Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga (II tema)

QUOTE(Monicute @ 2015 12 06, 21:18)
Grazinamu indeliu ir gaunamu nuolaidu politika stai cia aprasyta:
http://uogauoga.lt/saving

Pvz.:uz 3 baltus bet kokius indeliu (sampuno, balzamo, kremo, kaukes...) gausite -50proc vienam Uoga Uoga gaminiui baltoje pakuoteje. Uz viena dekoratyvines kosmetikos indeli (skaistalu, pudros, blizgio) gausit -20proc kitam tokiam paciam, t.y. blizgis blzgiui, pudra pudrai, skaistalai skaisctalui kitam, na aisku atspalvi galima bus ir kita int ne butinai ta pati

Dėkui labai už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
Noreciau mineralines pudros, bet Rimi nera testeriu.. Kaip sunku atsirinkti spalva doh.gif Kokias jus spalvas turite? Kad nebutu per balta ir per geltona.. noretusi svelnaus rusvo atspalvio smile.gif
Beje gal kas naudojate bronzinius skaistalus veido konturavimui? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 11 kovo 2016 - 19:34
Gal būtų atsiliepimų apie veido kremą Švytėjimas? rolleyes.gif

ir gal kas patartų kokius skaistalus (pirkčiau internetu, tai nėra galimybės išbandyti) pirkti šviesiai sausai jautriai odai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2016 03 11, 20:34)
Noreciau mineralines pudros, bet Rimi nera testeriu.. Kaip sunku atsirinkti spalva doh.gif Kokias jus spalvas turite? Kad nebutu per balta ir per geltona.. noretusi svelnaus rusvo atspalvio smile.gif

as turiu Sampanas, tai esu labiau sviesios odos, I soliariumus nevaikstau ir man ji kaip tik, suteikia lengva spalva ne geltona, bet grazia. Manau kad ir vasara ji man tiktu , tik jau baigias tai derinsiuos is naujo pagal oda
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2016 03 14, 15:52)
Gal būtų atsiliepimų apie veido kremą Švytėjimasrolleyes.gif

Na man tai puikiai tinkantis kremas. Odai suteikia labai naturalų atspalvį, nenutamsina ir šiek tiek pamaskuoja odos paraudimus. Šitas atspalvis labai šviesiai odai, tai jei norisi daugiau spalvos reikia kelis sluoksnius tepti. Aš nesu pudrų mylėtoja, turiu tik šį kremą ir Uogos mineralinę. Kasdienai tepuosi tik kremuku vietoje paprasto dieninio, kad oda labai blyški nebūtų, o jei labiau puošiuosi, tai kremukas+mineralinė pudrytė.
Atsakyti
QUOTE(kotrynalis @ 2016 03 14, 16:39)
Na man tai puikiai tinkantis kremas. Odai suteikia labai naturalų atspalvį, nenutamsina ir šiek tiek pamaskuoja odos paraudimus. Šitas atspalvis labai šviesiai odai, tai jei norisi daugiau spalvos reikia kelis sluoksnius tepti. Aš nesu pudrų mylėtoja, turiu tik šį kremą ir Uogos mineralinę. Kasdienai tepuosi tik kremuku vietoje paprasto dieninio, kad oda labai blyški nebūtų, o jei labiau puošiuosi, tai kremukas+mineralinė pudrytė.

dėkui už atsiliepimą, pabandysiu jį įsigyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2016 03 11, 19:34)

Siap tai Rimi yra testeriai, bet nera galimybes juos sau "pasimatuoti", nes net veidrozdio nera. Ir kaip tepsi? su savo sepeteliu eiti smile.gif
As esu sviesios odos. Pirma paemiau Liepu medus, tai atrodziau kaip su kauke. Gal vasarai ir tiks, idegus. Veliau paemiau Kas ta sakura, tai atrodziau labai blyskiai. Nors ir siap esu sviesios odos, bet su sia pudra buvau kaip lavonas biggrin.gif
Tai padariau isvada, kad si pudra ne man, nes neturi reikiamu atspalviu.
Gal galima saleleje parinkti spalva, o pirkti poto Rimi su akcija wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2016 03 15, 12:47)
Siap tai Rimi yra testeriai, bet nera galimybes juos sau "pasimatuoti", nes net veidrozdio nera. Ir kaip tepsi? su savo sepeteliu eiti smile.gif
As esu sviesios odos. Pirma paemiau Liepu medus, tai atrodziau kaip su kauke. Gal vasarai ir tiks, idegus. Veliau paemiau Kas ta sakura, tai atrodziau labai blyskiai. Nors ir siap esu sviesios odos, bet su sia pudra buvau kaip lavonas biggrin.gif
Tai padariau isvada, kad si pudra ne man, nes neturi reikiamu atspalviu.
Gal galima saleleje parinkti spalva, o pirkti poto Rimi su akcija wink.gif

Sumaišykit abu atspalvius - spalvos tamsumą reguliuokit įdėdama daugiau/mažiau tamsesnės pudros smile.gif Tikrai galima taip išgauti mėgstamą toną ir žiemai, ir vasarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2016 03 15, 15:41)
Sumaišykit abu atspalvius - spalvos tamsumą reguliuokit įdėdama daugiau/mažiau tamsesnės pudros smile.gif Tikrai galima taip išgauti mėgstamą toną ir žiemai, ir vasarai smile.gif

Aciu uz patarima, tikrai reikia pabandyt. Pati as kazkodel to nesugalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2016 03 15, 17:48)
Aciu uz patarima, tikrai reikia pabandyt. Pati as kazkodel to nesugalvojau biggrin.gif

Nepamirškit pasidalinti, kaip sekėsi thumbup.gif
Man Uoga Uoga mineralinė biri pudra labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2016 03 15, 18:59)
Nepamirškit pasidalinti, kaip sekėsi  thumbup.gif
Man Uoga Uoga mineralinė biri pudra labai patinka smile.gif

Noriu konsultacijos smile.gif buvau pristatyme ir užsikabinau smile.gif
Mano oda labai sausa.
Kasdien dažausi į darbą.
Klausimas: ryte atsikėlus kokia alternatyva įprastai krempudrai?
Pradžiai kremas (koks?) po to mineralinė pudra, ar pakaks maskavimo?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 03 30, 21:35)
Noriu konsultacijos  smile.gif  buvau pristatyme ir užsikabinau smile.gif
Mano oda labai sausa.
Kasdien dažausi į darbą.
Klausimas: ryte atsikėlus kokia alternatyva įprastai krempudrai?
Pradžiai kremas (koks?) po to mineralinė pudra, ar pakaks maskavimo?
Ačiū.

Sveika, mano oda mišri, T zona labai sausėja. Su šia kosmetika sausumas visiškai neišryškėja pasidažius. Norint maskavimo dedu BB kremą tada mineralinę pudrą. Išlygina veido spalvą, paslepia mažus paraudimus. Spuogų stipriai neužmaskuoja, tam reiktų spec. priemonių pries dengiant pudrą. Man tikrai šių kelių priemonių kasdienai pakanka.
Atsakyti