Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga (II tema)

Roziu*
Atsakyti
QUOTE(Cheri88 @ 2015 02 13, 15:27)
... blizgiai pas mus su naujom pakuotem, atkreipiau demesi net

o, bent maždaug, kur tas pas mus? ax.gif 4u.gif Gal kuri jau esate išbandžiusios blizgius naujoje pakuotėje ir galite pakomentuoti?
Atsakyti
Aciu, pabandysiu, su sausumu kazkaip kovoju, ieskau priemoniu smile.gif
Atsakyti
Noriu palikti atsiliepimus apie paskutinius naudotus/bandytus gaminukus smile.gif

Šampūnas šermukšnių diena nepatiko, nes išplovus tik šampūnu į plaukus net pirštų įkišt neidavo, kvapas kaip vaistų. Su balzamu sesė ilgakasė, plaukai atrodė sruogomis sulipę, todėl šio derinio net nenaudojau. Su kitokiu kondicionieriumi dar pakenčiamas buvo.

Kūno kremas Žaisminga akimirka labai patiko šio kremo konsistensija, jie riebokas, bet gėrėsi į odą gerai ir pakankamai greitai. Tikrai puikiai drėkina odą ir atgaivina bei maloniai nuteikia jo gaivus citrusinių vaisių aromatas. Deja, jis vėliau man pakito ir liko lyg vaistų ar vaistažolių kvapas, lygiai toks pats, kaip šampūno "Šermukšnių diena". Bet nepaisant to, manau, mielai įsigyčiau pilną kremo pakuotę.Labai noriu pasidžiaugti, kad Uogos suteikė galimybę išbandyti jų produktus mėginėliuose ir išsirinkti tinkamą variantą išbandant mėginuką.

Kūno losjonas Mojito iš ryto losjonas yra gaivaus citrusinio-mėtų kvapo, kuris energizuoja ir atgaivina. Tačiau kvapas juntamas tik tepantis, po kokių dvidešimties minučių ant kūno jau neužsiuodžia. Geriasi greitai ir gerai, drėkinimas man pasirodė lengvas. Mėginio užteko vienam kartui. Iš tikrųjų taip ir neapsisprendžiau, patiko jis man ar ne.

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2015 02 15, 12:01)
o, bent maždaug, kur tas pas musax.gif  4u.gif  Gal kuri jau esate išbandžiusios blizgius naujoje pakuotėje ir galite pakomentuoti?

Kaune, pc savas rimi, pirkau anytai su nauja pakuote, atrodo kietesne tokia, manau neturetu luzti ar leisti.
Atsakyti
Įsigijau šampūną "Bruknių kaspinas". Tikrai patiko thumbup.gif Naujas favoritas. Manau, ateityje išbandysiu ir kitas rūšis. smile.gif
Lūpų balzamas "Mano meilė, Rozalinda" taip taip fainas - lūpos minkštos pamaitintos. Nepalyginsi su "Maybelline Baby Lips". blush2.gif
Atsakyti
Ateinu ir as su keleta komentaru apie sia kosmetika smile.gif
Turejau krema Aksomine oda, nieko gero nepastebejau, sunkiai tepesi, truko drekinimo.
Paakiu kremas Zalioji gaiva, pasirode labai lengvas irgi nieko gero, ber ir nieko blogo negaliu pasakyt.
Roziu hidrolatas, patiko, drekino, atgaivino oda.
Pats geriausias Uogos pirkinys (kolkas) levandu hidrolatas. Atejau i salele su ta mintim, kad nusipirkt roziu vandens, bet buvo likes tik levandu. Pauoscius labai abejojau, nes kvapas nesuzavejo, bet paemiau ir dabar labai dziaugiuos, patinka daug labiau nei roziu. Mano oda siek tiek jautri, tai rozes nemazino jautrumo, o levandu vanduo toks jausmas visai nuima jautruma, veido neneismeto raudonom demelem, visas toks tarsi svyti. Didelis pliusas siam Uogos gaminiui.
Ir vazelinas Pabuciuok mane. Siandien Rimi pasiemiau antra, pirma karta jis manes labai nesuzavejo, bet eidama pro sali paemiau, bus gerai, nakciai prie lovos pasidet.
Ai dar turiu valikli Laukines pievos. Tai man jis kemsa poras, tai vienas dalykas. O antras, negaliu pakest to jausmo (riebalo) ant veido. Nors ir greitai nuplaunu, bet vistiek nemegstu tokio jausmo, o dar pirstai issiriebaluoja, palieciu netycia kokius plaukus, tie susiriebina, zodziu, man nepatiko. Nors valo makiaza tikrai neblogai.
Tokia mano patirtis su Uogos kosmetika. Artimiausias pirkinys planuose mineraline pudryte, bandysiu vasarai isigyt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanteleee: 16 vasario 2015 - 22:44
Ai dar turiu valikli Laukines pievos. Tai man jis kemsa poras, tai vienas dalykas. O antras, negaliu pakest to jausmo (riebalo) ant veido. Nors ir greitai nuplaunu, bet vistiek nemegstu tokio jausmo, o dar pirstai issiriebaluoja, palieciu netycia kokius plaukus, tie susiriebina, zodziu, man nepatiko. Nors valo makiaza tikrai neblogai.
Tokia mano patirtis su Uogos kosmetika. Artimiausias pirkinys planuose mineraline pudryte, bandysiu vasarai isigyt wink.gif
[/quote]
Juk laukines pievos tonikas veidui su alkoholiu kaip gali riebaluoti ? wink.gif As ji naudoju, antra butelaiti nusipirkau. Oda svelni, aksomine su juo nuvalius ir nusiplovus su vandenuku, be to ir del spuogiuku padeda.
Atsakyti
Man tai nepatinka hidrolatai. Atrodo, kad gerokai praskiesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 02 16, 20:49)
Įsigijau šampūną "Bruknių kaspinas". Tikrai patiko thumbup.gif Naujas favoritas. Manau, ateityje išbandysiu ir kitas rūšis. smile.gif
Lūpų balzamas "Mano meilė, Rozalinda" taip taip fainas - lūpos minkštos pamaitintos. Nepalyginsi su "Maybelline Baby Lips".  blush2.gif

