QUOTE(blonde0328 @ 2015 03 29, 14:54)
Sveikos,merginos,senokai cia nerasiau,nes neturejau ka rasyti...vakar buvo mano gimtadienis visi draugai ir artimi zmones sveikino ir linkejo laimes,svajoniu,noru isipildymo....o mano svajone ir noras susilaukti vaikelio...vaikeli galiu tureti tik pasinaudojusi donorine kiausialaste,kai nustate tokia diagnoze visiems buvo sokas,draugas prase laiko viskam apgalvoti,apmastyti.....zinoma daviau to laiko...o vakar per pati gimtadieni pasake,kad nenori daryti apvaisinimo su donorine kiausialaste ir kad jis isvis yra pries dirbtini apvaisinima....visi norai,svajones ir visas gyvenimas subyrejo i sipulius....ir kaip man toliau gyventi?su draugu nenoreciau skirtis,jis geras,rupestingas,atsakingas,gyvendama su juo buciau viskuo aprupinta.....bet gyventi be vaiku nenoriu....neisivaizduoju gyvenimo be vaiku,be grazios seimos....as nuo paauglystes svajojau,kad turesiu grazia,laiminga ir darnia seima....o dabar nieko neturiu...ieskoti kito vyro,kuris sutiktu daryti dirbtini apvaisinima?..nenoreciau,nes kaip sakiau skirtis su draugu nenoriu,o ir kita zmogu surasti bus labai sunku....bet kaip man gyventi toliau?gyventi ir tiketis stebuklo?is kur pasisemti tikejimo,stiprybes?jauciuosi kaip mirusi....gal duosit kokiu patarimu,minciu....busiu tikrai dekinga....
Neisivaizduoju, ka jums tenka isgyventi, bet pameginkite paklausti kaip jis isivaizduoja tolesni gyvenima ir ar tikrai nuosirdziai nori nugyventi ji be vaiku ar tikrai nebando saves apgauti ir saves itikinti, kad ir taip viskas yra gerai, noredamas susitaikyti su susidariusia situacija (kaip pvz.: mano vyras, kuris sako, kad jam jau vaikuciu nereikia, kad su jais cia daug vargo, o va dabar gali daryti ka nori, nereikia niekuo rupintis ir pan. bet pas mane situacija geresne, nors ir nesusilaukiam vaikuciu jau ne pirmi metai, taciau ir priezasciu rimtu tam kaip ir neranda, tai tikiu, kad kai pastosiu, o as tikiu, kad taip ir bus, jo zodziai bus visai kitokie) Pameginkit pasiziureti ar jis bendrauja su pazystamu vaikais, ar nori su jais zaisti, kaip jis i juos ziuri, gal tai parodys, kad jo zodziai priestarauja jo kuno kalbai.
Manau, kad pas vyrus nera toks stiprus tevystes troskimas, kaip mums motinystes, taciau gal jam reikia tiesiog pabendrauti daugiau su vaikais, gal yra seseru ar broliu, kurie turi vaikuciu, kurie galetu bent trumpam palikti vaikeli pas jus (aisku vyrui butu galima pasakyti, kad neturi, kur palikti ir paprase trumpam priziureti), gal jam tai iziebtu nora tureti savu vaikuciu, aisku geriau, kad butu jau truputi didesnis, kad butu galima su juo pakalbeti, pazaisti, man atrodo, kad tai galetu būti jam stimulas dar karta viska gerai pergalvoti. Beto galetumete is arciau pasiziureti, i jo elgiasi su vaikais, gal tai jums atskleistu jo tikruosius norus ir jausmus.
Suprantu, kad labai sunku skirtis su zmogumi, su kuriuo kurete bendra ateiti, bendrus planus, turejote bendru svajoniu, juolabiau, kad kaip suprantu, jums su juo gera ir tikrai nesinori kito ieskoti, todel manau,kad verta pameginti dar karteli ji itikinti, kad su vaikais gyvenimas igauna kita prasme. Linkiu kuo didziausios sekmes siam tikrai nelengvam kelyje. Kaip sakoma, kai vienos durys užsidaro, kitos atsidaro. Labai noriu tiketi, kad greitai pamatysite, tas kitas atvertas duris ir suprasite, ka jums reikia toliau daryti ir kaip elgtis, kad jusu svajone taptu realybe.
Papildyta:
QUOTE(blonde0328 @ 2015 03 30, 13:10)
...jis sako,kad jaucia ir tiki,kad as pastosiu naturaliai....ultimatumai ir spaudimas nepades...greiciau santykiai baigsis skirybomis,bet skirtis irgi nenoriu.....
Siuo aspektu jau net labai panasu i mano situacija, nes mano vyras irgi galvoja, kad jeigu lemta tureti vaikeli, tai turiu naturaliai pastoti, deja kol kas visi meginimai nesekmingi...
O jeigu atsirado menesines, kuriu nebuvo, atsiranda vaisingos gleives, kuriu anksciau nepastebejote, tai gal tikrai kito gydytojo diagnoze nebus tokia kategoriska ir galbut tikrai vilties dar yra jums tureti kudikeli
Ir jeigu norisi tiketi, kad tai geras zenklas, kad viskas gereja, tai ir nepaleiskite tos vilties, juk organizmas zymiai geriau i viska reaguoja, kai mes tikime, kai esame pozityviai nusiteikia, nei kai esame viskam priesiski.