Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga (II tema)

QUOTE(dumb @ 2015 03 05, 09:47)
Šiandien gavau 100 gintarų ir baltojo molio kaukę.
BB kremo dar kol kas neišbandžiau, bet kaukės įpakavimas ....  verysad.gif  byra visur tas molis, nežinau kaip reikės jį man naudot, tikriausiai reikės susirast kokį kitą sandarų indelį.

Perpilkite į prieskonių indelį didelėmis angomis, labai patogu ir normuoti lengviau.
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2015 03 05, 10:47)
Šiandien gavau 100 gintarų ir baltojo molio kaukę.
BB kremo dar kol kas neišbandžiau, bet kaukės įpakavimas ....  verysad.gif  byra visur tas molis, nežinau kaip reikės jį man naudot, tikriausiai reikės susirast kokį kitą sandarų indelį.

Gal jau turit atsiliepimų apie savo BB? 4u.gif
Atsakyti
100 gintarų kiek per tamsus, reikėtų dingo flamingas tik, kad gelsvo atspalvio.
Šiaip labai greit reikia juo teptis, nes labai greit susigeria, todėl ne visada spėju tolygiai paskirstyt. Maskavimo žinoma tikėtis nereikėtų, tiesiog truputėlį sulygina veido spalvą.
Atsakyti
Atsiliepimas apie veido kremą Oranžinis debesėlis 4u.gif

+
patogi pakuotė
maloni tekstūra
akimirksniu susigeria (į sausą odą)
puikiai drėkina ir maitina

-
nemalonus kvapas
nėra SPF
nesimato, kada pasibaigia

Rinkdamasi kremą ilgai galvojau, kokį imti savo sausai odai: Oranžinį debesėlį ar Rožių žydėjimą. Kaip ir Rožių žydėjimas labiau turėtų tikti pagal aprašymą, tačiau neprašoviau išsirinkusi Debesėlį. Jis ir taip pasirodė ganėtinai riebus (gerąja prasme), jei Rožių žydėjimas dar "sunkesnis", ko gero, negalėčiau jo naudoti rytais.
Naudoju Debesėlį 3 savaites, ir kaip dieninį, ir kaip naktinį kremą. Malonus, greitai susigeria (galiu iš karto tepti skaistalus, pvz), drėkinimo ir maitinimo man užtenka. Visgi man labiau patiktų, jei būtų atskirai dieninis kremas (su SPF), ir atskiras naktinis smile.gif . Nepatiko kvapas. Tikrai ne apelsinai ir mandarinai (kaip parašyta ant pakuotės), mano nosiai - vaistai unsure.gif , žolelės unsure.gif Kvapas silpnas ir užuodžiamas tik kol tepamas kremas, dienos bėgyje jo nejaučiu.
Visumoj - neblogas produktas, naudoju su malonumu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2015 02 28, 21:36)
Gal kas naudojot Uoga uoga mineralinę pudrą ir Bare minerals pudrą ir galėtų palyginti, kuri labiau patiko? Ar Uoga uoga pudra, tiktų riebiai/raustančiai odai?  4u.gif

Naudojau abi, man labiau patinka uoga uoga dėl savo matiškumo, o bare minerals nepatiko dėl švytėjimo (bet čia senesnė, pirkau prieš kokius 2m.)-man jo buvo perdaug. mano oda mišri, žiemos periodu sausesnė ir nesu fanatikė visiškai matinės odos, bet uoga uoga matiškumas kažkoks natūralus. jei oda riebi, rekomenduoju uoga mirksiukas.gif .Vienintelis sunkumas su spalva. nežinau, kodėl dauguma yra rausvo atspalvio. man rodos lietuviška oda turi daugiau gelsvumo. aš ėmiau 631, neapsirikau.
Atsakyti
Nusipirkau pudrą "Nemiegančioji gražuolė". Tobulai atitiko atspalvis (mano oda šviesi, nors nevengiu pasilepinti soliariume). Nekemša porų, kas man labai aktualu, nes turiu jautrią, greit besikemšančiomis poromis odą. trūkumas - nesilaiko visą dieną, bet gi galima dienos eigoje pasipudruoti smile.gif dedu pliusą, kartotinas produktas, neįmanoma padauginti, nes atspalvis idealiai tiko. wub.gif
Atsakyti
Mėnesį laiko plaukams naudoju tik Uoga uoga priemones:
Šermukšnių diena
Sesė ilgakasė
Tamsioji pusė
Bling bling

Mano plaukai sausi, tiesūs, ilgi, dažyti, ploni, visumoj neprobleminiai, tik trūksta apimties.

Šermukšnių diena

+
gerai išplauna - iki girgždesio
plaukai ilgai išlieka švarūs (plaunu kas 5 dienos)
plaukai gan purūs
net be balzamo gan neblogas rezultatas

-
šampūnas siaubingai kvepia - kvapas lyg vaistų, labai nemalonus, o ant pakuotės parašyta "kvapnūs plaukai visą dieną" doh.gif Visa laimė nemalonus kvapas ant plaukų nesilaiko ir jaučiasi tik galvos trinkimo metu.

Visumoj - geras šampūnas, nors skystas kaip vanduo, nesiputuoja, bet mano poreikius patenkina.

Sesė ilgakasė

Trumpai - toks pat siaubingas kvapas ir priemonė nedaro nieko. Bandžiau laikyti ir 5 min, ir 25, vis tiek nieko, toks pat efektas, ar išplovus šampūnu Šermukšnių diena ar viskas, ar pritaikius šį balzamą.

