Įkraunama...
Įkraunama...

Nevaisingumas ir psichologinės problemos

Bagyra606, tikrai apmaudu, kad pagalbinės procedūros Jums nepasiekiamos dėl finansų... Bet lieka visos kitos priemonės - žolelės, papildai, vaisingumui palanki mityba, rėžimas, gyvensena, psichologinės priemonės, daug teigiamo nusiteikimo ir vilties.
Gal visa tai kažkam atrodo abejotinai, bet pažįstu šeimų, kurios iš regis beviltiškos padėties išsikapstė alternatyvių priemonių pagalba.
Papildyta:
QUOTE(QuantManiac @ 2015 04 17, 10:19)
Matyt nemokėjau žiūrėti  ax.gif

biggrin.gif Kaip gražiai parašėt biggrin.gif
Taip, kartais užtenka tiesiog persidėlioti prioritetus. Kita vertus, taip nesinori visko visko atiduoti, norisi ir šiek tiek atostogų, laisvalaikio, skanesnio maisto, teatro ir visa kita...
Atsakyti
Man FSH numušė per 3 mėn. nuo 55 iki 18, su Femarelle papildais rolleyes.gif
Atsakyti
Bagyra606, situacija tikrai nera pati geriausia, taciau gal tikrai pameginkite kaip tokia profesija ir siulo kitokias priemones, papildus, zoleles ir pan. jie tikrai nekainuos tokiu sumu kaip IVF ar juolabiau IVF su donorine kiausialaste. Manau tikrai verta pameginti sveikesni gyvenimo buda, tam tikru papildu naudojima ( juk kaip Verbena34 raso, butent su papildais buvo numustas FSH), beto manau labai svarbu jusu nuotaikos, mintys, psichologine busena, nes juk labai daznai buna lyg ir sveikos merginos, priezasciu kaip ir neranda jokiu, o va negali pastoti ir greiciausiai taip yra del psichologiniu dalyku, todel musu emocine busena tikrai ne ka maziau svarbi nei fizine, o mes dazniausiai linke apie ja pamirsti. Mano artimoje aplinkoje ne vienam zmogui pavyko pastoti atsikracius stresiniu faktoriniu, t.y. pasikeitus psichologiniai buklei, todel tikrai pasistenkite nenusiminti, nenuleiskite ranku, nors kartais atrodo, kad padetis be iseities, kad viskas slysta is ranku, bet juk kartais ivyksta labai netiketu dalyku, tokiu apie kuriuos kartais net nedristame pagalvoti. Beto juk nieko neprarasite jeigu pameginsite gyventi kitaip, netgi priesingai, manau daugiau gausite naudos jeigu sveikai maitinsites, aktyviai sportuosite, busite rami ir geros nuotaikos, galbut atrasite kita gyvenimo puse, kitus dziaugsmus. Aisku dar prie viso to galima dometis ir alternatyvios medicinos teikiamomis galimybemis, gal viska kartu sudejus ir ateis taip ilgai lauktasis rezultatas, juk neveltui sakoma "nera padeties be iseities", todel maziau klausimu kodel man taip, kodel as negaliu..., o meginkite uzduoti sau kitokius klausimus, ka as galiu padaryti sioje situacijoje, ko as dar nebandziau, ka dar as galeciau padaryti del savo stebuklo issipildymo ir galbut rasite tinkamas priemones ir jusu svajone issipidys, todel linkiu jums labai dideles kantrybes, ramybes ir su kiekviena diena vis arteti prie taip trokstamos svajones nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 04 17, 14:34)
Bagyra606, situacija tikrai nera pati geriausia, taciau gal tikrai pameginkite kaip tokia profesija ir siulo kitokias priemones, papildus, zoleles ir pan. jie tikrai nekainuos tokiu sumu kaip IVF ar juolabiau IVF su donorine kiausialaste. Manau tikrai verta pameginti sveikesni gyvenimo buda, tam tikru papildu naudojima ( juk kaip Verbena34 raso, butent su papildais buvo numustas FSH), beto manau labai svarbu jusu nuotaikos, mintys, psichologine busena, nes juk labai daznai buna lyg ir sveikos merginos, priezasciu kaip ir neranda jokiu, o va negali pastoti ir greiciausiai taip yra del psichologiniu dalyku, todel musu emocine busena tikrai ne ka maziau svarbi nei fizine, o mes dazniausiai linke apie ja pamirsti. Mano artimoje aplinkoje ne vienam zmogui pavyko pastoti atsikracius stresiniu faktoriniu, t.y. pasikeitus psichologiniai buklei, todel tikrai pasistenkite nenusiminti, nenuleiskite ranku, nors kartais atrodo, kad padetis be iseities, kad viskas slysta is ranku, bet juk kartais ivyksta labai netiketu dalyku, tokiu apie kuriuos kartais net nedristame pagalvoti. Beto juk nieko neprarasite jeigu pameginsite gyventi kitaip, netgi priesingai, manau daugiau gausite naudos jeigu sveikai maitinsites, aktyviai sportuosite, busite rami ir geros nuotaikos, galbut atrasite kita gyvenimo puse, kitus dziaugsmus. Aisku dar prie viso to galima dometis ir alternatyvios medicinos teikiamomis galimybemis, gal viska kartu sudejus ir ateis taip ilgai lauktasis rezultatas, juk neveltui sakoma "nera padeties be iseities", todel maziau klausimu kodel man taip, kodel as negaliu..., o meginkite uzduoti sau kitokius klausimus, ka as galiu padaryti sioje situacijoje, ko as dar nebandziau, ka dar as galeciau padaryti del savo stebuklo issipildymo ir galbut rasite tinkamas priemones ir jusu svajone issipidys, todel linkiu jums labai dideles kantrybes, ramybes ir su kiekviena diena vis arteti prie taip trokstamos svajones  nestuke.gif