O ka tas "Brukniu kaspinas" padaro, kuo jis patiko smile.gif ?
Atsakyti
Pastaruoju metu mano kosmetinėje atsirado nemažai uoga uoga kosmetikos. Pabandysiu pasidalinti savo komentarais.
SESĖ ILGAKASĖ plaukų balzamas nelabai patinka kasdieniniam naudojimui, plaukai šviesinti ir vis vien veliasi. Kartais palaikau ilgiau kaip plaukų kaukę, bet kartojamas nebus.
UŽUOMINA lūpų balzamas - švelnus atspalvis, padrėkina puikiai. Kasdieninam naudojimui visada po ranka. Greitai dingsta nuo lūpų, bet palikdamas jas maloniai sudrėkintas.
SPANGUOLIŲ POTVYNIS kūno kremas - šitas pats pačiausias pirkinys. Būtinai reikia tepti ant drėgnos odos, pilnai nenusausinus po dušo. Oda po poros savaičių tikrai atsigavo, suminkštėjo (prieš tai pastoviai silikoniniais kremais ją dusindavau). Kvapo beveik nėra, bet užtad efektas thumbup.gif
ŠVIESIOJI PUSĖ plaukų aliejus kolkas atsiliepimas neutralus, gal per retai jį užsitepu. Tiesa, palieku per naktį visada. Reiks prisiruošti intensyviau pateplioti plaukus, manau efektas bus.
Ir mineralinė pudra mano paskutinis pirkinys. Niekaip nebuvo man tinkamo atspalvio, tai nusipirkau šviesesnį (kas ta sakura) ir maišau su turima per tamsia bare minerals pudra. Patinka, gerai išsilaiko ant veido, oda atrodo skaisti, neblizga, bet ir nemiltuota. Porų kolkas nepastebėjau, kad kimštų (man ypač aktualu).
Turėjau mėginuką kūno kremo ŽVAIGŽDŽIŲ DULKĖS. Tai taip be ryšio tų blizgučių pilna. Net vasarai man jų per daug. Visi apatiniai, viskas po to aplipę buvo doh.gif
Ateityje norėčiau išbandyti nebent daugiau kūno priemonių smile.gif
Atsakyti
atejau pagirti lupu blizgio "pagauk mane" su spanguolemis. Man labai patinka! Spalvyte neutrali, siek tiek pasviesina lupas. Neprikvepintas, lupos jauciasi minkstos ir svelnios. Galvojau zymiai greiciau dings nuo lupu, bet laikosi pakankamai gerai. Kadangi lupdaziu beveik nenaudoju vien tik blizgius, tai esu ju isbandzius daugybe ir sis tikrai prie favoritu. O dar zinant kad naturalus thumbup.gif tikrai kartosiu

user posted image
Atsakyti