Sveikos
Jau senokai prisirašiau prie Jūsų, tačiau paskui tik paskaitydavau, nieko nerašydavau...net nežinau kodėl, ar čia laikas kaltas, ar tiesiog sunku kalbėti šiomis temomis, gal bijojau atsiverti... Tik dabar į tai pradėjau žiūrėti kaip į laikiną būseną, kuri tikiu tikrai pasikeis
Trumpai priminsiu, kad mes nepastojam dabar jau 2,5 metų.
Tyriausi hormonus, pirmiausiai estradiolį, folitropiną ir liutropiną. Gydytojo išvada buvo, kad pagal skaičius man jau menopauzė
nors dar iki to turėtų būti toli
Net gydytojas nepatikėjo, sako įdomus atvejis....nes echoskopija to nerodo... tada kartojau tuos pačius tyrimus, dariausi tą brangų AMH hormoną Vokietijoje... Ir ką Jūs galvojat? Pasirodo man viskas gerai, pirmieji rezultatai buvo pateikti ne mano...o moki tokius pinigus...tikiesi profesionalumo....Bet nebesvarbu, su PGN pas mane taip pat viskas gerai. Žodžiu viskas vyksta kaip turi vykti ir pilnai gali įsitvirtinti nėštumas
Aišku džiugu, bet atrodo - tai kur tada problema?? Vyrui irgi viskas gerai. Tyrėmės vaisingumo klinikoje Kardiolitos pastate (košmaras ten
), bet tyrimai geri.
Gydytojo išvada: daryti laporoskopiją dėl kiaušintakių praeinamumo tikrinimo....
Bet aš nesutikau. Pavargau nuo tyrimų ir aplaidumo ...
Žinau, kad dirbtinio apvaisinimo daryti nenorim, jei bus lemta tai lemta... Mes aišku tikim, kad viskas bus gerai, juk tyrimai geri
Per visą tą tyrimų laiką buvo visko, puoliau į ašaras ir vėl kilau, apimdavo neviltis ir vėl eidavau į priekį... Ir tik dabar, pradėjau žiūrėti ramiau, priimti tai kaip laikiną būseną... Ir man padėjo ŠOKIAI..visą gyvenimą norėjau šokti...dabar jaučiuosi ramiau, jei darosi liūdna - imu šokti, aš atsipalaiduoju...nubraukiu tyliai ašarą, bet širdis pilna gėrio, džiaugiuosi... Jau kelis mėnesius lankau šokius, aš nebūsiu profesionalė, bet kaip aš sakau - svarbiausia gerai jaučiuosi
Bandau stiprinti organizmą, nes tiek įtampos per tuos metus tikrai nepridėjo sveikatos. Bandysim džiaugtis gyvenimu, pakeliauti ir tikiu kad mažiukas ateis savaime
Nes abu to labai labai laukiam
Negaliu atsidžiaugti kad pavyko išlipti iš tos niūrios nuotaikos duobės!!!!! Tik aišku nežinau kiek laiko tai išlaikysiu...
Bet linkiu ir jums visoms, ir sau pačiai laikytis ir eiti į priekį...
Gal ir man bus lengviau kai mūsų daugiau