ACIU jums uz palaikyma , uz grazius zodzius ir visa kita, bet kad tie isvardinti dalykai dar padetu susigrazinti moteriskas dienas tai butu pats geriausias dalykas. BET deja, tie dalykai menstruaciju neatstatys, nes jos yra visiskai isnykusios, ir apie pastojima nera net kalbos. Belieka tik ivaikinimas apie kuri gan daznai pagalvojame.
Atsakyti
QUOTE(Bagyra606 @ 2015 04 22, 13:18)
ACIU jums uz palaikyma , uz grazius zodzius ir visa kita, bet kad tie isvardinti dalykai dar padetu susigrazinti moteriskas dienas tai butu pats geriausias dalykas. BET deja, tie dalykai menstruaciju neatstatys, nes jos yra visiskai isnykusios, ir apie pastojima nera net kalbos. Belieka tik ivaikinimas apie kuri gan daznai pagalvojame.

Labas,Bagyra606,paskaiciau tavo istorija ir noriu pasakyti,kad man panasiai kaip ir tau,aukstasFSH,zemas AMH,isekes kiausidziu rezervas,naturaliai pastoti negaliu,man belieka tik pagalbinis apvaisinimas su donorine arba su savom jei ras pas mane auganciu folikulu...tu sakai,kad pas tave nera menesiniu,nes jos isnykusios,pas mane irgi nebuvo mm,bet gydytojai isarase man gerti pakaitine hormonu terapija ir menesines atsirado,galbut ir tau su PHT butu menesines,ar tau gydytojai neskyre gerti tokiu vaistu?FSH pas mane buvo 123,koks db FSH nezinau,nes netikrinau,bet mazinti FSH yra visokiu papildu agnus castus(as geriu agnus castus papildus),Femarelle,Radiant Wonder ir t.t,zinoma papildus tau turetu skirt igydytojas,tik gydytojai ne visada skiria,nes mano atveju jie neskyre nieko,apie papildus mazinancius FSH suzinojau cia-supermamu klube,nes merginos dalijosi savo patirtimi ir nutariau pati pabandyti,taigi db ir geriu ir papildus,ir tabletes...zinoma reiktu pastoviai stebeti ta nelemta FSH,ar pakrites,ar ne,bet as to nedarau,nes gyvenu uzsienyje ir cia pas gydytojus eiti nenoriu,bet gryzus i LT butinai pasidarysiu...paskaityk skiltis aukstas FSH,zemas AMH supermamu klube ir rasi daug informacijos kaip merginos musa ta nelemta hormona ir galbut kazka pritaikysi sau ir pabandysi,juk blogiau tikrai nebus,gal kaip tik bus gerai ir papildu pagalba numusi auksta FSH 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blonde0328 @ 2015 04 22, 15:01)
Labas,Bagyra606,paskaiciau tavo istorija ir noriu pasakyti,kad man panasiai kaip ir tau,aukstasFSH,zemas AMH,isekes kiausidziu rezervas,naturaliai pastoti negaliu,man belieka tik pagalbinis apvaisinimas su donorine arba su savom jei ras pas mane  auganciu folikulu...tu sakai,kad pas tave nera menesiniu,nes jos isnykusios,pas mane irgi nebuvo mm,bet gydytojai isarase man gerti pakaitine hormonu terapija ir menesines atsirado,galbut ir tau su PHT butu menesines,ar tau gydytojai neskyre gerti tokiu vaistu?FSH pas mane buvo 123,koks db FSH nezinau,nes netikrinau,bet mazinti FSH yra visokiu papildu agnus castus(as geriu agnus castus papildus),Femarelle,Radiant Wonder ir t.t,zinoma papildus tau turetu skirt igydytojas,tik gydytojai ne visada skiria,nes mano atveju jie neskyre nieko,apie papildus mazinancius FSH suzinojau cia-supermamu klube,nes merginos dalijosi savo patirtimi ir nutariau pati pabandyti,taigi db ir geriu ir papildus,ir tabletes...zinoma reiktu pastoviai stebeti ta nelemta FSH,ar pakrites,ar ne,bet as to nedarau,nes gyvenu uzsienyje ir cia pas gydytojus eiti nenoriu,bet gryzus i LT butinai pasidarysiu...paskaityk skiltis aukstas FSH,zemas AMH supermamu klube ir rasi daug informacijos kaip merginos musa ta nelemta hormona ir galbut kazka pritaikysi sau ir pabandysi,juk blogiau tikrai nebus,gal kaip tik bus gerai ir papildu pagalba numusi auksta FSH 4u.gif

