Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga (II tema)

QUOTE(adamada @ 2015 07 08, 13:45)
Pries kelias dienas isigijau blizgi 625, labai lengvas, gaila greit "nusivalgo", norisi vis pasitepti nes atrodo kad greit nunyksta nuo lupu, gerai kad neemiau kitu spalvu, manau ir visi kiti kadangi naturalus tai ir bus panasaus efekto smile.gif

Ir man nepatiko blizgiai. Laiko maximum 10 min
Atsakyti
Kaip keista, kad tiek atsiliepimų, jog laikymas prastas, man blizgis laiko visai normaliai - apie porą valandų.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2015 07 08, 19:13)
Kaip keista, kad tiek atsiliepimų, jog laikymas prastas, man blizgis laiko visai normaliai - apie porą valandų.

o kuri konkreciau spalvyte? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adamada @ 2015 07 08, 20:13)
o kuri konkreciau spalvyte?  4u.gif

Plunksna 4u.gif šiandien dar pratestavau. Nu, tikrai. Net kavos gėriau biggrin.gif
Atsakyti
Turėjau blizgį, man jis visai patiko, buvau čia ir atsiliepimą palikus, tik vienas dalykas - jis gan greit sugedo unsure.gif Gal po ~ 2 mėn nuo atidarymo atsirado nemalonus kvapas, išmečiau. Šiandien netikėtai gavau jį dovanų vėl ir net tą patį patikusį ir tikusį man atspalvį. Labai gaila būtų, jei vėl greit suges. Gal sakau laikyt šaldytuve? mastau.gif Juolab dabar vasara, namuose pas mus +26 vėsiom dienom, iki +30 karštom...
Atsakyti
QUOTE(Li_Ba @ 2015 06 19, 14:45)
Isbandziau ir as Uoga Uoga. Buvau skeptiskai nusiteikus, bet likau maloniai nustebinta.

Patiko:
Mineraline pudra su gintaru. Rinkausi sviesiausia atspalvi Kas ta sakura. Lygiai dengiasi, neapsunkina veido, nesukuria kaukes efekto.

Aš irgi jau geras kelias savaites naudoju mineralinę pudrą ir esu labai patenkinta thumbup.gif gražiai dengiasi, natūraliai atrodo, bijojau, kad labai nelįstu blizgesys, nes vasarą oda riebi, tai dienos eigoje kažkiek išlenda, bet tikrai pakenčiamai smile.gif

Anksčiau esu sunaudojus veido kremą Rožių žydėjimas, irgi patiko.

Gaudysiu Rimi 40 proc. nuolaidą lietuviškai kosmetikai, tada dar kažką bandysiu smile.gif

Beje, atnešus į pardavimo salelę tuščią seno produkto pakuotę, duoda 20 proc. nuolaidą naujai prekei wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 08 04, 10:23)

Beje, atnešus į pardavimo salelę tuščią seno produkto pakuotę, duoda 20 proc. nuolaidą naujai prekei wink.gif

O atnešus 2 baltas pakuotes - 50 % smile.gif

Pasinaudojau šita nuolaida ir prieš mėnesį įsigijau dar 3 produktus. Šiandien atsiliepimas apie 2 iš jų smile.gif

Rožių žydėjimas:
pirkau šį kremą atsargiai, nes prieš tai turėtas Oranžinis debesėlis pasirodė gan riebus, tai galvojau kremas skirtas sausai odai gali būti išvis be proto riebus. Nieko panašaus - konsistencija maloni, susigeria lengvai, riebumo, lipnumo nepalieka, poveikis kaip ir Debesėlio. Žodžiu, man tiko, nežinau ką dar parašyti apie šį kremą smile.gif

Sauja saulės:
nepatiko. Labai didelė kaina už tokį mažą kiekį. Pagal poveikį kremas sausoms ir problemiškoms rankoms per lengvas. Nemalonus vaistų kvapas. Dozatorius išspaudžia taip skudnai to kremo, kad įtariu man kliuvo sugedęs g.gif Vienam kartui turiu paspausti 5-6 kartus, Rožių žydėjimas palyginti išspaudžia ant karto žymiai daugiau produkto. Šituo produktu nusivyliau ax.gif
Atsakyti
Gal kam teko bandyt abu paakiu kremus ( akys kaip kokosai ir zalioji gaiva) ir galite palyginti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 08 16, 17:59)
Gal kam teko bandyt abu paakiu kremus ( akys kaip kokosai ir zalioji gaiva) ir galite palyginti? smile.gif

Bandžiau abu ir galiu palyginti smile.gif

Kokosinis - gana riebus, nesusigeria itin greitai. Pirmą pakuotė naudojau vakarais. Buvau labai patenkinta, nes vakare nėra svarbu, kaip greitai susigeria. Tuo pačiu jausdavau, kad ir blakstienos pamaitintos nuo aliejų būdavo. Tačiau antra pakuotė buvo jau kitokia (ir įpakavimas pasikeitęs - didesnė pakuotė), nes labai griaužė akis. Nors ir netepdavau arti, bet alieja vis tiek "išsivaikšto".

Gaivusis - labai lengvas. Jei reikia kažkokio rimtesnio poveikio, tai greičiausiai nesulauksit. Jis toks tinkamas visai problmeų su paakiais neturinčiam žmogui. Bet susigeria greitai ir tikrai gaivina, jei dar pavėsinus šiek tiek šaldytuve wub.gif

Gal bus ir kitokių nuomonių.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2015 08 17, 07:59)
Gaivusis - labai lengvas. Jei reikia kažkokio rimtesnio poveikio, tai greičiausiai nesulauksit. Jis toks tinkamas visai problmeų su paakiais neturinčiam žmogui. Bet susigeria greitai ir tikrai gaivina, jei dar pavėsinus šiek tiek šaldytuve  wub.gif

Ačiū 4u.gif rimtesnio poveikio nereikia, naudoju dėl profilaktikos, tai gal reikės pabandytį ax.gif
Atsakyti
Pagaliau ryžausi ir aš išbandyti Uoga Uoga, nors žiūrėjau skeptiškai į šią kosmetiką.
Palieku atsiliepimus, gal kam nors pravers:

Tonikas Apelsinų žiedai - labai maloniai kvepia, drėkina, bet kažko stebuklingo nedaro, nors vis nusiperku, patinka jis man biggrin.gif

Tonikas Hamamelių - stipraus kvapo. Antrą kartą nepirkau, nes nieko ypatingo jis man nepadarė.

Tonikas Levandų žiedai - perku 2 buteliuką biggrin.gif , jis rungiasi su apelsinų žiedais, nes nežinau, kuris iš jų man labiau patinka. Lyg ir nieko ypatingo, bet vis nusiperku.

Kremas su atspalviu Švytėjimas - labai patinka, naudoju beveik visą vasarą, maskuoja minimaliai, išlygina netolygumus, maloniai dengia. Žodžiu mylimiausias iš visų bandytų BB ar CC kremų. Kai baigsis pirksiu dar.

Kūno kremas Mojito iš ryto - neatsispyriau gaiviam citrusiniam kvapui biggrin.gif naudoju ir kūnui, kartais pasitepu ir veidą. Patogi pakuotė, malonus kvapas, gaila, kad nedidelė talpa.
Atsakyti
Gal kas bandė braškinį kūno kremą?
Atsakyti