QUOTE(Lietuvos piliete @ 2015 09 01, 22:23)
Tikra tiesa ,visose tose nuotraukose, siandien pratrukau.... ilgai laikiausi, bet kazkodel atrodo sita uzduotis neiveikiama, daug ko gyvenime siekiu ir einu iki tikslo igyvendinimo, bet sita uzduotis jau varo i nevilti ....
Ši užduotis sunki tuo, kad visose kitose gyvenimo srityse kiek investuoji, kiek įdedi, tokį rezultatą ir turi. Kalbant apie nevaisingumą, gali atiduoti viską ir dar daugiau, bet rezultatas nebūtinai bus toks, kokio tikiesi. Tai situacija, kurią daug sunkiau kontroliuoti, todėl žmogus jaučiasi ypač bejėgiškai ir beviltiškai.
Kuo žmogus gyvenime daugiau pasiekęs, kuo labiau linkęs viską kurti savo rankomis, tuo jam sunkiau susitaikyti su mažai valdoma situacija - na kaip gi čia taip, viską galiu, o šito ne?
Neabejoju, išspręsite ir šią situaciją. Juolab, kad esate užsispyrusi, darbšti, "galvota" ir visas iki šiol buvusias užduotis išsprendėte.
Jei tik galiu padėti, galit brūkštelėt ir asmeniškai.
Papildyta:
QUOTE(smile4theworld @ 2015 09 02, 08:55)
/../aš pati esu toks žmogus, kad viską išgyvenu savyje... Todėl ir šią problemą ir jausmus dėl jos gniaužiu, kiek tik įmanoma Nors ir žinau, kad tai labai blogai, bet atrodo, kad niekas nesupras to, kaip aš iš tikrųjų jaučiuosi. Be to, kažkaip dar per daug skaudu garsiai įsivardinti, jog turime šią problemą.
Iš tiesų pasakyti garsiai reikia drąsos. Ir tikrai ne kiekvienas aplinkinis yra vertas sužinoti šią paslaptį. Bet tylėti ir gniaužti yra labai sunku, tokiu būdu Jūs kankinate ir sekinate pati save. Tuomet nieko keisto, kad per laiką vidus prisipildo ir pratrūksta raudos ar pykčio epizodais. Kartais rauda ar pyktis gali pratrūkti ne vietoj, ne laiku, ne su tais žmonėmis.
Papildyta:
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 09 02, 11:03)
/../Dar pasidareme genetinius tyrimus, laukiam atsakymu. Po ju bent jau zinosim ar mano viltys nera tuscios ir ar yra bent menkiausia galimybe susilaukti vaikelio.
Taip taip, laukti nėra lengva ir optimizmo atsargos kartais išsenka.
Būtinai ateikit papasakoti kokie bus rezultatai.
Papildyta:
QUOTE(dulle @ 2015 09 02, 12:14)
/.../esu pilna pernelyg didelių baimių, skausmo, nusivylimo, jautrumo..žinau, kad reikia veikti ir siekti savo tikslo, tikiuosi mes čia visos jį kartu pasieksime. Tik man su psichologija labai sunku viską pakelti, kartais atrodo, kad apie nieką daugiau negalvoju tik apie tai..
Papasakokit prašau daugiau apie savo jausmus? Dėl ko nerimaujate? Pasistengsime padėti.