Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Iskilo klausimas smile.gif
Uzsirezervavau auto is pluscar.com savaitelei Gran canarijoje, bet dabar idomu butu suzinoti is tu kas is ju nuomavosi kiek jie rezervuoja(uzsaldo) korteleje pinigu, kad nepritrukti
Atsakyti
Gal kas galit Lanzarotej rekomenduoti viezbuty normalesny,arba brangu,arba nieko gero,gal as jau ieskoti nemoku doh.gif
Atsakyti
Jei vykstat su vaikais, tai labai orentuotas į šeimas yra Lanzarote gardens. Mums jis labai patiko, vaikams ypač
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Irmadena*: 22 vasario 2015 - 01:04
QUOTE(*Irmadena* @ 2015 02 22, 00:03)
Jei vykstat su vaikais, tai labai orentuotas į šeimas yra Lanzarote gardens. Mums jis labai patiko, vaikams ypač

be,sy karta merginu atostogos tik ax.gif ziurejau ta,taip,ten daugiau seimom.
Atsakyti
QUOTE(fliper @ 2015 02 15, 21:56)
Gal kas nors gyvenot Apartamentos Tropical Park mieste Callao Salvaje? Kokie atsiliepimai? Ir dar vienas klausimas: ar reikia kreditinės kortelės nuomojantis mašiną?

Man tai pats rajonukas sis nepatinka:)
Papildyta:
QUOTE(sandrulle @ 2015 02 15, 22:48)
Sveikutes, kaip suprantu tas oras kaip ir nieko pietuose, Costa Adejeje siuo metu, nes per orus tai ziauriai skirtingai rodo vienur 17, kitur net 27-26 zada vasario galui? N areikia tiketi geriausia prognoze aisku, bet siuo metu kaip supratau visai geras ors, ar ne? Nes mes penktadieni iskrisim 4u.gif

Silta silta jau:)
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip orai Kanaruose? Gal kazkuri siuo metu Fuertej? Kazkaip neramu daros, nes apie didelius vejus ir neaukstas oro temperaturas girdejau... o kaip istikruju?
Atsakyti
Man tai pats rajonukas sis nepatinka:)

Gal galima sužinoti, kodėl? Jeigu ne paslaptis... 4u.gif
Atsakyti
Gal kas vyko su taxi is orouosto iki Kosta Tegisė,kiek mazdaug kainuoja,ar geriau transfery uzsisakyt?
Atsakyti
Klausimėlis keliautojoms, ar daug kas ėjote Maska tarpeklį pirmyn atgal, mes taip lyg ir numatę savo maršrutuose. Ar labai sudėtinga? Esu gana sportiška, nors bijau, kad tai nebūtų mano paskutinis pasivaikščiojimas Tenerifėje. Po Samarijos, kiek pamenu, skaudėjo raumenis, bet mes Samariją beveik šuoliais pralėkėme.
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2015 02 25, 00:13)
Gal kas vyko su taxi is orouosto iki  Kosta Tegisė,kiek mazdaug kainuoja,ar geriau transfery uzsisakyt?

Mes sumokėjom 25e. Pagal kilometražą sakyčiau brangokai unsure.gif baisiai greit tas skiatliukas suko pinigėlius biggrin.gif Mes buvom penkiese, tad mums transferas irgi panašiai turbūt būtų kainavęs. Jei keliaujat nedaugely, tai turbūt pigiau transferas, tik turbūt užtruktų ta kelionė, kai su taxi vos 10 min ar 15min
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Irmadena*: 25 vasario 2015 - 11:41
QUOTE(Mulka70 @ 2015 02 25, 11:30)
Klausimėlis keliautojoms, ar daug kas ėjote Maska tarpeklį pirmyn atgal, mes taip lyg ir numatę savo maršrutuose. Ar labai sudėtinga? Esu gana sportiška, nors bijau, kad tai nebūtų mano paskutinis pasivaikščiojimas Tenerifėje. Po Samarijos, kiek pamenu, skaudėjo raumenis, bet mes Samariją beveik šuoliais pralėkėme.

Mes su vaikais Maskos tarpeklį įveikėm per 4 val. Kad būtume labai pavargę tai nepasakyčiau, bet atgal eit jau noro nebebutų buvę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fliper @ 2015 02 24, 07:53)
Gal galima sužinoti, kodėl? Jeigu ne paslaptis... 4u.gif

Yra grazesniu 4u.gif man patinka promenada pasivaiksciot.Sis man uoletas,nykus pasirode.
Atsakyti