Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Yra grazesniu 4u.gif

Pavyzdžiui? Šitą vietą pasirinkom, nes gavom pakankamai pigų viešbutį, tačiau dar galim pasikeisti, kol yra laiko...
Atsakyti
QUOTE(*Irmadena* @ 2015 02 25, 10:40)
Mes sumokėjom 25e. Pagal kilometražą sakyčiau brangokai unsure.gif  baisiai greit tas skiatliukas suko pinigėlius biggrin.gif Mes buvom penkiese, tad mums transferas irgi panašiai turbūt būtų kainavęs. Jei keliaujat nedaugely, tai turbūt pigiau transferas, tik turbūt užtruktų ta kelionė, kai su taxi vos 10 min ar 15min

aciu 4u.gif as irgi paziurejau,kad 25eu,kainuos,radau,kur asmeninis transferis 20eu,tai jau tada geriau jauciu sakysimes ta...
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2015 02 25, 11:30)
Klausimėlis keliautojoms, ar daug kas ėjote Maska tarpeklį pirmyn atgal, mes taip lyg ir numatę savo maršrutuose. Ar labai sudėtinga? Esu gana sportiška, nors bijau, kad tai nebūtų mano paskutinis pasivaikščiojimas Tenerifėje. Po Samarijos, kiek pamenu, skaudėjo raumenis, bet mes Samariją beveik šuoliais pralėkėme.

Atsakyti
Kodėl tingit temą paskaityti?juk ne kartą rašyta,kad eina žmonės ir su vaikais,ir 60metės su crocs'ais ir suknelėmis-lipa pirmyn-atgal ir lieka gyvi biggrin.gif O jei eisit ne su crocs'ais rolleyes.gif ir esat jaunesni nei 60m,tai tikrai pajėgsit įveikti.Svarbu turėti vandens,tinkamą avalynę ir pasirinkti tinkamą tempą.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2015 02 28, 13:21)
Kodėl tingit temą paskaityti?juk ne kartą rašyta,kad eina žmonės ir su vaikais,ir 60metės su crocs'ais ir suknelėmis-lipa pirmyn-atgal ir lieka gyvi biggrin.gif O jei eisit ne su crocs'ais rolleyes.gif  ir esat jaunesni nei 60m,tai tikrai pajėgsit įveikti.Svarbu turėti vandens,tinkamą avalynę ir pasirinkti tinkamą  tempą.

Perskaičiau visas temas, beveik 20 iš SM, dar daugiau rusiškai, pirmyn atgal Maską iš lietuvių mažai kas ėjo, radau tik dviejų šeimų įspūdžius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2015 02 25, 11:30)
Klausimėlis keliautojoms, ar daug kas ėjote Maska tarpeklį pirmyn atgal, mes taip lyg ir numatę savo maršrutuose. Ar labai sudėtinga? Esu gana sportiška, nors bijau, kad tai nebūtų mano paskutinis pasivaikščiojimas Tenerifėje. Po Samarijos, kiek pamenu, skaudėjo raumenis, bet mes Samariją beveik šuoliais pralėkėme.

Mes uztrukome neskubant pereidami Maskos tarpekli beveik 5 valandas , kadangi ejimas pakankamai ekstremalus o ir pasigrozeti vaizdais norejosi. Einanciu i kalna sutikome minimaliai , o ir tie patys gal but buvo atplauke laiveliu ir iveikinejo tarpekli is apacios i virsu. Po zygio Maskos tarpekliu dar dvi , tris dienas buvo kancia uzlipti viesbutyje i antra auksta. As manau kad jeigu perejus tarpekli as buciau MB pasiules gryzti atgal tuo paciu keliu , ji butu mane nusovusi.
Atsakyti
QUOTE(valdasas @ 2015 02 28, 13:38)
Mes uztrukome neskubant pereidami Maskos tarpekli beveik 5 valandas , kadangi ejimas pakankamai ekstremalus o ir pasigrozeti vaizdais norejosi. Einanciu i kalna sutikome minimaliai , o ir tie patys gal but buvo atplauke laiveliu ir iveikinejo tarpekli is apacios i virsu. Po  zygio Maskos tarpekliu dar dvi , tris dienas buvo kancia uzlipti viesbutyje i antra auksta. As manau kad jeigu perejus tarpekli as buciau MB pasiules gryzti atgal tuo paciu keliu , ji butu mane nusovusi.

Dėkoju už išsamų atsakymą, kadangi čia mano idėja eiti pirmyn atgal, tai mano sveikatai ir gyvybei gali kilti grėsmė iš manojo pusės. Aš planuoju per penkias val. į abi puses suvaikščioti, nes tai antroji priežastis, kodėl Tenerifė, pirmoji Teide.
Atsakyti
Akims paganyti: [URL=http:// http://loscuartos-la...ogspot.com/?m=1]Tenerifė. [/URL]

dar vienas nebolgas [URL=http:// http://andandoporten...ogspot.com/?m=1]tinklaraštis, anglų k.[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 28 vasario 2015 - 20:40
QUOTE(Mulka70 @ 2015 02 28, 15:03)
Dėkoju už išsamų atsakymą, kadangi čia mano idėja eiti pirmyn atgal, tai mano sveikatai ir gyvybei gali kilti grėsmė iš manojo pusės. Aš planuoju per penkias val. į abi puses suvaikščioti, nes tai antroji priežastis, kodėl Tenerifė, pirmoji Teide.

Per penkias valandas pirmyn ir atgal (apie15 km) - sunkiai įveikiama misija. Nebent ristele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmaaa: 01 kovo 2015 - 00:40
QUOTE(Mulka70 @ 2015 02 28, 15:03)

Lekiant tikrai nematysit vaizdu nes reikia po kojomis žiurėti, galima ir nuslysti, apsaugų nėra, tik vienoj vietoj trosas, matėm ir kraujo pašlakstytus akmenis,
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2015 02 28, 13:28)
Perskaičiau visas temas, beveik 20 iš SM, dar daugiau rusiškai, pirmyn atgal Maską iš lietuvių mažai kas ėjo, radau tik dviejų šeimų įspūdžius  schmoll.gif

Na manau tikrai daugiau ėjo..

Mes užtrukom iš viso pirmyn - atgal tarp 6,5-7 val, tiksliai neatsimenu, maždaug pagal nuotraukas pažiūrėjau, bet čia tame tarpe kad nusileidę manau kiek daugiau pusvalandžio sėdėjom. Manau kelionei lieka 6 val. Tai visai normaliai čia, nesam sportininkai, bet aišku vaikščiot mėgstam ir netingim. Ir kitą dieną jei ryte ir jautėsi kiek raumenys, tai ne tiek kad trukdytų veikt kas suplanuota...
Papildyta:
QUOTE(vilmaaa @ 2015 03 01, 00:39)
Per penkias valandas pirmyn ir atgal (apie15 km) - sunkiai įveikiama misija. Nebent ristele  smile.gif

Kai mes leidomės vienas vyrukas jos ne kaip pro stovinčius pralėkė, už kažkiek laiko jau grįžinėjo tuo pat greičiu, kai mes vis dar leidomės, manau jam 5 val buvo net per daug smile.gif
Atsakyti
Ar ne patogiau butu visas kanaru salas rasyti i skirtingas temas o ne i viena? Kazkoks absurdas skaityti begale temu po belekiek puslapiu stengiantis rasti kazkokios info tarkim kad ir apie Gran Canaria,nors per 50 puslapiu ji bus pamineta tik poroje komentaru. Kiek pastebejau praktiskai visa tema apie Tenerife
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rame25: 01 kovo 2015 - 10:04