Įkraunama...
Įkraunama...

Nevaisingumas ir psichologinės problemos

QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 04 01, 10:42)
Ir tikrai butinai atsius jums mazuteli angeleli, kai busite tam pasiruosusi. Suprantu, kad tas ilgas laukimas tikrai varo i nevilti, ypac po tokiu ivykiu, bet butinai nueikite pas gydytoja isitikinkite, kad viskas gerai, pameginkite daugiau atsipalaiduoti, gal kokios muzikos ramios pasiklausyti, truputeli pagalvokite apie save, kas jus galetu nudziuginti, gal koki masaza nueikite pasidaryti ir stenkites visur izvelgti geraja puse, kad ir kaip sunku kartais butu ir su laiku pamatysite skausmas sumazes, vel atsiras viltis  ir tada tikrai aplankys tikrasis dziaugsmas jusu namus. Juk jums gydytojai nepasake, kad negalesite turetu vaikuciu, reiskiasi viskas dar pries akis ir jusu laukia sviesi, grazi ateitis, o jusu diagnoze - sutrike hormonai, tikrai nera pati baisiausiai ir labai daug merginu, su tokia diagnoze pastoja naturaliai (sureguliavus hormonu veikla), ko jums ir linkiu 4u.gif

Sveikos,merginos reikia patarimo,neturiu kur kreiptis tad rasau cia,nes esu pasimetusi ir gal jus mane apsviesit....jau antra diena is eiles temperatura 37.1,nors jauciuosi gerai,jokiu persalimo ar gripo pozymiu nera,sako temperatura gali kilti nuo nervu,bet nesinervuoju siuo metu...kita savaite turi buti mm,tai gal pries menesines pakilo temperatura? g.gif nors ankciau pries mm temperatura nekildavo...dar jauciu padidejusias ir skausmingas krutis kaip pries menesines ir kartais rytais buna nedidelis sleikstulys....del nestumo abejoju,nes kazkaip nesitiki...tai kas man galetu but?sunerimusi esu...
Atsakyti
QUOTE(blonde0328 @ 2015 04 01, 12:31)
Sveikos,merginos reikia patarimo,neturiu kur kreiptis tad rasau cia,nes esu pasimetusi ir gal jus mane apsviesit....jau antra diena is eiles temperatura 37.1,nors jauciuosi gerai,jokiu persalimo ar gripo pozymiu nera,sako temperatura gali kilti nuo nervu,bet nesinervuoju siuo metu...kita savaite turi buti mm,tai gal pries menesines pakilo temperatura? g.gif nors ankciau pries mm temperatura nekildavo...dar jauciu padidejusias ir skausmingas krutis kaip pries menesines ir kartais rytais buna nedidelis sleikstulys....del nestumo abejoju,nes kazkaip nesitiki...tai kas man galetu but?sunerimusi esu...

Labai nerimauti nereiketu ir labai jau noretusi pasveikinti, jeigu esate nestuke.gif, bet man tai panasu, jog jums pradejo vykti ovuliacija, nes paprastai po jos buna, kad pakyla temperatura ir laikosi apie 10 d iki prasideda menesines, arba jeigu jus pries O atlikinejot ND su vyru, tai imanoma, kad mm ir nesulauksit, aisku tai kol kas tik teoriniai pamastymai, taciau jeigu anksciau pas jus nebuvo menesiniu, tai logiska, kad ovuliacija irgi nevyko, todel jums tai yra nauji simtomai smile.gif O atsiradusi ovuliacija, kaip ir menesines, tai jau yra labai geras zenklas ir tokiu atveju tikrai turite galimybe naturaliai nestuke.gif, ko nuosirdziai ir linkiu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 04 01, 12:07)
Labai nerimauti nereiketu ir labai jau noretusi pasveikinti, jeigu esate  nestuke.gif, bet man tai panasu, jog jums pradejo vykti ovuliacija, nes paprastai po jos buna, kad pakyla temperatura ir laikosi apie 10 d iki prasideda menesines, arba jeigu jus pries O atlikinejot ND su vyru, tai imanoma, kad mm ir nesulauksit, aisku tai kol kas tik teoriniai pamastymai, taciau jeigu anksciau pas jus nebuvo menesiniu, tai logiska, kad ovuliacija irgi nevyko, todel jums tai yra nauji simtomai smile.gif O atsiradusi ovuliacija, kaip ir menesines, tai jau yra labai geras zenklas ir tokiu atveju tikrai turite galimybe naturaliai  nestuke.gif, ko nuosirdziai ir linkiu  4u.gif

