QUOTE(Raselepagegiai @ 2015 10 21, 15:39)
Išbandžiau kūno losjoną "Braškė išsitaškė". Man labai patiko: kvapas, konsistencija, gerai ir greitai susigėrė į odą, pakuotė patogi. Patiko.
O kvapas nėra intensyvus? Teko braškinį natūralų kūno kremą turėti, negalėjau naudoti, nes be galo stiprus kvapas buvo..
QUOTE(Petitgrain @ 2015 10 21, 22:14)
O kvapas nėra intensyvus? Teko braškinį natūralų kūno kremą turėti, negalėjau naudoti, nes be galo stiprus kvapas buvo..
Kvapas intensyvus, bet nesu jautri kvapams, tai tiko, o ir pasitepus tas kvapas ne toks jau intensyvus buvo.
QUOTE(Raselepagegiai @ 2015 10 22, 08:26)
Kvapas intensyvus, bet nesu jautri kvapams, tai tiko, o ir pasitepus tas kvapas ne toks jau intensyvus buvo.
man tai kvapas gali but intensyvus bet svarbiausia kad butu naturalus. Nera jis sintetinis, kaip kokios braskines gumos?
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 10 22, 10:30)
man tai kvapas gali but intensyvus bet svarbiausia kad butu naturalus. Nera jis sintetinis, kaip kokios braskines gumos?
O mano draugas sake kvepia kaip saldainiai tai issitepu ir bunu bombonke is tiesu uostant is pakuotes ar ka tik issispaudus kremo jis kvepia labai intensyviai, man net per daug to kvapo, nes uosle labai jautri..bet i oda susigeres isblanksta as issitepu visa ir po kiek laiko nebelieka tokio intensyvaus kvapo, vos vos jauciasi, kai nosi prikisi arti o pojutis malonus
Ačiū, merginos, turėsiu omeny šį kremą, kad jau taip giriat
Na, pasiskaičiau ir aš Uogos puslapyje apie šį braškinį losjoną, aprašymas suviliojo ir mane tik kad nėra laikinai šio kremo, ne veltui išpirktas turbūt
QUOTE(kotrynalis @ 2015 06 09, 12:41)
Išbandžiau naują blizgių pakuotę, tikrai daug šaunesnė ir patogesnė. Neturėtų jau bėgti pro šonus, kaip kad anksčiau buvo. Šepetėlio forma irgi pakito ir tapo plokštesnė...
Kokie įspūdžiai ilgesnį laiką panaudojus blizgį naujoje pakuotėje? Tvirtesnė, nesuskilo, nesulūžo? Neteplioja? Ar šepetėlis patogus?
Jau ilgą laiką naudoju pienelį Mėnulio rasa. Dabar nusipirkau naujoje pakuotėje, ir nepatogi ji man. Anksčiau pasistatydavau šaldytuve lentynėlėje ir tiek, dabar jei pastatai nukrenta uždarant/atidarant dureles, paguldžius ritinėjasi po lentynėlę. Tas pat ir su rankų kremo Sauja saulės pakuote. Pats rankų kremas patiko ir tiko, tik reikėdavo kokių 5 paspaudimų, kad rankas normaliai išsitept.
QUOTE(Ramzetė @ 2015 10 29, 21:51)
Kokie įspūdžiai ilgesnį laiką panaudojus blizgį naujoje pakuotėje? Tvirtesnė, nesuskilo, nesulūžo? Neteplioja? Ar šepetėlis patogus?
as senoje pakuoteje net netrejus. Dabartinei neturiu jokiu priekaistu. Nieks netepa, nebega, neskyla, spetelis labai patogus.
QUOTE(Ramzetė @ 2015 10 29, 21:51)
Jau ilgą laiką naudoju pienelį Mėnulio rasa. Dabar nusipirkau naujoje pakuotėje, ir nepatogi ji man. Anksčiau pasistatydavau šaldytuve lentynėlėje ir tiek, dabar jei pastatai nukrenta uždarant/atidarant dureles, paguldžius ritinėjasi po lentynėlę. Tas pat ir su rankų kremo Sauja saulės pakuote. Pats rankų kremas patiko ir tiko, tik reikėdavo kokių 5 paspaudimų, kad rankas normaliai išsitept.
Dėl pienelio pakuotės visiškai pritariu Erzina, kad tvirtai nestovi ir pastoviai nukrenta šaldytuve
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 10 30, 09:06)
...Nieks netepa, nebega, neskyla, spetelis labai patogus
Reikės išbandyti juolab, kad iki 11.02 Rimi uogos kosmetkai 30 proc. nuolaida
QUOTE(jurguze @ 2015 10 30, 20:11)
Dėl pienelio pakuotės visiškai pritariu Erzina, kad tvirtai nestovi ir pastoviai nukrenta šaldytuve
Dar erzina tai, kad nesimato koks yra pienelio ar kremo likutis ir priemonė pasibaigia procesui įpusėjus Kažkaip su kitų gamintojų priemonėmis taip nenutinka
QUOTE(Ramzetė @ 2015 10 31, 20:03)
Reikės išbandyti juolab, kad iki 11.02 Rimi uogos kosmetkai 30 proc. nuolaida
Dar erzina tai, kad nesimato koks yra pienelio ar kremo likutis ir priemonė pasibaigia procesui įpusėjus Kažkaip su kitų gamintojų priemonėmis taip nenutinka
Lūpų blizgesys man labai patinka, pakuotė patogi, malonus tepti, labai fainas
Nu va nepirkau Braškė išsitaškė, kai atsirado, o dabar nebėra
Šiandien salelėje sakė, kad prieš Kalėdas bus daug naujienų: šampūnų, dušo želių ir pažastų pieštukų (dezodorų)
O nuolaida Rimi su kortele? Ar ne?