Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga (II tema)

QUOTE(smaggiuke @ 2015 08 22, 17:25)
Gal kas bandė braškinį kūno kremą?

Uosčiau salelėje, nes buvau nusiteikusi pirkti biggrin.gif man jo kvapas pernelyg intensyvus ir saldus, nepatiko. Todėl nusipirkau Mojito iš ryto.
Atsakyti
Kaunietės, kai apsilankysite Uga Uoga grožio name, pasidalinkite patirtimi smile.gif jis jau greitai atsidarys
Grožio namas facebook
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Petitgrain: 23 rugpjūčio 2015 - 15:43
QUOTE(gaily @ 2015 08 16, 18:59)
Gal kam teko bandyt abu paakiu kremus ( akys kaip kokosai ir zalioji gaiva) ir galite palyginti? smile.gif

Neprisiverčiau kokosinį naudoti paakiams, tokia riebi nemaloni konsistencija blink.gif Sunaudojau alkūnėms ir tai vos vos...
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 08 16, 17:59)
Gal kam teko bandyt abu paakiu kremus ( akys kaip kokosai ir zalioji gaiva) ir galite palyginti? smile.gif

Aš irgi bandžiau abu ir abu nepatiko, kokosinis tikrai riebus ir sunkiai gėrėsi, vakarais gerai buvo, bet rytais per riebūs paakiai likdavo. O turėt du paakių kremus nesinorėjo. O Žalioji gaiva man stipriai alergizavo, gydžiausi tris mėnesius akis doh.gif
Atsakyti
Išbandžiau kelis Uoga produktus, irgi paliksiu atsiliepimus smile.gif

Dabar naudoju Gėlių namai prausiklį su avižomis ir moliu, kol kas labai patinka smile.gif

http://uogauoga.lt/f..._baltuoju_moliu

reiks išbandyti ir kitus miltelinius prausiklius - kaukes smile.gif

Naudojau mineralinę pudrą, bet mano oda labai riebi, tai pudra mažai laikėsi, bet šiaip vertas dėmesio produktas, turinčioms normalią odą smile.gif

Blizgis Plunksna - patiko kvapas ir gražiai natūraliai atrodo. Pirkau 2 vnt, bet labai trumpai laikosi, turbūt nebekartosiu smile.gif

http://uogauoga.lt/m...losses/plunksna
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2015 09 12, 21:14)
Blizgis Plunksna - patiko kvapas ir gražiai natūraliai atrodo. Pirkau 2 vnt, bet labai trumpai laikosi, turbūt nebekartosiu smile.gif

Pritariu dėl lūpų blizgesių: nepamenu,kurią spalvą turėjau (tamsi vyšninė),bet laikosi vos kelias minutes, labai skystas ir man po kiek laiko sugedo pakuotė - pradėjo prabėgt per šoną kaklelio. Teko išmesti.

Iš Uoga Uoga patinka aliejai plaukams (ypač Džiunglių eliksyras) thumbup.gif Geras kainos, kiekio ir kokybės santykis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 12 rugsėjo 2015 - 19:19
Pabaigiau "Uoga Uoga" maitinamąjį kremą rankoms "Švelnus prisilietimas" su kakava - tikrai patiko, nes panašu, kad kakavos sviestos neblogai maitina odą. Tiesa, naudojau tiek rankoms, tiek pėdoms negailėdama, todėl gana greit sunaudojau 50 ml pakuotę, bet rezultatas buvo. thumbup.gif
Atsakyti
Nuo kada atnešus tuščią eterinio aliejaus buteliuką, nuolaida taikoma tik tokiam pat ar pigesniam eteriniam aliejui? O jei mano buteliukas - be etiketės arba etiketė nusitrynus, tai nuolaidos nebus? Seniau taip nebuvo g.gif
Atsakyti
aš visada nulupu etiketes ir išplaunu/praskalauju indelius, tai irgi labai nustebau, kai pradėjo uostyt mano eterinio buteliuką, kad patikrintų ar tokį patį perku kokį išnaudojau... galvojau kad tik man čia taip pasitaikė, bet negi taip dabar visada bus, kad kokį išnaudoji tokį turi ir pirkt? tikiuosi su kitom priemonėm taip nepadarys...
Atsakyti
QUOTE(popiete @ 2015 09 16, 13:52)
aš visada nulupu etiketes ir išplaunu/praskalauju indelius, tai irgi labai nustebau, kai pradėjo uostyt mano eterinio buteliuką, kad patikrintų ar tokį patį perku kokį išnaudojau... galvojau kad tik man čia taip pasitaikė, bet negi taip dabar visada bus, kad kokį išnaudoji tokį turi ir pirkt? tikiuosi su kitom priemonėm taip nepadarys...

Aš irgi nustebau. Pirkau Vilniaus Akropolyje.
Atsakyti
Gal kas tiksliai zino, ar cia jie rimtai pakeite salygas? Nes turiu prikaupus indeliu ir noriu gaut nuolaidas kitokioms prekems smile.gif beje, berods, nuo siandien uoga uoga prekems rimi -40% 4u.gif
Atsakyti
Mačiau šį savaitgalį Rimi Hypermarket akcija 40 procentų Uogom. Ką daryt, jei mano mieste jos nėra, o važiuot niekur neketinu biggrin.gif ar turit pasiūlymų ax.gif
Atsakyti