Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(roosas @ 2015 01 18, 19:02)
Tiesig iš neturėjimo ka veikti trenkiamės per Varšuva lotuliukas.gif

na ir kam taip? visiems juk kazkada buna pirmas kartas
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2015 01 18, 20:02)
Aplink Chopin oro uosta saugojimo aiksteliu daug. Jei bus truputi toliau nuo oro uosto, tai aikstele suteikia nemokama paslauga: nuveza ir parveza jus i/is oro uosto. Savaitei apie 70 zlotu berods buvo tas, kuriuo mes naudojomes.
Ka tik Modlin suziurejau, nes mums reikes. tai prie oro uosto ( bet vistiek nugabens, nes eiti tris km reiktu), 80 zlotu 8 paros (nesutelpam i 7), toliau no oro uosto butu 60 zlotu. Man tinka ir 80, tai daugiau nesikuiciau. Gal kas nusiziurejot kazka tinkamesnio ?

o Jus is anksto kazkaip ta parkinga perkates ar ten jau vietoj kazko ieskot ir statotes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2015 01 18, 19:14)
na ir kam taip? visiems juk kazkada buna pirmas kartas

4u.gif ačiū už palaikymą.
Aš irgi iš neturėjimo ką veikti trenksiuos per Varšuvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 01 18, 19:23)
o Jus is anksto kazkaip ta parkinga perkates ar ten jau vietoj kazko ieskot ir statotes  g.gif

as is anksto uzsisakinesiu dabar ir uzsisakinedavau anksciau. tik man dar iki kovo galo laiko yra, tai rezervuosiu veliau kiek,nera ko skubet. vietu turetu buti manau, bet gal reiktu is anksto, biesas zino, kaip jie ten pervezimo grafikus paderina. O gal ir nederina. bet man ramiau, kai rezervuoju. Gdanske kazkada rezervavom, atvaziave matem tik kelias laisvas vietas palei oro uosta esanciame parkinge. Neileido tu, kas be rezervacijos bande. Bet tas buvo senokai, manau dabar jau visur yra ir parkingu ir vietu juose smile.gif

QUOTE(kingcup @ 2015 01 18, 19:37)
4u.gif  ačiū už palaikymą.
Aš irgi iš neturėjimo ką veikti trenksiuos per Varšuvą smile.gif

O man patinka visai, dar ir per lenkus pervarom, ju maisto pakeliui pavalgom. patinka man lenkiska virtuve wub.gif
Atsakyti
Nu panos nupirkom katik ir mes bilietus, nezinau kazkaip ekspromtu cia viskas gavos, dabar belieka laukt keliones ir viska planuotis 4u.gif Traukiuosi tema i favoritus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2015 01 18, 20:02)
Aplink Chopin oro uosta saugojimo aiksteliu daug. Jei bus truputi toliau nuo oro uosto, tai aikstele suteikia nemokama paslauga: nuveza ir parveza jus i/is oro uosto. Savaitei apie 70 zlotu berods buvo tas, kuriuo mes naudojomes.
Ka tik Modlin suziurejau, nes mums reikes. tai prie oro uosto ( bet vistiek nugabens, nes eiti tris km reiktu), 80 zlotu 8 paros (nesutelpam i 7), toliau no oro uosto butu 60 zlotu. Man tinka ir 80, tai daugiau nesikuiciau. Gal kas nusiziurejot kazka tinkamesnio ?

ČIAdar parkingo aikštelės prie Modlin oro uosto.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2015 01 18, 22:07)
ČIAdar parkingo aikštelės prie Modlin oro uosto.
4u.gif

O gal galima aiksteliu nuorodu prie Chopin orouosto, nes tik viena radau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 01 18, 18:52)
bet as niekaip nesuprantu nerandu apie ta bagaza papildoma ar jis atsiras perkant bilietus kazkuriame zingsnyje ar papildomai kazkaip reikes eiti ji ir pirkti  doh.gif  niekad nesu taip bilietu pirkusi, visad keliaujam su agenturom, bet apie tenerife jau seniai svajojam nes ten draugai gyvena  wub.gif

Jūs pabandykit "pirkti" ir bus viskas aiškiau, kol nesuvedat kreditinės duomenų gi niekas nieko nenuskaičiuoja smile.gif

oj jau pabandėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 18 sausio 2015 - 21:21
QUOTE(kingcup @ 2015 01 18, 13:12)
Dėlioju kelionės biudžetą. Vykstam 4 asmenys ( 2 vaikai: 13 ir 5 metai) kelionės trukmė 10 dienų:

Avia bilietai į abi puses  apie 900€
Pervežimas iš į Varšuvą 80€
Butukosu virtuve nuoma 350€
Maistui                              500€
Mašinos nuoma              150€
Ekskursijos                      200€
iš viso: 2530€ kelionei arba asmeniui 632,5€/2184 Lt

Čia realus ar nerealus biudžetas?

Jau mano šeimyna burzgia, kad per brangu  doh.gif . .. Kur dar galima pataupyti, mažiau skirti maistui? (nerealu), avia bilietų pigesnių ieškoti gal?  Kokie Jūsų kelionės biudžetai?

Ryt paskaiciuosiu kiek mums iseis atostogos Tenerifeje 4u.gif

mes irgi keturiese. mazius 10 men ir panele 3 metukai.

dar atostogos tesiasi iki 28 d. bet jau galesiu pasakyti kiek viskas isejo mirksiukas.gif

mes cia nuo gruodzio 19 dienos.

ta viso bus 6 savaites , nepilnai wub.gif

tai pasakysiu kiek mums atsiejo 4u.gif

jei domins aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 01 18, 22:40)
mes cia nuo gruodzio 19  dienos.

ta viso bus 6 savaites , nepilnai wub.gif

tai pasakysiu kiek mums atsiejo  4u.gif

jei domins aisku  biggrin.gif

domins domins drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Troliuke,gal oras syla?smile.gif))Greit lagaminus pakuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2015 01 19, 00:14)
Troliuke,gal oras syla?smile.gif))Greit lagaminus pakuot 4u.gif

Su draugais pries valanda kalbejom jie salos pietuose sake 25-28 silumos wub.gif
Atsakyti