Ir kaip laikosi lupu dazai? Neblizgiai, o lupu dazai. Pvz. "Ryski", "Svelni". Ar kas bandete juos tepti ant skruostu?
Sveikos,gaivinam temą gal kuri nors yra pastebėjusi kaip dažnai Rimi daro nuolaidas lietuviškai kosmetikai (tame tarpe ir uogai uogai) ?Susikroviau krepšelį,nebloga suma išėjo,ieškau nuolaidų
QUOTE(Aidos @ 2016 12 17, 21:34)
<p>Sveikos,gaivinam temą gal kuri nors yra pastebėjusi kaip dažnai Rimi daro nuolaidas lietuviškai kosmetikai (tame tarpe ir uogai uogai) ?Susikroviau krepšelį,nebloga suma išėjo,ieškau nuolaidų </p>
Rudenį dažniausiai būna, nors šiemet vėlavo ir taiko tik šią savaitę.
Rudenį dažniausiai būna, nors šiemet vėlavo ir taiko tik šią savaitę.
Pasidariau užsakymą internetu,laukiu pristatymo. Testuosiu
Sveikos, RIMI parduotuvėje šiuo metu Uoga Uoga kosmetikai gan didelės nuolaidos
Buvau vakar Palangos RIMI, tačiau asortimentas gan menkas (kalbant konkrečiai apie kremus). Gal žinot, ar visose RIMI asortimentas vienodas, ar tai priklauso nuo parduotuvės dydžio?
Buvau vakar Palangos RIMI, tačiau asortimentas gan menkas (kalbant konkrečiai apie kremus). Gal žinot, ar visose RIMI asortimentas vienodas, ar tai priklauso nuo parduotuvės dydžio?
Kur pigiausiai galima įsigyti uogauoga pudrų? Rimi mano norimos pudros jau nebepardavinėja :/
Jei ne Rimi,tai belieka internetu arba salelėje,grožio name. Bet ten kainos vienodos,tad pasirinkimo nėra
QUOTE(Aidos @ 2017 05 16, 08:12)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="žydinti_pieva" data-cid="71628072" data-time="1494833552"><div><p>Kur pigiausiai galima įsigyti uogauoga pudrų? Rimi mano norimos pudros jau nebepardavinėja :/</p></div></blockquote><p>Jei ne Rimi,tai belieka internetu arba salelėje,grožio name. Bet ten kainos vienodos,tad pasirinkimo nėra </p><p> </p><p></p><p></p>
O yra dar akcija atarkcija, kad atnešus seną indelį pudros, naujai kažkiek nuolaida?
O yra dar akcija atarkcija, kad atnešus seną indelį pudros, naujai kažkiek nuolaida?
To nežinau. Dabar salelėse ir internete nuolaida pudroms ir skaistalams -20proc
Na ir as pradesiu pazinti su sia kosmetika.. perkan Cosmopolitan gavau dovanu skaistalo ,,Persikute'' bandymuka, full size paakiu krema ir du seselius... kazkks ten briedis ir kita tokia lasisa zerinti grazi spalva.. nu kl kas nieko atrodo
Kokie atsiliepimai apie Uogos dekoratyvinę kosmetiką? Pudros, skaistalai, šešėliai, maskuokliai?
Teko skaityti, kad greitai bus nauji išsukami lūpdažiai, naujos blizgių formulės bei spalvos, taip pat blakstienų tušas.
Norėtųsi tik, kad būtų daugiau vietų, kur įsigyti. O ir kainos galėtų būti bent šiek tiek mažesnės
Teko skaityti, kad greitai bus nauji išsukami lūpdažiai, naujos blizgių formulės bei spalvos, taip pat blakstienų tušas.
Norėtųsi tik, kad būtų daugiau vietų, kur įsigyti. O ir kainos galėtų būti bent šiek tiek mažesnės
QUOTE(odriana @ 2018 02 03, 13:04)
Kokie atsiliepimai apie Uogos dekoratyvinę kosmetiką? Pudros, skaistalai, šešėliai, maskuokliai?
Man labai patinka mineraline pudra.Skaistalai.