Tamsioji pusė

+
poveikis - plaukai šilkiniai, glotnūs, lengvai šukuojasi, blizga thumbup.gif
lengvai išsiplauna iš pirmo karto

-
nepatogi pakuotė - vienu kartu išbėga perdaug aliejaus, sunku paskirstyti tolygiai, neekonomiška naudoti. Pakuotės man užteko 4 kartams (100 ml)

Visumoj - vienas geriausių kada nors bandytų aliejų plaukams, man labai tiko smile.gif

Bling bling

+
dieviškas kokosų kvapas wub.gif
patogi pakuotė
minkšta maloni konsistencija - bijojau, kad bus kietas gabalas, kaip sustingusio kokosų aliejaus

-
kad ir kaip mažai priemonės bandžiau paskirstyti ant galiukų, kaskart plaukai siaubingai susiriebaluodavo

Deja, negaliu naudoti šitos priemonės, riebina plaukus schmoll.gif Beje, su mano plonais plaukais itin sunku rasti nenuplaunamą priemonė, kuri neriebintų ir neapsunkintų plaukų, tai kaip ir nesistebiu. Bandysiu sunaudoti kaip aliejų prieš plovimą...
Atsakyti
Nusipirkau pries pora savaiciu "Oranzini debeseli", bet pradejus naudoti supratau, kad cia "Roziu zydejimas" doh.gif Pirma karta taip teko nusivilti, turbut ant pakuotes ne tuos lipdukus uzklijavo... Nes esu abu kremus naudojusi, nebent paskutiniu metu "Oranzinio debeselio" sudeti pakeite ir pradejo roziu ea deti schmoll.gif
Isbandziau mineraline pudra "Nemiegancioji grazuole". Man ji tobulai atitiko veido spalva bigsmile.gif Labai maloniai naudojasi, puikiai laikosi ant veido, neduoda to blizgesio kaip kitos mineralines pudros. Vien tik pliusai, labai patiko, naudosiu ir toliau, bus kartojamas produktas thumbup.gif
Salia pirkau ir "Persikute". Nerealus skaistalai rolleyes.gif labai grazus atspalvis sviesiaodems, svelniai tepasi, graziai laikosi ant skruostu. Labai patiko si kosmetikos priemone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2015 03 15, 01:20)
Nusipirkau pries pora savaiciu "Oranzini debeseli", bet pradejus naudoti supratau, kad cia "Roziu zydejimas" doh.gif Pirma karta taip teko nusivilti, turbut ant pakuotes ne tuos lipdukus uzklijavo... Nes esu abu kremus naudojusi, nebent paskutiniu metu "Oranzinio debeselio" sudeti pakeite ir pradejo roziu ea deti schmoll.gif 
Isbandziau mineraline pudra "Nemiegancioji grazuole". Man ji tobulai atitiko veido spalva bigsmile.gif Labai maloniai naudojasi, puikiai laikosi ant veido, neduoda to blizgesio kaip kitos mineralines pudros. Vien tik pliusai, labai patiko, naudosiu ir toliau, bus kartojamas produktas thumbup.gif 
Salia pirkau ir "Persikute". Nerealus skaistalai rolleyes.gif labai grazus atspalvis sviesiaodems, svelniai tepasi, graziai laikosi ant skruostu. Labai patiko si kosmetikos priemone mirksiukas.gif

Jeigu tikrai galvojate, kad sumaišyti kremai, kreipkitės į jų salelę, kad pakeistų, nes čia jų klaida smile.gif tikrai nekvepia apelsinais? smile.gif
Atsakyti
Saule7, mes jau jums asmenine zinute paraseme, laukiam ziniu:)
Atsakyti
Noriu pasitikslinti dėl nuolaidos, taikomos surinkus 3 tuščias pakuotes. Turiu pakuotes nuo kūno kremo, veido kremo ir paakių kremo (su pompomis). Kokiam produktui galiu gauti nuolaidą? Uoga uoga internetiniame puslapyje parašyta: Nuolaida taikoma 1 produktui toje pačioje pakuotėje. Taigi galiu rinktis bet ką, kas supakuota kaip kūno kremas arba kaip veido kremas arba kaip paakių kremas? Ar turėjau surinkti visiškai identiškas pakuotes (tarkim 3 nuo kūno kremo)?
Ar pakuotės nuo šampūnų ir balzamų irgi keičiamos į nuolaidas? smile.gif
Atsakyti
Tai gi, Jums su siomis trimis pakuotemis gali buti suteikta -50proc nuolaida bet kokiam MUSU produktui baltoje pakuoteje. Baltu pakuociu nereikia rinkti visu triju vienodu, gali trejetuka sudaryti 1 lupu balzamas (tubele arba tepamas pirstu), 1 sampuno buteliukas ir 1 kuno kremas (su pompa, be pompos). Kaip jau supratote, plauku sampunu ir plauku balzamu buteliukai skaitosi kaip baltos pakuotes irgi. Nuolaida taikome SAVO gaminiams, o ne isfasuotiems parduodamiems musu kosmetikos ingridientams (pvz grynas aliejus).
Atnesus dekoratyvines kosmetikos 1 indeli bus suteikta -20proc nuolaida kitam produktui tokioje pacioje pakuoteje. T.y. jei atnesete lupu blizgesio induka, galite su nuolaida isigyti kita lupu blizgesi. Aisku, galit kita atspalvi jau rinktis:) Analogiskai su pudra.
Tiesa, naujieji musu BB kremai irgi baltose pakuotese wink.gif
Tikuuosi dar labiau nesumaisiau ir cia aiskiai isdesciau kintis savo:)
Atsakyti