QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 04 01, 10:42)
Ir tikrai butinai atsius jums mazuteli angeleli, kai busite tam pasiruosusi. Suprantu, kad tas ilgas laukimas tikrai varo i nevilti, ypac po tokiu ivykiu, bet butinai nueikite pas gydytoja isitikinkite, kad viskas gerai, pameginkite daugiau atsipalaiduoti, gal kokios muzikos ramios pasiklausyti, truputeli pagalvokite apie save, kas jus galetu nudziuginti, gal koki masaza nueikite pasidaryti ir stenkites visur izvelgti geraja puse, kad ir kaip sunku kartais butu ir su laiku pamatysite skausmas sumazes, vel atsiras viltis ir tada tikrai aplankys tikrasis dziaugsmas jusu namus. Juk jums gydytojai nepasake, kad negalesite turetu vaikuciu, reiskiasi viskas dar pries akis ir jusu laukia sviesi, grazi ateitis, o jusu diagnoze - sutrike hormonai, tikrai nera pati baisiausiai ir labai daug merginu, su tokia diagnoze pastoja naturaliai (sureguliavus hormonu veikla), ko jums ir linkiu
Sveikos,merginos reikia patarimo,neturiu kur kreiptis tad rasau cia,nes esu pasimetusi ir gal jus mane apsviesit....jau antra diena is eiles temperatura 37.1,nors jauciuosi gerai,jokiu persalimo ar gripo pozymiu nera,sako temperatura gali kilti nuo nervu,bet nesinervuoju siuo metu...kita savaite turi buti mm,tai gal pries menesines pakilo temperatura? nors ankciau pries mm temperatura nekildavo...dar jauciu padidejusias ir skausmingas krutis kaip pries menesines ir kartais rytais buna nedidelis sleikstulys....del nestumo abejoju,nes kazkaip nesitiki...tai kas man galetu but?sunerimusi esu...