Na taip jus teisi,man tai nauji pojuciai...penktadieni su vyru buvo myliukas,o pirmadieni ir antradieni maciau vaisingo tipo gleives...man sunku pasiskaiciuoti vaisingas dienas,nes kai prasidejo mm tai ir ciklas dabar kitoks ir dar kolkas neivaziavau i ta cikla,tai ir negaliu pasakyti kas kiek,nes praita karta buvo 26 dienos,tai ir si cikla pasikaiciavau 26d,o kaip bus tai nezinau,gal gali buti ir paklaida 2-3 dienu,nes galvoju,kad gali ir prasideti keliom dienom veliau...labai noreciau,kad taip ir butu nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blonde0328: 01 balandžio 2015 - 12:52
QUOTE(blonde0328 @ 2015 04 01, 13:50)
Na taip jus teisi,man tai nauji pojuciai...penktadieni su vyru buvo myliukas,o pirmadieni ir antradieni maciau vaisingo tipo gleives...man sunku pasiskaiciuoti vaisingas dienas,nes kai prasidejo mm tai ir ciklas dabar kitoks ir dar kolkas neivaziavau i ta cikla,tai ir negaliu pasakyti kas kiek,nes praita karta buvo 26 dienos,tai ir si cikla pasikaiciavau 26d,o kaip bus tai nezinau,gal gali buti ir paklaida 2-3 dienu,nes galvoju,kad gali ir prasideti keliom dienom veliau...labai noreciau,kad taip ir butu  nestuke.gif

Su vaisingu dienu apskaiciavimu as taip pat turiu sunkumu, nes ciklas nereguliarus, tai bandau stebeti gleives, dariausi pora menesiu OT, bet kazkaip jie man neuzfiksavo LH pakilimo, tai meginsiu BT matuoti nuo ateinancio ciklo. Jums taip pat gal butu visai naudinga pameginti, tada galetumete aiskiau suprasti koks yra jusu ciklas, kada buna O, kada vaisingos dienos. O siaip tai vis dar yra galimybe, kad jau si menesi jums pasiseke nestuke.gif wub.gif , nes spermiukai buna gyvybingi iki 3 dienu, tai butu tikrai labai nuostabu po visu tu pergyvenimu smile.gif ir nereiketu tada daugiau cia i nieka gilintis smile.gif O kelintas jau ciklas su mm ? Beje kada jus uzsiregistravusi pas nauja gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 04 01, 13:28)
Su vaisingu dienu apskaiciavimu as taip pat turiu sunkumu, nes ciklas nereguliarus, tai bandau stebeti gleives, dariausi pora menesiu OT, bet kazkaip jie man neuzfiksavo LH pakilimo, tai meginsiu BT matuoti nuo ateinancio ciklo. Jums taip pat gal butu visai naudinga pameginti, tada galetumete aiskiau suprasti koks yra jusu ciklas, kada buna O, kada vaisingos dienos. O siaip tai vis dar yra galimybe, kad jau si menesi jums pasiseke nestuke.gif  wub.gif , nes spermiukai buna gyvybingi iki 3 dienu, tai butu tikrai labai nuostabu po visu tu pergyvenimu  smile.gif  ir nereiketu tada  daugiau cia i nieka gilintis smile.gif O kelintas jau ciklas su mm ? Beje kada jus uzsiregistravusi pas nauja gydytoja?

