Gydytoja Karpenko.
O Usonienė tikrai šiuo klausimu nepersistengs.
Galų gale, pradėk galvoti apie donorines, jeigu Tau tai priimtina.
Pinigėlių daug reikia, žinoma
![verysad.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/verysad.gif)
[/quot
Pinigai ne problema,esme tame,kad as nebusiu biologine mama...negaliu priimti tokios minties ir su ja susitaikyti psichologiskai,bent jau kolkas...galbut praejus kiek laiko manysiu kitaip,gal reikia pribresti tokiam dalykui...kaip ir minejau mano sesuo pasidare dirbtini su donorine ir db augina nuostabu berniuka,ziuredami i ji,net negalvoju,kad sesuo ne jo biologine mama,nekyla net tokiu minciu,bet pati kolkas negaliu to priimti,zinoma galvoju apie tai,bet galvoje sedi viena mintis kad as nebusiu biologine mama...kaip ir sakiau gal reikia laiko tai minciai prisipratinti,subresti ir priimti...pas mane dar aukstasFSH,bet vakar skaiciau istorija kaip merginai su tokiu pat ausktu FSH,jis nukrito ir ji pastojo naturaliai,nesakau,kad ir man taip bus,bet tokios istorijos suteikia siek tiek vilties....balandzio pradzioje busiu vilniuje,vel pasidarysiu hormoninius tyrimus,ziuresiu gal kas pasikeite,o tada ir nuspresiu ka daryti toliau.