50)
Aš ir turbūt griebsiu antrą induką Labai didelio maskavimo iš jos neišgausi, bet užtat lengvam padengimui, kiek sulygint spalvą ir vis tiek atrodyt natūraliai, gražiai - pats tas.
man ir nereikia maskavimui, nes tikrai neužmaskuos, bet pagyvinti veido spalvą, labai tikiuosi, kad padės. Anksčiau buvau atrodus labai gerą mineralinę pudrą, bet kaip visada geriausius daiktus išima iš prekybos
Nusprendžiau aš vis dėlto nebeeksperimentuoti su Uogų veido kremais ir pirkti tik "Aksominę odą" ar iš bėdos "Oranžinį debesėlį". Šią žiemą labai išsausėjo oda (ne vien veido), net iki tokio lygio, kad normaliai dažytis negalėjau - tiek skystas CC kremas, tiek mineralinė pudra baisiai atrodė.. Nusipirkau "Rožių žydėjimą", galvodama, kad kiek padės (nes nelabai patinka man vien aliejais naudotis, norisi šalia ir kokį kremą turėt). Tai konsistencija tirštesnė nei kitų bandytų kremų, kvapas labai malonus, stebėtinai gerai geriasi, "įsitrynus" kremui oda atrodo vos ne matinė, tik pirštais gali apčiuopti, kad kažkas tepta buvo. Bet realiai - tik tokie tie pliusai.. O minusai.. Sunku pasakyt, kažkokių didelių minusų nepastebėjau, tiesiog toks niekinis produktas man pasirodė. Atrodo tepi ir niekas nesikeičia. Bandžiau kartu lašelį aliejaus įmaišyt - nieko. Patepus veidas gražiai atrodydavo, bet vėliau pasimatydavo, kad pokyčio nelabai ir yra.. Sausi, šiurkštesni 'ploteliai' niekur nedingo, pudra ant veido vis dar apybaisiai atrodė (gal nelabai susiję su šiuo kremu, bet kalbant apie sausumą, tai oda vos ne "piką" prieš savaitę-dvi pasiekusi buvo - net akių vokai pabaltavę buvo nuo sausumo, riebus Martinos Gebhardt paakių kremas nelabai norėjo padėt ). Negaliu pasakyt, kad poras labai kimštų, nes veidas ir taip gan pabertas buvo (ir vis dar yra vietose), bet daugiau spuogų lyg ir neatsirado..
Tai atsibodo žaist, nusipirkau vėl "Aksominę odą".. Rezultatas - oda tarsi 'atšviežėjusi' - švelnesnė, patepus kremu jaučiasi toks savotiškas odos drėgnumas, mineralinė kiek padoriau jau atrodo.. Kažkaip net keista, juk "Aksominė oda" - riebiai odai skirtas kremukas, bet man, bent šią akimirką, tvarkytis su sausumu padeda net geriau nei sausai odai skirtas kremas Gaila, kad bent šį sykį neišėjo susidraugaut su "Rožių žydėjimu".. Kvapas.tai išties malonus.
Tai atsibodo žaist, nusipirkau vėl "Aksominę odą".. Rezultatas - oda tarsi 'atšviežėjusi' - švelnesnė, patepus kremu jaučiasi toks savotiškas odos drėgnumas, mineralinė kiek padoriau jau atrodo.. Kažkaip net keista, juk "Aksominė oda" - riebiai odai skirtas kremukas, bet man, bent šią akimirką, tvarkytis su sausumu padeda net geriau nei sausai odai skirtas kremas Gaila, kad bent šį sykį neišėjo susidraugaut su "Rožių žydėjimu".. Kvapas.tai išties malonus.
Palieku atsiliepimą apie dar kelis produktus
Pasiutę riešutai
Smagus ir man neįprastas produktas, niekad nieko panašaus nesu turėjus. Kvepia skaniai, labai jaučiamas cinamonas. Pakuotė neužkliuvo, neįsivaizduoju, kaip kitaip galima būtų jį supakuoti. Kaip šveitiklis - joks, ta prasme, neatlieka tokios funkcijos, nieko nešveičia Aš naudoju savaiminio įdegio priemones, prieš atnaujindama spalvą visada kruopščiai pašalinu buvusio sluoksnio likučius. Taigi vizualiai aiškiai matosi, nušveista ar ne. Deja, ši priemonė nei kiek neaštri ir mechaniškai nieko nuo odos paviršiaus nepašalina. Kaip kaukė - mano sausai odai kažkokio įspūdingo poveikio nebuvo. Ant pakuotės neparašyta, kokio rezultato tikėtis, bet iš principo nepastebėjau jokio. Smagu buvo naudotis, mėgautis neįprasta tekstūra ir maloniu kvapu. Antrą kartą nepirkčiau, pažaidžiau ir gana
Akys kaip kokosai
Vienareikšmiškai blogiausias paakių produktas, kokį tik teko turėti Riebumas tiesiog pragariškas Pasitepus vakare, ryte tekdavo nuplauti konkretų tokį riebėsį. Tikėjausi kvapo kaip plaukų serumo Bling bling, deja, vėl nemalonus Optimizuoju keliams ir alkūnėms. Deja, mažai veiksmingas. Kūno kremas "Žaisminga akimirka" sutvarkydavo šiuos sausus plotus kur kas geriau
Žalioji gaiva
Deja netiko ir šis paakių kremas. Mano sausai ir jau nebejaunai odai jis tiesiog per lengvas. Pasitepus oda jau po 10 minučių maldaudavo kažko rimtesnio Labai nemalonus kvapas Nežinau, ar čia man su uosle kas negerai, bet daugumos Uoga uoga produktų kvapai man labai nemalonūs ir visi primena vaistus Dar turiu įtarimą, ar tik šis kremas nesugedo, nes iš kvapo panašu Bandžiau optimizuoti kaip veido kremą. Nepatiko konsistencija, sunkiai pasiskirsto, prastai įsigeria. Galop sutepiau kūnui...