As jokiu OT nedariau,tiesiog stebejau save...Jus sakot,kad spermiukai gyvybingi iki 3 dienu,o as skaiciau,kad jie buna gyvybingi iki 5-7 dienu,tai vat ir neaisku kiek jie buna gyvybingi istikruju smile.gif su mm jau antras ciklas,kita savaite turetu buti 3 ciklas,o pas gydytoja eisiu kita antradieni,tikiuosi,kad ji ines aiskumo i mano situacija smile.gif beje ar jums neteko girdeti tokio dalyko,kad ilgas kontraceptiku vartojimas nusilpnina kiausidziu veikla ir tada reikia nemazai laiko,kad pas moteri atsistatytu reprodukcine sistema,ypac nepatartina vartoti KT moterims pas kurias ovuliacija silpnesne...as geriau KT 4.5 metu be pertraukos ir galvoju,kad gal kai nutraukiau gerti KT mano organizmas sustreikavo,nes buvo priprates prie KT ir be ju nebemokejo funkcionuoti....
Atsakyti
Mergaitės, bet jūs čia tikrai ne į temą kalbate blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 04 01, 14:55)
Mergaitės, bet jūs čia tikrai ne į temą kalbate blush2.gif

Na gal ir ne i tema,nes tema ne apie tai,bet as tik paklausiau patarimo,man atsake...nieko blogo tame nematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blonde0328 @ 2015 04 01, 15:43)
As jokiu OT nedariau,tiesiog stebejau save...Jus sakot,kad spermiukai gyvybingi iki 3 dienu,o as skaiciau,kad jie buna gyvybingi iki 5-7 dienu,tai vat ir neaisku kiek jie buna gyvybingi istikruju smile.gif su mm jau antras ciklas,kita savaite turetu buti 3 ciklas,o pas gydytoja eisiu kita antradieni,tikiuosi,kad ji ines aiskumo i mano situacija smile.gif beje ar jums neteko girdeti tokio dalyko,kad ilgas kontraceptiku vartojimas nusilpnina kiausidziu veikla ir tada reikia nemazai laiko,kad pas moteri atsistatytu reprodukcine sistema,ypac nepatartina vartoti KT moterims pas kurias ovuliacija silpnesne...as geriau KT 4.5 metu be pertraukos ir galvoju,kad gal kai nutraukiau gerti KT mano organizmas sustreikavo,nes buvo priprates prie KT ir be ju nebemokejo funkcionuoti....

