Mėnesį laiko plaukams naudoju tik Uoga uoga priemones:
Šermukšnių diena
Sesė ilgakasė
Tamsioji pusė
Bling bling
Mano plaukai sausi, tiesūs, ilgi, dažyti, ploni, visumoj neprobleminiai, tik trūksta apimties.
Šermukšnių diena+
gerai išplauna - iki girgždesio
plaukai ilgai išlieka švarūs (plaunu kas 5 dienos)
plaukai gan purūs
net be balzamo gan neblogas rezultatas
-
šampūnas siaubingai kvepia - kvapas lyg vaistų, labai nemalonus, o ant pakuotės parašyta "kvapnūs plaukai visą dieną"
Visa laimė nemalonus kvapas ant plaukų nesilaiko ir jaučiasi tik galvos trinkimo metu.
Visumoj - geras šampūnas, nors skystas kaip vanduo, nesiputuoja, bet mano poreikius patenkina.
Sesė ilgakasėTrumpai - toks pat siaubingas kvapas ir priemonė nedaro nieko. Bandžiau laikyti ir 5 min, ir 25, vis tiek nieko, toks pat efektas, ar išplovus šampūnu Šermukšnių diena ar viskas, ar pritaikius šį balzamą.
Tamsioji pusė+
poveikis - plaukai šilkiniai, glotnūs, lengvai šukuojasi, blizga
lengvai išsiplauna iš pirmo karto
-
nepatogi pakuotė - vienu kartu išbėga perdaug aliejaus, sunku paskirstyti tolygiai, neekonomiška naudoti. Pakuotės man užteko 4 kartams (100 ml)
Visumoj - vienas geriausių kada nors bandytų aliejų plaukams, man labai tiko
Bling bling+
dieviškas kokosų kvapas
patogi pakuotė
minkšta maloni konsistencija - bijojau, kad bus kietas gabalas, kaip sustingusio kokosų aliejaus
-
kad ir kaip mažai priemonės bandžiau paskirstyti ant galiukų, kaskart plaukai siaubingai susiriebaluodavo
Deja, negaliu naudoti šitos priemonės, riebina plaukus
Beje, su mano plonais plaukais itin sunku rasti nenuplaunamą priemonė, kuri neriebintų ir neapsunkintų plaukų, tai kaip ir nesistebiu. Bandysiu sunaudoti kaip aliejų prieš plovimą...