labukas, skyre man trisequensa gerti geriau ji, dabar israsytas cliane, geriu ir ji bet kad ir geriant tuos vaistus jei viena men buna kitus nebuna tu mm, tai pati nezinau ar cia verta isvisu juos gerti, ar viska uzraukti kap saknt ir viska baigti su tom visom viltim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagyra606 @ 2015 04 22, 17:47)
labukas, skyre man trisequensa gerti geriau ji, dabar israsytas cliane, geriu ir ji bet kad ir geriant tuos vaistus jei viena men buna kitus nebuna tu mm, tai pati nezinau ar cia verta isvisu juos gerti, ar viska uzraukti kap saknt ir viska baigti su tom visom viltim  verysad.gif

aisku,na as geriu Femoston ir mm turiu kiekviena menesi,tik,kad priesmenstruacinis sindromas pas mane sunkus buna,krutine labai skausminga ir gausiai kraujuoju 2-3 dienas,plius as dar geriu papildus agnus castus,na as tavo vietoj pabandyciau gerti tabletes ir kokius nors papildus,kurie mazina FSH,o koks tavo FSH jei ne paslaptis? odel vilties...viltis visada yra,nors ir labai mazyte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blonde0328: 22 balandžio 2015 - 19:04
Bagyra606, dazniausiai kai praeina kazkiek laiko atsisuke atgal gailimes, kad kazko nepadarem ir beveik niekada nesigailim, kad kazka padarem ne taip ar kad meginom kazka pakeisti, net jei ir negavome lauktu rezultatu, vis tik jauciames geriau del to, kad zinome, jog padareme viska ka galejome, kas buvo musu valioje. Aisku vaiku namuose augantiems mazyliams taip pat reikia silumos ir rupescio, reikia seimos ir namu ir jeigu tikrai manote, jog neisbandziusi visko kas imanoma mylesite ta vaikeli kaip savo, tuomet pirmyn, as tik uz tai, kad vaikai augtu seimose. Taciau jeigu nuolat galvosite, kad gal reikejo pabandyti tuos papildus, gal reikejo daugiau pasidometi alternatyviom priemonem, o kas butu buve, jeigu tada buciau pameginusi, o gal vis del to butu pavyke, gal ne viska padariau ir pan. Tuomet tikrai siulau atrasti savyje dar siek tiek jegu, atrasti dar truputeli vilties ir pakovoti su gyvenimu del to, ko jus labiausiai trokstate. Juk niekas netrukdo dometis ivaikinumu ir kartu stengtis atstatyti savo vaisingumo rodiklius. Tikrai zinau istoriju, kai merginos nusprendusios isivaikinti ir praktiskai neturedamos vilties susilaukti savo vaikelio, netiketai pastoja. Ir kas gi galetu irodyti, kad jusu istorijos pabaiga bus kitokia? Kol istorijoje nepadetas galutinis taskas, mes nezinome kaip ji baigsis, gal jus esate dabar tik istorijos pusiaukeleje ir vis dar neaisku ka jums gyvenimas ruosia po menesio, pusmecio ar metu... gal del to zmogus ir nezino kas jam nutiks, nes antraip zodis VILTIS neturetu prasmes... Tikrai nepersu jums savo nuomones, tiesiog tai tik keletas minciu apmastymui... tik jus pati zinote kuriuo keliu geriausiai eiti, nes tik jus esate savo gyvenimo istorijos kureja. Ir noriu nuosirdziai palinketi, kad joje butu kuo daugiau sviesos, ramybes, meiles, palaikymo, sutarimo, vilties, dziaugsmo, daugiau pozityvumo ir harmonijos visame kame. Kuo didziausios jums stiprybes, nes jusu dar laukia tikrai nelengvas kelias ir dar daug isbandymu ir nesvarbu, kuriuo keliu eisite, tikiu, kad galiausiai galesite lengviau atsikvepti ir pasakyti, kad esate laiminga, kad pagaliau gyvenimas yra pilnavertis ir kad jums nieko netruksta.
Yra toks paskojimas, tiksliai nepamenu, bet minti pameginsiu parasyti:
