Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga (II tema)

QUOTE(emissaa @ 2015 10 31, 20:50)
...O nuolaida Rimi su kortele? Ar ne?

Ne 4u.gif
Akcija kūno priežiūros priemonėms, tame tarpe ir Uogai thumbup.gif
Rimi akcijos prekės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 31 spalio 2015 - 21:32
QUOTE(Ramzetė @ 2015 10 29, 22:51)
Kokie įspūdžiai ilgesnį laiką panaudojus blizgį naujoje pakuotėje? Tvirtesnė, nesuskilo, nesulūžo? Neteplioja? Ar šepetėlis patogus?  ax.gif  4u.gif

Turėjau tiek senesnėje pakuotėje, tiek naujesnėje. Na man blizgis sugenda maždaug per mėnesį. Rašiau jau anksčiau, kad sugedo prieš tai turėtas, tas pats atsitiko ir naujam unsure.gif Nejau jį reikėjo laikyti šaldytuve??
Dėl pačios pakuotės priekaištų neturiu, viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 11 01, 10:00)
... man blizgis sugenda maždaug per mėnesį. ...Nejau jį reikėjo laikyti šaldytuve??...

Įdomiai... g.gif
Blizgių aprašymuose nenurodoma, kad reiktų laikyti šaldytuve, kaip. pvz. kremus. Rašo, kad galiojimo trukmė: 1 metai.
Turėtą blizgį naudojau apie metus, nelaikiau šaldytuve, tikrai nesugedo, bet išmečiau dėl vis labiau lūžtančios pakuotės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramzetė: 01 lapkričio 2015 - 15:11
QUOTE(dontstop @ 2015 11 01, 10:00)
Turėjau tiek senesnėje pakuotėje, tiek naujesnėje. Na man blizgis sugenda maždaug per mėnesį. Rašiau jau anksčiau, kad sugedo prieš tai turėtas, tas pats atsitiko ir naujam  unsure.gif  Nejau jį reikėjo laikyti šaldytuve??
Dėl pačios pakuotės priekaištų neturiu, viskas ok  4u.gif

Aha, o kas jam nutinka sugedus, taip įdomu, kvapas, konsistencija pasikeičia?

Turiu ir aš lūpų blizgesį Uogos, nešiojuosi rankinėj jau kelis mėnesius, nepagalvojau apie sugedimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 11 01, 21:35)
Aha, o kas jam nutinka sugedus, taip įdomu, kvapas, konsistencija pasikeičia?

Pasikeičia kvapas unsure.gif
Atsakyti
as turiu blizgi nuo pavasario. Tikrai niekas nepasikeite nei kvapas nei konsistencija. Naudoju su spanguolem "Pagauk mane"
Atsakyti
Nusipirkau blizgį Plunksna biggrin.gif galioja iki 2016 spalio lens.gif Tikiuosi taip ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2015 11 02, 13:45)
Nusipirkau blizgį Plunksna  biggrin.gif galioja iki 2016 spalio  lens.gif Tikiuosi taip ir bus  smile.gif

as irgi siandien Plunksna nugriebiau biggrin.gif ir taip pat atkreipiau demesi i galiojima
Atsakyti
Sveikos, uogauoga kosmetikos gerbėjos, norėčiau prisijungti prie jūsų 4u.gif atradau šią kosmetiką prieš kelis metus. Esu nemažai išbandžius šios produkcijos, vieni labiau, kiti mažiau patiko, kai kas visai nepatiko. Šiaip džiaugiuosi ją atradus...patinka jų skambūs gaminių pavadinimai, keliantys šypseną, puiki ekologinė idėja su gražinamais indeliais smile.gif
Neperseniausiai diskutavot, apie braškinį kūno kremą, noriu prisidėti prie pagyrų šiam kremui. Kremas patiko 10 balų. Greit susigeria, bet tuo pačiu ir maitina odą. Kvapas intensyvus, tačiau nei iš tolo nepanašus į sintetines braškes, ant kūno lieka lengvas, malonus saldus kvapas. Nepatiko tik pakuotė, nors su dozatorium, bet nepatogus isspausti.
Papildyta:
Gal kas išbandė naująjį kremą "Man patinka Kalėdos"? bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena,

o gal kas nepatingėtumėte parašyti, kaip yra su tais tuščiais indeliais, kai baigiu produktą, galiu nunešti seną pakuotę ir tokią pačią naują gausiu pigiau? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Only_: 06 gruodžio 2015 - 14:47
Grazinamu indeliu ir gaunamu nuolaidu politika stai cia aprasyta:
http://uogauoga.lt/saving

Pvz.:uz 3 baltus bet kokius indeliu (sampuno, balzamo, kremo, kaukes...) gausite -50proc vienam Uoga Uoga gaminiui baltoje pakuoteje. Uz viena dekoratyvines kosmetikos indeli (skaistalu, pudros, blizgio) gausit -20proc kitam tokiam paciam, t.y. blizgis blzgiui, pudra pudrai, skaistalai skaisctalui kitam, na aisku atspalvi galima bus ir kita int ne butinai ta pati
Atsakyti
QUOTE(Monicute @ 2015 12 06, 22:18)
Grazinamu indeliu ir gaunamu nuolaidu politika stai cia aprasyta:
http://uogauoga.lt/saving

Pvz.:uz 3 baltus bet kokius indeliu (sampuno, balzamo, kremo, kaukes...) gausite -50proc vienam Uoga Uoga gaminiui baltoje pakuoteje. Uz viena dekoratyvines kosmetikos indeli (skaistalu, pudros, blizgio) gausit -20proc kitam tokiam paciam, t.y. blizgis blzgiui, pudra pudrai, skaistalai skaisctalui kitam, na aisku atspalvi galima bus ir kita int ne butinai ta pati

O kaip dėl eterinių aliejų buteliukų? Vilniaus Akropolio pardavėja sakė, kad galima pirkt tik tokį eterinį aliejų, kokio buteliuką atnešei. Tarkim, o jei etiketė nuimta ir buteliukas išplautas, tai nepriimate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 07 gruodžio 2015 - 06:01