Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(LOCKETS @ 2015 02 11, 13:40)
Casa Africa ne pietuose  schmoll.gif  4u.gif
O Benijo miestelyje, siaureje.

drinks_cheers.gif

Pietuose yra Los Abrigos, paskanaukit juros gerybiu patiekalu, nesigailesit mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 11 vasario 2015 - 13:46
QUOTE(Dzordza123 @ 2015 02 05, 17:28)
Laba, o kaip yra Norwegian su vietu skyrimu, jei neperki mokamu ar yra tikimybe sedet salia?
Ir dar: ar vietos skiriamos, kai registruojies para pries skydi ar oro uoste pries pat skydi?  4u.gif

Vietas gavome oro uoste pries skrydi.
Problemu sedet visiems salia vienas kito nebuvo, nes lektuvas turbut del ankstyvo reiso laiko buvo tik apie 50 proc uzpildytas.
Atsakyti
[quote=baltasakne,2015 02 10, 16:42]
Organizuojames savarankiska kelione i Tenerife spaliui. Dabar ieskomes kur apsistoti ir niekaip negaliu nusprest , ar verta imti viesbuti su maitinimu.
As su dviem vaikais i salas vaziuodami imam viskas iskaiciuota. Nes:
1. Ne visada ruosiames tik keliauti po kokia nors sala. Norisi ir viesbutyje pailseti. Jeigu negrisi pietaut nieko neatsitiks. Gali viesbutyje paprasyti tau pietus suruos pasiimti.
2. Maitinimas pusryciai ir vakariene man asmeniskai nenormalus. Neduoda per vakariene, net sulciu ar vandens. Reikia pirkti ir nera restorane pigu.(gal gali savo atsinesti g.gif )
3. Viskas iskaiciuota - vakare gristi ir vakariene su vyneliu. thumbup.gif
4. Jei lieki viesbutyje vaikai praso tai ledu, tai picos, tai sausainiu (zinoma gali nupirkti parduotuveje) bet kai patys nueina ledu thumbup.gif
Tada jau tik su pusryciais, o visa kita nusipirksi ar kur pavalgysi. Zinoma jei tik keliausit ir keliausit g.gif

Cia tik keliaujan su vaikais ir atsizvelgiant i savo galimybes. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, dairomės ir mes su kompanija kelionės į Tenerifę spalio pradžiai.
Planuojam skristi iš Vašuvos.
Viešbutį nusižiūrėjom "Pez Azul", šiaurinėje pusėje, ten all gera kaina.Dar viskas tik planuojama, tad skaitausi temą ir dalinuosi, ką planuoju.
Mums irgi patinka all, nes pietus gali išsinešti, vakare nereikia sukti galvos, kur vyno nusipirkti, ar sulčių, ar tiesiog kavos...viskas vietoje.
Atsakyti
Kur pirkote bilietus i Loro ir Siam parkus, vietoje ar pries vykstant online?
Atsakyti
QUOTE(smilty @ 2015 02 11, 19:21)

Mes pirkome online tai tas TWIN pigiau. Ir dar kepurėles davė nemokamai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(smilty @ 2015 02 11, 19:21)

Vietoje Twin bilieta.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2015 02 10, 20:00)
Vakar kalbejau su drauge, gyvenancia Tenerifeje, sake jau senokai temperatura buvo pakilus iki 20l, pagrinde 14-16l ir apsiniauke unsure.gif

Na su Kanaru orais nuo 2014 m. spalio pabaigos iki dabar kazkokie nukrypimai. Suprantu, kad gali buti visokiu dienu, ir saules, ir lietaus, bet kad tokie nekokie orai Kanaruose dabar tai faktas ir jau gana ilgai tesiasi. Kas grizta, visi skundziasi. Pastebejau, kad nuo velyvo rudens Vidurzemio juros regione orai buvo geresni, nei tarkim aplink Kanarus.
Mes patys atostogavom sausio menesi, oras buvo superinis. Taip jau keleta metu is eiles, ziemos menesiai tikrai grazus ten buvo.
Dabar regis ne koks periodas oru atzvilgiu atejo. Na tikekimes, kad pageres.

Geros keliones, Elvita. mirksiukas.gif Svarbiausia gero oro, nors ir prie plius 15, bet saule smagu. Nors ir ne Kanarai ten, bet lietaus manau nelabai noretusi. smile.gif O sniego tikrai rasit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 11 vasario 2015 - 21:12
Skride su Norvegu avialinijom ar besiruosiantys skristi, gal galit man patikslinti ar gerai supratau, zmogui priklauso 20 kg registruojamas bagazas, jeigu jis pirko ta pigesni bilieta ar taip? ir dar is kokio oro uosto Varsuvoje jie skraido (kazkaip paklydau besiaiskindama)........ bandysiu gaudyti gal Norvegu pigesnius bilietus spaliui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2015 02 12, 07:56)
Skride su Norvegu avialinijom ar besiruosiantys skristi, gal galit man patikslinti ar gerai supratau, zmogui priklauso 20 kg registruojamas bagazas, jeigu jis pirko ta pigesni bilieta ar taip? ir dar is kokio oro uosto Varsuvoje jie skraido (kazkaip paklydau besiaiskindama)........ bandysiu gaudyti gal Norvegu pigesnius bilietus spaliui  g.gif

aš kiek žiūrėjau, tai perkant pigiausią nepriklauso. perkant tą brangesnį priklauso. Bet mano konkrečiu žiūrėtu atveju pirkti pigiausią + bagažą buvo pigiau, nei tą brangesnį bilietą. Jį man rodos apsimoka pirkti, jei perki bagažą ir vietas.
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2015 02 12, 08:56)
Skride su Norvegu avialinijom ar besiruosiantys skristi, gal galit man patikslinti ar gerai supratau, zmogui priklauso 20 kg registruojamas bagazas, jeigu jis pirko ta pigesni bilieta ar taip? ir dar is kokio oro uosto Varsuvoje jie skraido (kazkaip paklydau besiaiskindama)........ bandysiu gaudyti gal Norvegu pigesnius bilietus spaliui  g.gif

Nepriklauso pigiausiems bilietams bagazas tik rankiniai, mes ant triju paemem papildomai viena registruota bagaza.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 02 12, 10:06)
Nepriklauso pigiausiems bilietams bagazas tik rankiniai, mes ant triju paemem papildomai viena registruota bagaza.

o kiek kainuoja vienas bagazas i viena puse? kazkaip as tame psl "grybauju" ax.gif

nu lyg ir aiskeja, kaip suprantu Tenerife zona D ir kaina i abi puses gautus 58 eur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 12 vasario 2015 - 09:50