As irgi tik pora men pabandziau su OT, bet kazkaip rezultatai manes nenudziugino, nes taip ir nepagavau vaisingumo piko.
Zinokit, kiek teko skaityti straipsniu, tai tiek yra skirtingu nuomoniu del spermiuku gyvybingumo, vienam straipsnyje rasoma, kad jie gali islikti net iki 10 dienu gyvybingi, del to tikrai yra visos galimybes, kad sis jusu ciklas yra sekmingas smile.gif O del KT, tai irgi labai daug yra skirtingu nuomoniu, vieni sako, kad jos visiskai nekenkia, kiti sako, kad netgi padeda sureguliuoti cikla ir hormonus, man pvz. buvo 6 men israsyta hormonine KT, kad sureguliuoti cikla ir sutvarkyti hormonus, aisku tai buvo labai seniai, kada dar net minciu nebuvo apie vaikeli, tai as juos ir geriau, taigi mano ciklas reguliarus ir buvo praktiskai tik tada kai geriau KT, tiesa dar kai lankiau joga jis irgi buvo susitvarkes smile.gif kai tik nustodavau vartoti KT is karto tapdavo nereguliarus, nes as jas vartojau gal apie pora metu, gal kiek daugiau, bet su nedidelem pertraukom. Neseniai man ginekologe suzinojusi, kad negaliu pastoti, kad cia jau tyrimu pridaryta rekomendavo pameginti 3 men pagerti KT ir sako buna, kad po ju nutraukimo merginos is karto pastoja, nes ju deka susireguliuoja hormonai, taciau pas mane hormonu tyrimai yra geri, todel as ju negeriau ax.gif ir nelabai tikiu, kad tai gali padeti...Ar KT turi itakos kiausidziu veiklai ? Greiciausiai, kad taip, nes KT stipriai slopina ovuliacija, bet ar gali paveikti taip, kad jos neatsistatytu, kazkaip nenoreciau tuo tiketi, nes ne viena mergina pastoja is karto vos jas nutraukus vartoti. Jusu atveju, panasu, kad jos isbalansavo organizma ir hormonu veikla ir greiciausiai, taip ir yra, kad reikia laiko viskam atsistatyti, kas panasu ir vyksta siuo metu. O pries KT naudojima, kaip suprantu mm budavo ir jos dingo nutraukus KT? O kiek laiko is vis nebuvo mm ?
Zinokit tikiu, kad viskas pas jus bus gerai, nes pokyciai is jusu aprasymu matau, kad teigiami vyksta 4u.gif Idomu ka gydytoja pasakys, po velyku, bet manau, kad dabar situacija jau yra kitokia ir diagnoze taip pat turi būti kitokia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blonde0328 @ 2015 04 01, 14:23)
Na gal ir ne i tema,nes tema ne apie tai,bet as tik paklausiau patarimo,man atsake...nieko blogo tame nematau smile.gif

Šioje temoje bus ieškoma psihologinės pagalbos, o apie ją jūs tikrai nekalbate. O apie tai apie kalbate galbūt bus ieškoma info kitų merginų, bet tikrai ne šioje temoje schmoll.gif Va čia yra blogis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2015 04 01, 15:43)
Šioje temoje bus ieškoma psihologinės pagalbos, o apie ją jūs tikrai nekalbate. O apie tai apie kalbate galbūt bus ieškoma info kitų merginų, bet tikrai ne šioje temoje schmoll.gif Va čia yra blogis blush2.gif

Ankstesnese zinutese buvo kalbama ir apie psichologine pagalba...ir as puikiai zinau kokioje esu temoje,tiesiog paklausiau nuomones,man atsake,jei jus papiktino tos kelios zinutes tai cia jau jusu beda smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos. Na stai as grizau is apziuros po ginekologes. Pasake jog viskas valosi tvarkingai ir be jokiukomplikaciju,nera jokio negimdyvinio nestumo. Vienitelis blogis jog patvirtino mano klausima del minusines kraujo grupes. Visdelto persileidimo priezastis yra si. Jei man sekmadieni butu suleide antikuniu didele tikimybe jog nebuciau praradus angeliuko. sad.gif(( labai liudna....bandau tvardyt emocijas taciau nemaniau kad bus taip sunku....
Atsakyti
QUOTE(toritori13 @ 2015 04 01, 18:35)
Labas vakaras merginos. Na stai as grizau is apziuros po ginekologes. Pasake jog viskas valosi tvarkingai ir be jokiukomplikaciju,nera jokio  negimdyvinio nestumo.  Vienitelis blogis jog patvirtino mano klausima del minusines kraujo grupes. Visdelto persileidimo priezastis yra si. Jei man sekmadieni butu suleide antikuniu didele tikimybe jog nebuciau praradus angeliuko. sad.gif(( labai liudna....bandau tvardyt emocijas taciau nemaniau kad bus taip sunku....

Uzuojauta...tikrai apmaudi gydytoju klaida,suprantu,kad jums dabar labai skaudu ir sunku...bet yra viena paguoda,jus galite pastoti naturaliai...laikykites ir stiprybes jums ir linkiu,kad vel gandrai jus aplankytu kuo greiciau 4u.gif
Atsakyti