Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(troliuke @ 2015 01 20, 14:33)
sveikutes.

nu nepasakyciau kad oras syla  unsure.gif  biggrin.gif

nenoriu gazdinti per daug. bet va antra ar trecia diena temperatura lauke kokia + 23 , bet apniuke ir vejukas. panele net sloga pasigavo  doh.gif

bet kaip saulute islenda is debesu , tai silta labai.  biggrin.gif
tai va toks ir orelis. mes randames COSTA ADEJE  4u.gif

beje kas bus netoli sios vietos, labai patariu aplankyti si pliaza  4u.gif  wub.gif

playa del duque beach

https://www.google.e...mp;ved=0CB8QsAQ

vertas demesio.  4u.gif

Mes busim kaip tik ten tik balandi wub.gif keista kad draugai man sake jog pas juos silciau nei Jus rasote lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 01 18, 22:20)
O gal galima aiksteliu nuorodu prie Chopin orouosto, nes tik viena radau  blush2.gif

http://www_parking-o...?244/rezerwacja-pati pigiausia thumbup.gif Tik rezervacija lenkiskai,paprasykit,kad kas padetu uzsipildyt,nors ,mano galva,viskas ten ir taip aisku ax.gif

As Jusu vietoj vaziuociau i Lenkija is ryto,bet jei norit nakvoti,tai ieskokit nakvynes per www.booking.com mirksiukas.gif Galima rasti ir pigesniu,negu uzrodytas B&B.
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 01 20, 13:33)

beje kas bus netoli sios vietos, labai patariu aplankyti si pliaza  4u.gif  wub.gif

playa del duque beach

https://www.google.e...mp;ved=0CB8QsAQ

vertas demesio.  4u.gif

drinks_cheers.gif grazus sitas. Gulet jame negulejom, bet kai eidavom is Costa Adeje pajuriu iki centro praiedavo pro ji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 01 20, 11:19)
kad nebutina jo tureti, dabar kaip tik vyras aiskinosi banke tai jam sake taip, cituoju  biggrin.gif :

"israso dazniausiai rekia, jei turistine kompanija organizuoja kelione ir pas tave jo reikalauja. Jei kas atsitiktu, tiesiog reikia susisiekti su banku ir jie toliau viska organizuos, nesvarbu ar tu turi ar neturi ta išraša. Jei susergi, eini pas doktora, susimoki, eini i vaistine perki vaistus, renki kvitancijas ir grizes viska pateiki bankui padengimui"

4u.gif

gali buti, tiesiog rasiau ka man sake, mama apkeliavusi puse pasaulio ir visada ima ta lapeli..egi taip sunku ji issiimti del sventos ramybes?
Atsakyti
O del apgyvendinimo be bookingo yra is ko rinktis gal pasufleruosit g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 01 20, 18:28)
O del apgyvendinimo be bookingo yra is ko rinktis gal pasufleruosit  g.gif

As dar ieskau per hotels4u smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2015 01 20, 15:23)
http://www_parking-o...?244/rezerwacja-pati pigiausia thumbup.gif Tik rezervacija lenkiskai,paprasykit,kad kas padetu uzsipildyt,nors ,mano galva,viskas ten ir taip aisku ax.gif

As Jusu vietoj vaziuociau i Lenkija is ryto,bet jei norit nakvoti,tai ieskokit nakvynes per www.booking.com mirksiukas.gif Galima rasti ir pigesniu,negu uzrodytas B&B.

Bet uz tai tavo nurodyta aikstele yra visai salia mano nurodyto viesbucio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 01 20, 19:28)
O del apgyvendinimo be bookingo yra is ko rinktis gal pasufleruosit  g.gif

Mes užsibukinom šį kartą per travel republic 4u.gif Kainos mežesnės nei bookinge Bent jau to viešbučio, kurį išsirinkom.
Galima išekot per Trivago psl. Ten išmeta nemažai viešbučių su įvairiom kainom, ką siūlo įvairios viešbučių paieškos sistemos, o jau paskui pasirenki per kokią sistemą nori imt ir leidžia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Irmadena*: 20 sausio 2015 - 18:54
Mes šį kartą užsisakėm apartamentus. Rinkomės iš Homeaway.
Dėl viso pikto, rezervavau Lenkijoj prie Modlin oro uosto viešbutuką, jei oras prastas būtų ir sugalvotumėm iš vakaro vakaro važiuoti. Atšaukimas nemokamas, tai jei ką atšauksiu. ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, iskilo man klausimas gal pagelbesit smile.gif
kadangi suplanuotos atostogos taip, kad reiks keltis is Gran kanarijos i Tenerife, tai susiradau skrydi per www.bintercanarias.com, tai klausimas ka reiskia
Turista
Turista Reducida
Básica
Promoción
nes kainos skiriasi (pigiausias su mokesciais beveik 41 eur) ir kuri reikia rinktis? o gal aplamai pirkti per www.greitai.lt nes pas juos kaina 38 eurai.
Ir dar klausimas ar geriau(pigiau gautusi) is anksto uzsisakyti auto nuoma ar atskirai atskridus kiekvienoje saloje ieskotis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misko_lapinas: 20 sausio 2015 - 19:45
QUOTE(Misko_lapinas @ 2015 01 20, 20:42)
kadangi suplanuotos atostogos taip, kad reiks keltis is Gran kanarijos i Tenerife, tai susiradau skrydi per www.bintercanarias.com, tai klausimas ka reiskia
Turista
Turista Reducida
Básica
Promoción
nes kainos skiriasi (pigiausias su mokesciais beveik 41 eur) ir kuri reikia rinktis? o gal aplamai pirkti per www.greitai.lt nes pas juos kaina 38 eurai.
Ir dar klausimas ar geriau(pigiau gautusi) is anksto uzsisakyti auto nuoma ar atskirai atskridus kiekvienoje saloje ieskotis?

http://www.bing.com/translator/
Atsakyti
QUOTE(Misko_lapinas @ 2015 01 20, 19:42)
Turista
Turista Reducida
Básica
Promoción

As binteriukui bilietus pirkau per Tubillete.com, nes pigiau gavos nei per binterius pirktis.
Masina nuomavomes rezervave internetu, atskride pasiememe oro uoste.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 01 17, 15:14)
pirmakart girdziu toki bajeri, kad atostogaut pabosta  lotuliukas.gif

tai matyt bus ir antras mirksiukas.gif musu seimai irgi panasiai viskas susideda i viena visuma ir gaunas toks lyg trauka namo kazkuria prasme,todel jai arti niekada nevaziuojame 2 savaitem.
Atsakyti