Aš folio rūgšties irgi nenurašyčiau, ačiū Pelargonija už paaiškinimą, labai įdomu. Aš tiek nesityriau del folio ir net nežinojau,kad tokie tyrimai yra. Net nežinau ar ne per daug folio yra mano organizme (pasvaigsta galva), o inozitolis irgi papildo, bet turiu pasakyti,kad šiuo momentu negalvojau, kad užkibs, nes vyras pries savaitę buvo pasidaręs tyrimus ir jie buvo prasti, taigi pagėrė savaitę ir jis papildų pries uzkimbant. O jis buvo tyręsis tik pries du metus, todėl su tyrimais dirbom ir užsiciklinom ties manimi. O aš ir galvoju ko pries pusmetį atliktos dvi stimuliacijos neduoda vaisių. Nurimom, gėrėm papildus, miegojom, bet visa laiką tikėjom, norėjom, laukėm su nuopoliais ir pakilimais.
Kalbant apie psichologines problemas, man ir taip, kad jau negalėjau dziaugtis kitų vaikais, ypac FB reiktu isjungti, nes mamos megsta savo vaiku foto kelti, vos ne ka valgo, ka daro, o profilis tai motinos;) Pirmais metais nepastojimo dar dziaugiausi, antrais tik nusisypsodavau, treciais metais net zvilgsni nukreipdavau nuo mamu su vaikais, tai "draskydavo" is vidaus. Manau visos ta praeiname, verkiame kai niekas nemato (nes ypac vyrai jautrus!), reikia paverkti, bet vyrui asaru nerodziau, bet buvo visko, pratrukdavau. O aplinkiniai sako va neturit, mazdaug bijot į rankas paimti, mums irgi pradzioj, o istikruju ziauriai nesinori, bet to negali pasakyti, ijungi kvaila sypsena, palinksi galvą. Kas padėjo, tai dvi draugės, kurios kovoja su nevaisingumu iki šiol. Tikrai lengviau, kai randi draugių ratą, kurios jaučia taip pat. Tiesiog aplinkoje niekas beveik nesipasakoja, o ėmus kalbėtis, aplinka nebespaudžia, nebeklausinėja, ar neplanuojat vaikučių, nes jau žino,kad ne mes ne tai kad nenorim, o atvirkščiai. Visada atsakydavau auginam kate
Kodėl nevaisingumas priimta kaip kokia gėda? kiti net smerkia negalinčias pastoti? neva bausmė. Nesąmonė, kam slepti, ypac nuo artimu draugiu, kurie taves klauso, supranta? As zinau daug pavyzdziu kurios augina vaikelius ir palinksi,kad irgi visko patyre, ne iskart tie vaikuciai atejo, tik is sallies atrodo labai grazu. Svarbiausia nesustoti, keiskit gydytojus, tirkites, ieskoti geriausio sprendimo, reikia pakilti iš duobių ir su vyru nesipykti, o vienas kitą palaikyti. Vyrams dvigubai sunkiau, jie negali reiksti emociju, verkti, kitaip auklėjo, tai geriau ir neapsunkinti, nes vyro sperma pablogės nuo streso, o to nereikia. Pagaliau katę įsigykit, tai padeda nuraminti nervus tikrai, maniske labai mane jausdavo, ateidavo po 4 kartus dienoje, prisiglausdavo prie krutines. Jei kam reikia kaciuko kreipkites
O istikruju, labai gerai yra psichologės vedamos grupės, susitikimas, isgirdimas kad visos patiriam ta pati, pasikalbėjimas paguodzia, nes isgyvenimu nesurasysit visu cia. Stiprybės visoms, ramybės ir kad tai ateitų, tas stebuklėlis, kurio laukiate.