Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Lagūna @ 2015 02 04, 13:37)
o kaip skrendate (is kur ir per kur) i Tenerife su siom avialinijom?

man tai aktualu Londonas, o is Lt turbut neskraidina (i Kanarus), nezinau, ar is viso skraidina i/is Lt, nesidomejau blush2.gif

nuorodele maciau jau idejo mergaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2015 02 04, 14:57)
man tai aktualu Londonas, o is Lt turbut neskraidina (i Kanarus), nezinau,  ar is viso skraidina i/is Lt, nesidomejau blush2.gif

nuorodele maciau jau idejo mergaites smile.gif

Aciu
Atsakyti
QUOTE(mamamia25 @ 2015 02 04, 14:20)
Mes irgi  su Norwegu, ir wifi nemokamas lektuve, gal neprailgs skrydis  ax.gif .ir geri ju skrydziu laikai is Warsuvos 15.30 iskrenda o busim tenerifeje 20.10 (skrydis 5,5 val.) parskrisim i Warsuva irgi apie 15 val.tai viesbucio jokio nereikes imti. ir per naktis nereikes su vaiku makaluotis  doh.gif

Issaket mano mintis. Labai patogus laikai. Tik visgi i prieki vaziuosim diena pries ir imsim viesbuti ir aplankysim varsuva. O grize su sviesa Lt tikrai pasieksim, o beto bus balandis tai temsta veliau dar ir pasishopint planuojam lenkuose pirma karta smile.gif
Wf geris lektuve tikrai turetu sutrumpint kelione thumbup.gif tikiuosi ir sedejimas bus erdvesnis nei small planet kur kojos vos tilpo kai skridom i Bulgarija vasara kaip ten tilpt storam zmogui neisivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2015 02 04, 14:37)
o kaip skrendate (is kur ir per kur) i Tenerife su siom avialinijom?

Is Warsuvos i Tenerife kaina trims gavos 398 Eu i abi puses
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2015 02 04, 15:08)
Issaket mano mintis. Labai patogus laikai. Tik visgi i prieki vaziuosim diena pries ir imsim viesbuti ir aplankysim varsuva. O grize su sviesa Lt tikrai pasieksim, o beto bus balandis tai temsta veliau dar ir pasishopint planuojam lenkuose pirma karta smile.gif
Wf geris lektuve tikrai turetu sutrumpint kelione  thumbup.gif  tikiuosi ir sedejimas bus erdvesnis nei small planet kur kojos vos tilpo kai skridom i Bulgarija vasara kaip ten tilpt storam zmogui neisivaizduoju  blush2.gif

drinks_cheers.gif paziuresim kokios tos linijos, bet tikrai kazkaip abejoju , kad butu blogos... vistiek Norvegija turtinga salis. Mum irgi gal reikes kur apsipirkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia25 @ 2015 02 04, 15:15)
Is Warsuvos i Tenerife  kaina trims gavos 398 Eu i abi puses
Papildyta:
drinks_cheers.gif  paziuresim kokios tos linijos, bet tikrai kazkaip abejoju , kad butu blogos... vistiek Norvegija turtinga salis. Mum irgi gal reikes kur apsipirkti  rolleyes.gif

Pas mus irgi kaina panasi 3 isejo tik mes dar papildomai paemrm viena bagaza ir ligu draudima tai litais apie 1550 sumokejom 4u.gif
Atsakyti
Labai nebloga kaina bigsmile.gif Mes prieš kelias dienas nusipirkom į Gran Canaria, tai 5iems pirmyn atgal 1000e gavosi. Šiandien žiūriu dar pabrangę. Prieš porą sav būtų atsiėję porą šimtų pigiau, pramazinom ax.gif
Atsakyti
[quote=mamamia25,2015 02 04, 15:15]
Papildyta:
oho kokia gera kaina. Aš pasižiūrėjau birželio mėn. skrydžius tai vienam žnmogui 200 Eur ir daugiau gaunasi.

Iš WAW oro uosto pirkote bilietus?
Atsakyti
[quote=Lagūna,2015 02 04, 16:43]
Papildyta:
oho kokia gera kaina. Aš pasižiūrėjau birželio mėn. skrydžius tai vienam žnmogui 200 Eur ir daugiau gaunasi.

[/quote]

Pirkau internetu http://www.norwegian.com skrydis bus is warsuvos. Kainos skiriasi ir keiciaisi daznai reikia tikrinti/ stebeti . Mes norejome sausio gale skristi, bet palyginom kainas su vasario menesiu bilietu skirtumas gavosi 300 EU ax.gif tai apsisprendeme , kad gal palauksime vasario galo. Dabar labai dziaugiuosi, kad palaukeme tikiuosi , kad oras geresnis bus.
Atsakyti
[quote=Lagūna,2015 02 04, 16:43]
Papildyta:

[/quote]

Mrs pirkom pries kelias savaites, dvi beveik tris tada dar buvo ir geguzes ir berods birzelio pradziai bilietu po 130e zmogui i abi puses. Norwegian skraidina tik is pagrindinio orouosto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 02 04, 17:02)
Mrs pirkom pries kelias savaites, dvi beveik tris tada dar buvo ir geguzes ir berods birzelio pradziai bilietu po 130e zmogui i abi puses. Norwegian skraidina tik is pagrindinio orouosto  4u.gif

ar jie tokias geras kainas dažnai išmeta?
Papildyta:
Ar kuri bandėte naudotis šia paieškos programėle?
http://travelortour..../.../skrydziai/

nelabai suprantu, rodo kainas vienas, o kai paspaudi, kad pirkti, tai kaina išauga nkartų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2015 02 04, 17:27)

Ar kuri bandėte naudotis šia paieškos programėle?
http://travelortour..../.../skrydziai/

nelabai suprantu, rodo kainas vienas, o kai paspaudi, kad pirkti, tai kaina išauga nkartų  g.gif

Ne nesinaudoju, geriausiai pirkti yra tiesiai is avialiniju kuriomis norite skristi , ju puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 02 04, 16:08)
Wf geris lektuve tikrai turetu sutrumpint kelione  thumbup.gif  tikiuosi ir sedejimas bus erdvesnis nei small planet kur kojos vos tilpo kai skridom i Bulgarija vasara kaip ten tilpt storam zmogui neisivaizduoju  blush2.gif

Nu tas WIFI tai ten tik pavadinimas smile.gif Laaaaabaaai jau leeeetas smile.gif Bet lektuvai su Ryanairu ner ko lyginti, zymiai geresni, vaikams TV filmukus rodo, po to tokiu gamtos vaizdeliu migdanciu, zodziu skrydis neprailgsta smile.gif
Atsakyti