Ko gero tai buvo mano paskutinis atsiliepimas, išbandžiau viską, ką norėjau, apie kiekvieną bandytą produktą atsiliepimus palikau Dar pirkau vyrui šampūną Kosmonauto, bet kažkokio konkretaus atsiliepimo iš jo išgauti nepavyko "Šampūnas kaip šampūnas, kaip visi..."
Turiu prikaupus krūvą indelių, nežinau, ar panaudosiu
Ateity gal pirkčiau rožių vandenį, laukčiau kažkokių naujų produktų
Pasiutę riešutai
Smagus ir man neįprastas produktas, niekad nieko panašaus nesu turėjus. Kvepia skaniai, labai jaučiamas cinamonas. Pakuotė neužkliuvo, neįsivaizduoju, kaip kitaip galima būtų jį supakuoti. Kaip šveitiklis - joks, ta prasme, neatlieka tokios funkcijos, nieko nešveičia Aš naudoju savaiminio įdegio priemones, prieš atnaujindama spalvą visada kruopščiai pašalinu buvusio sluoksnio likučius. Taigi vizualiai aiškiai matosi, nušveista ar ne. Deja, ši priemonė nei kiek neaštri ir mechaniškai nieko nuo odos paviršiaus nepašalina. Kaip kaukė - mano sausai odai kažkokio įspūdingo poveikio nebuvo. Ant pakuotės neparašyta, kokio rezultato tikėtis, bet iš principo nepastebėjau jokio. Smagu buvo naudotis, mėgautis neįprasta tekstūra ir maloniu kvapu. Antrą kartą nepirkčiau, pažaidžiau ir gana
Akys kaip kokosai
Vienareikšmiškai blogiausias paakių produktas, kokį tik teko turėti Riebumas tiesiog pragariškas Pasitepus vakare, ryte tekdavo nuplauti konkretų tokį riebėsį. Tikėjausi kvapo kaip plaukų serumo Bling bling, deja, vėl nemalonus Optimizuoju keliams ir alkūnėms. Deja, mažai veiksmingas. Kūno kremas "Žaisminga akimirka" sutvarkydavo šiuos sausus plotus kur kas geriau
Žalioji gaiva
Deja netiko ir šis paakių kremas. Mano sausai ir jau nebejaunai odai jis tiesiog per lengvas. Pasitepus oda jau po 10 minučių maldaudavo kažko rimtesnio Labai nemalonus kvapas Nežinau, ar čia man su uosle kas negerai, bet daugumos Uoga uoga produktų kvapai man labai nemalonūs ir visi primena vaistus Dar turiu įtarimą, ar tik šis kremas nesugedo, nes iš kvapo panašu Bandžiau optimizuoti kaip veido kremą. Nepatiko konsistencija, sunkiai pasiskirsto, prastai įsigeria. Galop sutepiau kūnui...
Ko gero tai buvo mano paskutinis atsiliepimas, išbandžiau viską, ką norėjau, apie kiekvieną bandytą produktą atsiliepimus palikau Dar pirkau vyrui šampūną Kosmonauto, bet kažkokio konkretaus atsiliepimo iš jo išgauti nepavyko "Šampūnas kaip šampūnas, kaip visi..."
Turiu prikaupus krūvą indelių, nežinau, ar panaudosiu
Ateity gal pirkčiau rožių vandenį, laukčiau kažkokių naujų produktų
Na o naujasis BB atspalvis Svytejimas kaip?
labai džiaugiuosi uogos pudra ir skaistalais, pudra jau antrą kartą perkama ir manau bus kartojama ne kartą, rekomendavau ne vienai draugei jau skaistalai stipriai pigmentuoti, todėl jų ilgam užtenka. tik labai nusivyliau maskuotuku - baisiai kemša veido poras. sunaudojau vieną, pastebėjau, kad pradėjo labiau berti veidą, galvojau, kad atsitiktinumas, padariau pertrauką ir suteikiau antrą šansą maskuotukui - nusipirkau antrą ir vėl tas pats - pradėjo kilti spuogeliai ir šiaip jis toks gan riebus yra, kelių valandų bėgy subėga į raukšleles. gaila, nes pudra probleminių vietų (pavyzdžiui, raudonų dėmelių, likusių po spuogų) beveik nemaskuoja, todėl tenka pirktis everydayminerals žalsvą birų maskuoklį.
Naujove aktuali pirkejoms, kuriu miestuose nera Uoga uoga saleliu:
Pudru ir skaistalu megineliu galima isigyti internetu jau
Pudru ir skaistalu megineliu galima isigyti internetu jau