Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(liida @ 2015 01 21, 11:28)
tai matyt bus ir antras mirksiukas.gif musu seimai irgi panasiai viskas susideda i viena visuma ir gaunas toks lyg trauka namo kazkuria prasme,todel jai arti niekada nevaziuojame 2 savaitem.

Čia jei Kanarai "arti" tai kur toli tada?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 21 sausio 2015 - 12:07
QUOTE(liida @ 2015 01 21, 10:28)
tai matyt bus ir antras mirksiukas.gif musu seimai irgi panasiai viskas susideda i viena visuma ir gaunas toks lyg trauka namo kazkuria prasme,todel jai arti niekada nevaziuojame 2 savaitem.

esu tikra, kad man ir 2-ju savaiciu bus per mazai Tenerifei smile.gif
Atsakyti
Man ir trys mėnesiai nepabostų, jei tik man jiest nereiktų gamint ir kambarių kuopt lotuliukas.gif Bet su tokiom sąlygom kišenė neneša biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2015 01 21, 11:05)
Čia jei Kanarai "arti"  tai kur toli tada?

man asmeniskai skrydis kokios 7 valandos jau toli,Kanarai mums 4val.
Papildyta:
QUOTE(vika_klaipeda @ 2015 01 21, 13:47)
esu tikra, kad man ir 2-ju savaiciu bus per mazai Tenerifei smile.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Irmadena* @ 2015 01 21, 14:00)
Man ir trys mėnesiai nepabostų, jei tik man jiest nereiktų gamint ir kambarių kuopt  lotuliukas.gif  Bet su tokiom sąlygom kišenė neneša biggrin.gif

jai nerimtai,tai as ir gyvent ten galeciau.
Atsakyti
Dar vienas klausimelis, kurios nuomojates apartamentus mokat visa suma, avansa (koki) o galbut nuvyke atsiskaitot pilnai?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 01 21, 23:01)
Dar vienas klausimelis, kurios nuomojates apartamentus mokat visa suma, avansa (koki) o galbut nuvyke atsiskaitot pilnai?

mes turim rezervavę butą, ne viešbutyje, o daugiabutyje iš mūsų paprašė avanso, o pilnai atsiskaitysim nuvykę į vietą, bte čia dar negreitai bus.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 01 21, 22:01)

Mes :40% avanso rezervuojant, likusi suma įsikėlus į apartamentus 4u.gif Užsakinėjom vilą per http://www.tripadvisor.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERVInga: 22 sausio 2015 - 09:58

Mes tai turim apartamentus viesbutyje bet su AI, tai rezervavom per lietuviska agentura (ji pasiule pigiau nei internetines visos), tai sumokejom 20 proc, o likus 21 dienai iki keliones visa suma...... tai vykstame jau viska sumokeje
Atsakyti

Mes sumokėjom avansą, likusią dalį nuvykus ax.gif
Atsakyti
Mes irgi mokam dali is anksto,likusi likus 21 d.
Atsakyti
Nebloga info, kas su anglų k nesipyksta smile.gif
http://www.visitcana...-canary-islands
Atsakyti
Gal netyčia gyvenote kas nors Appartements Parque Santiago III
Atsakyti