Zmogus eina vieskeliu ir keikia gyvenima, kodel jis visa gyvenima dirba, vargsta ir nieko neturi. Dievui ziurint i vargsa zmogeli suspaude sirdi ir pagailo jo, nusprende jam padeti ir numete simtine po kojomis, o tuo tarpu zmogelis eina ir galvoja, idomu kaip jausiuosi, kai busiu senas ir aklas ir pamegino eiti uzsimerkes ir praejo simtine... Ir zinote as galvoju, gal kartais mes tiesiog neisnaudojame visu mums duotu progu...

Blonde0328, o jus tikra saunuole, dar taip neseniai jusu pasakymuose vilties kibirkstele buvo taip sunku iziureti, o dabar taip graziai ir optimistiskai dalinate patarimus. Jus tikrai einate teisingu keliu taip ir toliau smile.gif Nepaprastai dziaugiuosi jusu pazanga, manau ir vyras tai turetu pastebeti ir didziuotis jumis smile.gif Tikiuosi, jog dabar eisite tik pirmyn, juk kaip ir sakete nors ir labai mazyte, bet viltis visada yra smile.gif
Kaip is tikruju jauciates? Ar atsirado daugiau sviesiu minciu ir tikejimo, kad viskas imanoma ar man tik taip pasirode ?
Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 04 23, 10:10)
Bagyra606, dazniausiai kai praeina kazkiek laiko atsisuke atgal gailimes, kad kazko nepadarem ir beveik niekada nesigailim, kad kazka padarem ne taip ar kad meginom kazka pakeisti, net jei ir negavome lauktu rezultatu, vis tik jauciames geriau del to, kad zinome, jog padareme viska ka galejome, kas buvo musu valioje. Aisku vaiku namuose augantiems mazyliams taip pat reikia silumos ir rupescio, reikia seimos ir namu ir jeigu tikrai manote, jog neisbandziusi visko kas imanoma mylesite ta vaikeli kaip savo, tuomet pirmyn, as tik uz tai, kad vaikai augtu seimose. Taciau jeigu nuolat galvosite, kad gal reikejo pabandyti tuos papildus, gal reikejo daugiau pasidometi alternatyviom priemonem, o kas butu buve, jeigu tada buciau pameginusi, o gal vis del to butu pavyke, gal ne viska padariau ir pan. Tuomet tikrai siulau atrasti savyje dar siek tiek jegu, atrasti dar truputeli vilties ir pakovoti su gyvenimu del to, ko jus labiausiai trokstate. Juk niekas netrukdo dometis ivaikinumu ir kartu stengtis atstatyti savo vaisingumo rodiklius. Tikrai zinau istoriju, kai merginos nusprendusios isivaikinti ir praktiskai neturedamos vilties susilaukti savo vaikelio, netiketai pastoja. Ir kas gi galetu irodyti, kad jusu istorijos pabaiga bus kitokia? Kol istorijoje nepadetas galutinis taskas, mes nezinome kaip ji baigsis, gal jus esate dabar tik istorijos pusiaukeleje ir vis dar neaisku ka jums gyvenimas ruosia po menesio, pusmecio ar metu... gal del to zmogus ir nezino kas jam nutiks, nes antraip zodis VILTIS neturetu prasmes... Tikrai nepersu jums savo nuomones, tiesiog tai tik keletas minciu apmastymui... tik jus pati zinote kuriuo keliu geriausiai eiti, nes tik jus esate savo gyvenimo istorijos kureja. Ir noriu nuosirdziai palinketi, kad joje butu kuo daugiau sviesos, ramybes, meiles, palaikymo, sutarimo, vilties, dziaugsmo, daugiau pozityvumo ir harmonijos visame kame. Kuo didziausios jums stiprybes, nes jusu dar laukia tikrai nelengvas kelias ir dar daug isbandymu ir nesvarbu, kuriuo keliu eisite, tikiu, kad galiausiai galesite lengviau atsikvepti ir pasakyti, kad esate laiminga, kad pagaliau gyvenimas yra pilnavertis ir kad jums nieko netruksta.
Yra toks paskojimas, tiksliai nepamenu, bet minti pameginsiu parasyti:
Zmogus eina vieskeliu ir keikia gyvenima, kodel jis visa gyvenima dirba, vargsta ir nieko neturi. Dievui ziurint i vargsa zmogeli suspaude sirdi ir pagailo jo, nusprende jam padeti ir numete simtine po kojomis, o tuo tarpu zmogelis eina ir galvoja, idomu kaip jausiuosi, kai busiu senas ir aklas ir pamegino eiti uzsimerkes ir praejo simtine... Ir zinote as galvoju, gal kartais mes tiesiog neisnaudojame visu mums duotu progu...

