Dėlioju kelionės biudžetą. Vykstam 4 asmenys ( 2 vaikai: 13 ir 5 metai) kelionės trukmė 10 dienų:
Avia bilietai į abi puses apie 900
Pervežimas iš į Varšuvą 80
Butukosu virtuve nuoma 350
Maistui 500
Mašinos nuoma 150
Ekskursijos 200
iš viso: 2530 kelionei arba asmeniui 632,5/2184 Lt
Čia realus ar nerealus biudžetas?
Jau mano šeimyna burzgia, kad per brangu . .. Kur dar galima pataupyti, mažiau skirti maistui? (nerealu), avia bilietų pigesnių ieškoti gal? Kokie Jūsų kelionės biudžetai?
QUOTE(kingcup @ 2015 01 18, 16:12)
Man atrodo daugokai, čia kelioms dienoms keliems žmonėms?
Mes kai buvom Gran Kanarijoj, tai maudėsi žmonės labai noriai (2014 gruodis). Bet ten daug gi pliažų, tai gal jei išsisklaido kitur, tai atrodo, kad mažai kas maudos?
QUOTE(Rudeneja @ 2015 01 18, 17:01)
Man atrodo daugokai, čia kelioms dienoms keliems žmonėms?
Savo poste rašiau: keliausim 4 asmenys, iš jų 2 vaikai 13 ir 5m. Kelionės trukmė 10 dienų ( 9 naktys).
Mano bendradarbiai pernai keliavo po salyną dviese nuomavosi mašiną, gaminosi pusryčius ir pietus patys, tik vakarienę valgė restoranuose. Jų kelionė tame pačiame butelyje 10 dienų , kelionės biudžetas žmogui jiems išėjo 1500 lt. Man atrodo kad skiedžia, kasdien keliaujant po salą + ekskursijos. Nerealiai mažai...
QUOTE(niiki @ 2015 01 18, 16:57)
Gal galite pagelbeti ir atsakyti
1. Ar Varsuvoje tik vienas orouostas> jei ne is kurio ir i kuri cia skrenda? tas pats liecia ir Tenerife?
2. Ar ieina i kaina kazkokie bagazai, jei ne kokia papildoma ju kaina?
Aciu labai kas atsakys
QUOTE(lilget @ 2015 01 18, 18:24)
Gal galite pagelbeti ir atsakyti
1. Ar Varsuvoje tik vienas orouostas> jei ne is kurio ir i kuri cia skrenda? tas pats liecia ir Tenerife?
Aciu labai kas atsakys
Aciu labai kas atsakys
1.man atrodo 3.Norwegian skrenda is pagrindinio,Chopin
2.kaip ir wizair rankinis bagazas iki 10kg ieina i kaina,registruotas 20kg-16eur.
QUOTE(niiki @ 2015 01 18, 18:58)
1.man atrodo 3.Norwegian skrenda is pagrindinio,Chopin
2.kaip ir wizair rankinis bagazas iki 10kg ieina i kaina,registruotas 20kg-16eur.
o cia 16 e i viena puse ar abi?
QUOTE(lilget @ 2015 01 18, 19:03)
o cia 16 e i viena puse ar abi?
Turbūt į vieną pusę Labai abejoju, kad tiek į abi kainuotų
QUOTE(*Irmadena* @ 2015 01 18, 19:30)
Turbūt į vieną pusę Labai abejoju, kad tiek į abi kainuotų
bet as niekaip nesuprantu nerandu apie ta bagaza papildoma ar jis atsiras perkant bilietus kazkuriame zingsnyje ar papildomai kazkaip reikes eiti ji ir pirkti niekad nesu taip bilietu pirkusi, visad keliaujam su agenturom, bet apie tenerife jau seniai svajojam nes ten draugai gyvena
dar klausimas apie masinu saugojimu aikstele, kazi gerai paskaiciavau kad savaitei uz nuoma eurais gaunasi apie 35 eurus ten nera labai toli nuo terminalo orouosto, nueisim pestute ar kaip Jauciu kvailai as cia atrodau su savo klausimais, bet taip uzsidegiau
Warsaw Chopin Airport - the main international airport, sometimes referred to as Okęcie Airport
WarsawModlin Mazovia Airport - the newer airport at Modlin, serving as Warsaw Airport for budget airlines
Rainiai is/i Modlin skraido
WarsawModlin Mazovia Airport - the newer airport at Modlin, serving as Warsaw Airport for budget airlines
Rainiai is/i Modlin skraido
Kai perki bilietus, tada yra pasirinkimas, ar nori bagažo ir kiek asmeniui Bent jau Ryanair psl taip yra
QUOTE(lilget @ 2015 01 18, 18:52)
dar klausimas apie masinu saugojimu aikstele, kazi gerai paskaiciavau kad savaitei uz nuoma eurais gaunasi apie 35 eurus ten nera labai toli nuo terminalo orouosto, nueisim pestute ar kaip Jauciu kvailai as cia atrodau su savo klausimais, bet taip uzsidegiau
Aplink Chopin oro uosta saugojimo aiksteliu daug. Jei bus truputi toliau nuo oro uosto, tai aikstele suteikia nemokama paslauga: nuveza ir parveza jus i/is oro uosto. Savaitei apie 70 zlotu berods buvo tas, kuriuo mes naudojomes.
Ka tik Modlin suziurejau, nes mums reikes. tai prie oro uosto ( bet vistiek nugabens, nes eiti tris km reiktu), 80 zlotu 8 paros (nesutelpam i 7), toliau no oro uosto butu 60 zlotu. Man tinka ir 80, tai daugiau nesikuiciau. Gal kas nusiziurejot kazka tinkamesnio ?
QUOTE(kingcup @ 2015 01 18, 09:57)
Aš planuoju su šeima iš karto po vaiko mokslo metų t.y. birželio pirmomis dienomis skristi į Tenerifę. Kelionę planuoju pati. Ieškau tiesioginio skrydžio iš Vilniaus. Na ir nėr, nesuprantu, ar dar per anksti ieškau, ar tokiu sezonu nebeskraidina. Gal visai nuėmė tiesioginį? Kaip Jūs savo skrydžius organizuojatės, gal per Rygą, jei per Vilnių ner
Tiesig iš neturėjimo ka veikti trenkiamės per Varšuva