Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga (II tema)

Aš norėčiau pasiklausti, jei aš dabar naudoju Bellapierre pudrytę Ivory spalvą, tai kuri spalva labiausiai tiktų man iš Uoga Uoga pudryčių? Bellapierre atspalvį parinko visažistė, pati jaučiu nesugebėsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2015 06 15, 17:14)
Aš norėčiau pasiklausti, jei aš dabar naudoju Bellapierre pudrytę Ivory spalvą, tai kuri spalva labiausiai tiktų man iš Uoga Uoga pudryčių? Bellapierre atspalvį parinko visažistė, pati jaučiu nesugebėsiu  doh.gif

Klaipėdoje Uoga Uoga yra Arenoje bei Akropolyje, ten jums konsultantė galėtų padėti išsirinkti spalvą smile.gif
Atsakyti
kas liecia blizgiu naujus ipakavimus, tai... senesnis man labiau patiko, teptuko forma nauja visai nepatogi, o ir pats dizainas senesnis man labiau patiko.
del pacio blizgio, tai nezinau, cia priklauso nuo spalvos ( nes seniau turejau vienokia spalva, dabar pirkau kitokia), tai sis laikosi zymiai geriau.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2015 06 18, 13:25)
... del pacio blizgio, tai nezinau, cia priklauso nuo spalvos ( nes seniau turejau vienokia spalva, dabar pirkau kitokia), tai sis laikosi zymiai geriau

O kurį dabar turite? Kuris būtent blizgis geriau laikosi? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramzetė @ 2015 06 18, 19:25)
O kurį dabar turite? Kuris būtent blizgis geriau laikosi?  ax.gif  4u.gif

" braskinis briedis" turiu senoje pakuoteje, o naujoje turiu " gaudau veja" - tai sis man zymiai ilgiau laikosi.
Atsakyti
Isbandziau ir as Uoga Uoga. Buvau skeptiskai nusiteikus, bet likau maloniai nustebinta.

Patiko:
Mineraline pudra su gintaru. Rinkausi sviesiausia atspalvi Kas ta sakura. Lygiai dengiasi, neapsunkina veido, nesukuria kaukes efekto.
Veido kremas Aksomine oda. Jau po dvieju savaiciu oda tapo daug skaistesne, lygesne, naudojant kaip makiazo pagrinda oda tampa labai matine.

Nelabai patiko:
Balzamas plaukams Vejas plaukuose. Susidare ispudis, kad dar labiau skatina plaukus riebaluotis, nors turetu buti atvirksciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li_Ba: 19 birželio 2015 - 14:46
QUOTE(Li_Ba @ 2015 06 19, 15:45)
Nelabai patiko:
Balzamas plaukams Vejas plaukuose. Susidare ispudis, kad dar labiau skatina plaukus riebaluotis, nors turetu buti atvirksciai.

Uoga Uoga tokio produkto - Vejas plaukuose - neturi.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2015 06 19, 16:04)
Uoga Uoga tokio produkto - Vejas plaukuose - neturi.

Stai sis http://uogauoga.lt/h...balzam/pagaliau
Persiprasau, parasiau nepilna pavadinima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Li_Ba @ 2015 06 19, 14:45)
Patiko:
Mineraline pudra su gintaru. Rinkausi sviesiausia atspalvi Kas ta sakura. Lygiai dengiasi, neapsunkina veido, nesukuria kaukes efekto.

Kokia jūsų oda? Ar labai lenda blizgesys?
Atsakyti
Labas, gal bus atsiliepimu apie levandu, roziu hidrolatus? Argano alieju?

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2015 07 02, 23:59)
Labas, gal bus atsiliepimu apie levandu, roziu hidrolatus? Argano alieju?

Man visi hidrolatai atrodo skystoki, kaip vandenėlis. Kvapas irgi silpnas. Nepatinka Uogos hidrolatai schmoll.gif
Atsakyti
Pries kelias dienas isigijau blizgi 625, labai lengvas, gaila greit "nusivalgo", norisi vis pasitepti nes atrodo kad greit nunyksta nuo lupu, gerai kad neemiau kitu spalvu, manau ir visi kiti kadangi naturalus tai ir bus panasaus efekto smile.gif
Atsakyti