Blonde0328, o jus tikra saunuole, dar taip neseniai jusu pasakymuose vilties kibirkstele buvo taip sunku iziureti, o dabar taip graziai ir optimistiskai dalinate patarimus. Jus tikrai einate teisingu keliu taip ir toliau  smile.gif Nepaprastai dziaugiuosi jusu pazanga, manau ir vyras tai turetu pastebeti ir didziuotis jumis smile.gif Tikiuosi, jog dabar eisite tik pirmyn, juk kaip ir sakete nors ir labai mazyte, bet viltis visada yra smile.gif
Kaip is tikruju jauciates? Ar atsirado daugiau sviesiu minciu ir tikejimo, kad viskas imanoma ar man tik taip pasirode ?

Dekui,Roberta-Benedikta 4u.gif na siuo metu esu siek tiek ramesne,gal todel,kad vis paskaitineju knyga,kuri man suteikia vilties,tikejimo,stiprybes,vidines ramybes,beto supratau,kad jeigu pastoviai nervuosiuosi,busiu itampoje nuo to man tik bus blogiau,todel po truputi dirbu su savimi smile.gif ir tikrai tikiu,kad vilties visada yra,net jeigu ji ir labai mazyte,bet ji yra,ji rusena ir ta vilti sunku uzgesinti,juk yra toks posakis viltis visada mirsta paskutine smile.gif
Bagyra,as pritariu Robertai-Benediktai,jus galite dometis ivaikinimu,bet kartu bandykite papildais ir tabletemis numusti ta nelemta hormona,nueikite pas savo ginekologe,tegul ji Jums pasiulo papildus,jeigu ji nieko apie tai nepasakys,tuomet pati isirinkite,pradzioje pabandykit vienus,pagerkit kelis menesiu ir stebekit FSH,jeigu jis nepakrites,pabandykit kitus papildus vel keleta menesiu ir vel stebekit FSH...gal Jums tai pasirodys bereikalingas zaidimas ir laiko svaistymas,bet jeigu pabandysit,juk blogiau nebus,o gal bus kazkoks progresas...Jus dar jauna moteris(nepamenu kiek Jums metu,lyg minejot
33m),todel manau,kad kokius metus dar galit bandyt kovot su tuo nelemtu FSH hormonu,zinoma is vienos puses metai atrodo daug,o is kitos mazai ir net nepastebesit kaip jie prabegs,o vaikeli is vaiku namu visada spesit paimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blonde0328 @ 2015 04 23, 13:25)
Dekui,Roberta-Benedikta 4u.gif na siuo metu esu siek tiek ramesne,gal todel,kad vis paskaitineju knyga,kuri man suteikia vilties,tikejimo,stiprybes,vidines ramybes,beto supratau,kad jeigu pastoviai nervuosiuosi,busiu itampoje nuo to man tik bus blogiau,todel po truputi dirbu su savimi smile.gif ir tikrai tikiu,kad vilties visada yra,net jeigu ji ir labai mazyte,bet ji yra,ji rusena ir ta vilti sunku uzgesinti,juk yra toks posakis viltis visada mirsta paskutine smile.gif
Bagyra,as pritariu Robertai-Benediktai,jus galite dometis ivaikinimu,bet kartu bandykite papildais ir tabletemis numusti ta nelemta hormona,nueikite pas savo ginekologe,tegul ji Jums pasiulo papildus,jeigu ji nieko apie tai nepasakys,tuomet pati isirinkite,pradzioje pabandykit vienus,pagerkit kelis menesiu ir stebekit FSH,jeigu jis nepakrites,pabandykit kitus papildus vel keleta menesiu ir vel stebekit FSH...gal Jums tai pasirodys bereikalingas zaidimas ir laiko svaistymas,bet jeigu pabandysit,juk blogiau nebus,o gal bus kazkoks progresas...Jus dar jauna moteris(nepamenu kiek Jums metu,lyg minejot
