QUOTE(Bagyra606 @ 2015 04 06, 16:25)
Sveikos, tikiuosi priimsite ir mane i savo rateli . Noreciau pasidalinti ir as savaja istorija. Mes su vyru vede jau bus 9 metai, ir per tuos metus dar ne karto nebuvau pastojusi ir jau greiciausiai nepastosiu, kadangi man gydytojai nustate kiausidziu issekimo sindroma. Nustate kai man buvo 28-eri metai, siuo metu man 32 -eji, vyrui 33 -eji. Visos bedos prasidejo mazdaug man bunant 18- 21metu. Menstruacijos visada budavo laiku ir gausios, tiesiog plaukdavau to zodzio prasme, veliau pastebejau , kad jos uztrukdavo, kokia porai dienu kai budavo laikas susirgti, ( nors jokiu santykiu neturejau),dar veliau prasidejo pilve deginantis is vidaus karstis, bet kad tai kazkas yra negerai net nebuvo tokios minties. Veliau kai istekejau ir pradejau vaikscioti per gydytojus, ir visokiu vaitu vartojimo, papuoliau pas gydytoja Klima, jis man nustate sia beda, paskui santariskese kita gydytoja patvirtino sia diagnoze, kad yra prieslaikinis kiausidziu issekimo sindromas, tai yra ankstyvoji menopauze. Isgirdus sia diagnoze nesinorejo gyventi buvo sunkus ir juodas periodas mano gyvenime, ir dabar uzeina sunkumo akimirkos, bet dekui mano brangiam vyrui, kad jis mane palaiko, nors ir jis taip pat turi problemu, mes abu negalime tureti vaiku. Man buvo baisu, net ziureti i vaikus lakstancius lauke vengdavau draugiu, kurios vaiksciojo nescios, nes negaledavau ziureti, sirdis sruveno krauju vire kraujas viduje ir vis kaltinau save, kodel? , uz ka? kodel mums tokia kancia? SKAUDU , bet bandau kazkaip gyventi, ABU bandom gyventi, juk kaip pagalvoju ne mums vieneiems tokia problema yra daugeliui jaunu poro yra tokios problemos, bet niekas nenori apie tai kalbeti nes yra skaudu. BET REIKIA TAM PASIRYZTI.
Sveika Bagyra606, gerai, kad prisijungete, tik gaila, kad cia ateiname ne su dziugiomos nuotaikomis, o su didziuliu skausmu sirdyje, taciau jeigu jau atejote i si skyreli, tai manau, kad ranku dar nenuleidot ir kazkur giliai tikit, kad viena diena ivyks stebuklas ir issipildys jusu troskimas. Nereiketu galvoti, kad si diagnoze yra kaip kazkoks nenugincijamas mirties nuosprendis... Tikiu, kad tikrai imanoma jums susilaukti vaikelio ir tikrai nereikia galvoti, kad tai neimanoma, to niekada nebus, kad tai kazkokia bausme... yra daugybe merginu, kurios ilgai laukia savojo kudikelio, manau ir siame skyrelyje rasancios, tikrai laukia jau ne vienerius metus (as laukiu jau daugiau nei 6 metai). Svarbiausia neprarasti vilties ir nenuleisti ranku. Galbut sis skausmas reikalingas tam, kad dar labiau ismoktume vertinti, tai ka turite. O iseitis visuomet yra, jau kai ka paminejo ir Pelargonija, jeigu vyras nieko pries donorine kiausialaste.
As galvoju, kad vaikelio susilaukti yra galimybe tol, kol mergina turi tam reikalingus organus, o ju veikla pagerinti manau tikrai turi būti imanoma, tik reikia surasti tinkama gydytoja, kuris butu pozityviai nusiteikes, jusu atzvilgiu, gal but teks pakeisti dar ne viena ir ne du gydytojus Kiek zinau yra skiriami ir tam tikri vaistai ir papildai gerinantys kiausialastes veikla, tad manau vilties yra, aisku greitesnis kelias turbut butu donorine kiausialaste, bet cia velgi nuo zmogaus priklauso, ne visiems tai priimtina, o ir sumos tikrai nera mazos. Kuo nuosirdziausiai linkiu, kad jums pavyktu rasti savo kelia link stebuklo, nes kiekvienos merginos jis vis kitoks ir jus turite surasti savaji kelia, taciau svarbiausia, kad iki tol ismoktumete is naujo dziaugtis gyvenimu ir atrastumete kitus gyvenimo dziaugsmus, ismoketumete vertinti ivairias gyvenimo smulkmenas