Esu naudojus pora kremu, alieju veidui, plaukams.. gal ir nieko, bet kazkokio stebuklo nesulaukiau labai nepatiko molio kaukes. Pirkau dvi ir abi kazkokios ar susenusios buvo, ar ten skaitosi norma?... nesimaise visai, kaip plastilinas tokia mase gaudavosi ir nebeskystedavo, vanduo kaip nuo zasies, nesusigerdavo i ta mase. Ismeciau abi. Sakyciau nemoku maisyt, bet turiu ir kitokiu moliu, tai kiti kuo puikiausiai...
Va knieti mineraline pudra isbandyt, tik ta kaina gasdina, vdrug netiks. Gaila nera meginuku
Man irgi patinka Uoga Uoga mineraline pudra, turiu pati sviesiausia atspalvi ziemai, ir tamsesni-vasarai, puikiai maskuoja, sulygina veido spalva, bet yra ir minusas..jei sportuoju, ar siaip susylu, man labai, labai grauzia veido oda..neimanoma net istverti! nezinau kame beda
O visos pudros turi blizgučių? Man konsultantė užtepė, bet veidas kaip kalėdinė eglutė spindėjo. Gaila, nepamenu kokia spalva
QUOTE(jurguze @ 2015 01 29, 13:20)
O visos pudros turi blizgučių? Man konsultantė užtepė, bet veidas kaip kalėdinė eglutė spindėjo. Gaila, nepamenu kokia spalva
turi, bet kad labai minimaliai, vos vos matosi ir tai tik pries saule..
QUOTE(Bubbleghost @ 2015 01 28, 22:53)
Man irgi patinka Uoga Uoga mineraline pudra, turiu pati sviesiausia atspalvi ziemai, ir tamsesni-vasarai, puikiai maskuoja, sulygina veido spalva, bet yra ir minusas..jei sportuoju, ar siaip susylu, man labai, labai grauzia veido oda..neimanoma net istverti! nezinau kame beda
man ir lb griauzia veida
Nuo rytojaus Rimi nuolaida Uogai. Norėčiau ką nors išbandyti. Kokie šio gamintojo produktai yra labiausiai giriami?
Ar verta pirkti Mojito iš ryto labai sausai kūno odai?
Ar verti dėmesio aliejai plaukams?
QUOTE(dontstop @ 2015 02 11, 17:09)
Nuo rytojaus Rimi nuolaida Uogai. Norėčiau ką nors išbandyti. Kokie šio gamintojo produktai yra labiausiai giriami?
Man Mohito iš ryto toks lengvas pasirodė, labai sausai kūno odai rinkčiausi kažką riebesnio.
Aliejų plaukams nebandžiusi.
QUOTE(dontstop @ 2015 02 11, 16:09)
kokio dydžio nuolaida?
pritariu dėl Mojito iš ryto, pati esu sausiaodė, tai man jis pasirodė per lengvas, bet gavau dovanų vasarą, tai vasarai kaip ir nieko.
As turiu alieju svesiem plaukam. Ten didziausia baze alyvuogiu aliejus, mano plaukam visai netinkamas. Vertinu 4-5/10.
Sausai kuno odai rekomenduociau ne Mojito is ryto, o Zaisminga akimirka. O jei labai labai sausa - Misko skanestas (bet cia kuno sviestas o ne kremas jau bus)
Papildyta:
Dar papildyti noreciau, sausai odai tikrai manau tiktu Alyvuogiu krantas, megiamas gaminys. Nors panasesnis i sviesta, bet lengvai tepasi ir gerai geriasi.
Papildyta:
Dar papildyti noreciau, sausai odai tikrai manau tiktu Alyvuogiu krantas, megiamas gaminys. Nors panasesnis i sviesta, bet lengvai tepasi ir gerai geriasi.
Ačiū pakomentavusioms
40 proc
QUOTE(je t'aime @ 2015 02 11, 19:15)
40 proc
QUOTE(Monicute @ 2015 02 11, 17:51)
Sausai kuno odai rekomenduociau ne Mojito is ryto, o Zaisminga akimirka. O jei labai labai sausa - Misko skanestas (bet cia kuno sviestas o ne kremas jau bus)
Papildyta:
Papildyta:
O ar tiktų vaikiškai sausai odelei Žaisminga akimirka arba Miško skanėstas?