33m),todel manau,kad kokius metus dar galit bandyt kovot su tuo nelemtu FSH hormonu,zinoma is vienos puses metai atrodo daug,o is kitos mazai ir net nepastebesit kaip jie prabegs,o vaikeli is vaiku namu visada spesit paimti 4u.gif

Vadinasi man nepasirode ir viskas juda teigiama linkme smile.gif Ir gal dar pati to stipriai nejauciate, bet pamatysit, jeigu siuo keliu eisite ir toliau tai tikrai viskas atrodys graziau ir sviesiau ir viltis tik dides, ir kas zino kas gali nutikti viena diena... smile.gif nes viltis ir tikejimas gali padaryti ne viena stebukla ir tikiu, kad kiekvienos is musu istorija, kad ir kaip skaudziai ji butu prasidejusi, kad ir kokiu sunkiu isgyvenimu butu privertusi patirti anksciau ar veliau ji bus su laiminga pabaiga tik reikia jos islaukti, reikia suprasti ir ismokti duodamas gyvenimo pamokas ir dziaugsmas tikrai aplankys musu namus ir visas skausmas liks toli praeity... Juk sakoma, kad kiekvienas zmogus turi angela sarga ir kai zmogui gera jis eina salia, o kai sunku, tuomet angelas sargas mus nesa ant savo peciu. Tad leiskime jam eiti salia smile.gif Pasistenkime paimti is gyvenimo viska ka galime, o uz tai jam atsidekoti meile, supratimu, tolerancija, gerumu ax.gif Juk mokslininkai jau irode, kad moteris gali vienu metu daryti kelis darbus, tad isnaudokime si savo pranasuma, besistengdamos susilaukti vaikelio, tuo paciu pasistenkime ir del saves bei savo artimuju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 04 23, 14:19)
Vadinasi man nepasirode ir viskas juda teigiama linkme smile.gif Ir gal dar pati to stipriai nejauciate, bet pamatysit, jeigu siuo keliu eisite ir toliau tai tikrai viskas atrodys graziau ir sviesiau ir viltis tik dides, ir kas zino kas gali nutikti viena diena... smile.gif nes viltis ir tikejimas gali padaryti ne viena stebukla ir tikiu, kad kiekvienos is musu istorija, kad ir kaip skaudziai ji butu prasidejusi, kad ir kokiu sunkiu isgyvenimu butu privertusi patirti anksciau ar veliau ji bus su laiminga pabaiga tik reikia jos islaukti, reikia suprasti ir ismokti duodamas gyvenimo pamokas ir dziaugsmas tikrai aplankys musu namus ir visas skausmas liks toli praeity... Juk sakoma, kad kiekvienas zmogus turi angela sarga ir kai zmogui gera jis eina salia, o kai sunku, tuomet angelas sargas mus nesa ant savo peciu. Tad leiskime jam eiti salia smile.gif  Pasistenkime paimti is gyvenimo viska ka galime, o uz tai jam atsidekoti meile, supratimu, tolerancija, gerumu  ax.gif  Juk mokslininkai jau irode, kad moteris gali vienu metu daryti kelis darbus, tad isnaudokime si savo pranasuma, besistengdamos susilaukti vaikelio, tuo paciu pasistenkime ir del saves bei savo artimuju  wub.gif

sirdies kertelej jauciu,kad tikrai turesiu vaikuti smile.gif beto toje knygoje rasoma,kad tikejimas labai didele jega,jeigu tiki is tikro,jeigu tiki nuosirdziai ir is visos sirdies smile.gif mums visoms reikia to stipraus tikejimo,kad viskas pas mus bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blonde0328 @ 2015 04 23, 16:08)
sirdies kertelej jauciu,kad tikrai turesiu vaikuti smile.gif beto toje knygoje rasoma,kad tikejimas labai didele jega,jeigu tiki is tikro,jeigu tiki nuosirdziai ir is visos sirdies smile.gif mums visoms reikia to stipraus tikejimo,kad viskas pas mus bus gerai 4u.gif

Nuostabu, kad si knyga jums suteikia vilties ir optimizmo, manau nuo siol tikrai viskas eis tik geryn, kaip ir sylantis oras, sprogstantys medziu pumpurai, prazydusios sakuros smile.gif Juk aplink viskas atgyja ir kvapas, ir vaizdas, dabar tikrai lengviau pasisemti optimizmo, nei salta gudu ziemos vakara. Be to zmogaus prigimtis juk yra myleti ir būti laimingam. Juk kartais blogi dalykai nebutinai signalizuoja apie kazka blogo. Yra tokia istorija:
Kai užklupus siaubingai audrai, sudužo laivas ir vienas nelaimingasis, pasičiupęs sijos nuolaužą, vargais negalais pasieke negyvenamos salos kranta. Sala buvo ne ką didesnė už jūroje kyšančią uolą, nesvetinga ir tuscia. Vargšelis puolė melstis. Iš visų jėgų prašė Dievą, kad jį išgelbėtų, ir kasdien akylai stebėjo horizontą, ar neatvyksta pagalba. Deja, jūros platybės buvo tuščios. Po dienos kitos jis ėmėsi veikti. Nusiplūkė iki devinto prakaito, kol pasidirbo šiokį tokį įnagį medžioklei ir žemdirbystei. Galutinai nusikamavo, kol įžiebė ugnį, pasistatė palapinę ir užtvarą nuo atšiaurių vėjų. Taip besidarbuojant praėjo keli mėnesiai. Žmogus ir toliau meldėsi, bet pagalbos kaip nebuvo, taip nebuvo.
Vieną dieną laužo žiežirba nukrito ant šiaudų čiužinio ir šis akimirksniu užsiliepsnojo. Tiršti dūmai kilo į dangų. Visas mėnesių triūsas per kelias minutes virto pelenų sauja. Žmogus, veltui bandęs gesinti gaisrą, raudodamas sukniubo ant smėlio klausdamas: Kodėl, Viešpatie? Kodėl dar ir tai? Ir maždaug po valandos netoliese sustojo didžiulis laivas. Jūrininkai valtele atskubėjo gelbėti žmogaus. Šis netikėdamas savo akimis paklausė, iš kur jie sužinojo, kad jis čia. O jie atsakė, kad pamatėme kylančius dūmus. Taigi kas vieną akimirką atrodo katastrofa, kitą akimirką gali suprasti, kad tai buvo geriausia, kas tuometu galėjo nutikti. Todėl kartais nežinodami viso konteksto (kas mūsų laukia ir kas būtų buvę, jeigu būtų nutikę kitaip) mes galvojame, kad visa ši situacija, kad mes negalime dabar susilaukti vaikelio yra tokia neteisinga, tačiau mes nežinome visų aplinkybių, gal reikia laiko mūsų organizmui susireguliuoti, gal jeigu dabar pastotume, mes jo negalėtume išnešioti ir pan. Todėl gyvenkime ir džiaukimės šia nuostabia diena, bei artėjančiu šiltu gražiu savaitgaliu, nes mūsų laukia išsigelbėjimas 4u.gif
Atsakyti