Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Kaip būtų galima pigiai nuskristi iki Gran Kanarijos kovo- balandžio mėn?
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2014 12 17, 20:38)
Turiu klausima tiems kas dabar esat kanarų salose- kiek kainuoja benzino litras? blush2.gif

Prieš 3-4 savaites buvo 0,99 - 1,05 euro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2014 12 16, 11:23)
o kodel nykus atsiliepimai?man is Lanzerotes,Gran kanarijos,tenerifes ir Fuertes,pastaroji labiausiai patiko.siais metais jau buvom du kartus,o as jau ir vel noriu ten pat.ziurint kokio poilsio megejai esat,ir ko tikites is sios salos?bet aplankyti tikrai,manau,verta.na,tik ta Caleta de fuste tai man nelabai patiko.labiausiai patiko man Costa calma,ir ta puse zemiau.

drinks_cheers.gif butent ne visiem atostogos reiskia ta pati :mirksiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal pades man kas del registracijos I Teide. Bandau visaip rezervuotis, bet man ismeta vis :

(*) COMPULSORY FIELDS
Personal details of the Group : (Id card /Company Tax Code / Passport number1)

As vedu: vardas pavarde: (paso numeris).

Ka blogai darau? g.gif
Atsakyti
Jūs neužpildėt kažkurio privalomo laukelio,pažymėto žvaigždute(*) mirksiukas.gif
Atsakyti
Linkejimai is Fuertes! Sala nuostabi, viesbutis nuostabus, oras pasaka!!! Atostogos nerealios!!! smile.gif 4u.gif su vyru jau deliojam mintis kaip grizti atgal! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S0521 @ 2014 12 21, 23:13)
Gal pades man kas del registracijos I Teide. Bandau visaip rezervuotis, bet man ismeta vis :

(*) COMPULSORY FIELDS
Personal details of the Group : (Id card /Company Tax Code / Passport number1)

As vedu: vardas pavarde: (paso numeris).

Ka blogai darau?  g.gif

user posted image
Vienas turi pildytis viršutinėje grafoje, kaip kad grupelės vadas
Atsakyti
Parekomenduokit Tenerifej miestelyje kokiam ant vandenyno kranto vietine kavinuke,kad skanu butu:)
Atsakyti
Tenerifė balandžio mėnesiui su Ryanair iš Varšuvos Modlino kai kuriomis datomis labai pigiai gaunasi. (Kitų mėnesių ir krypčių nežiūrėjau)
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2014 12 23, 14:26)
Parekomenduokit Tenerifej miestelyje kokiam ant vandenyno kranto vietine kavinuke,kad skanu butu:)

Žiūrint apie kokį miestelį kalbat...
Mes kasdien pietaudavome su tokiu vaizdu ir skaniai, ir palyginus nebrangiai cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERVInga: 23 gruodžio 2014 - 18:51
QUOTE(ERVInga @ 2014 12 23, 20:48)
Žiūrint apie kokį miestelį kalbat...
Mes kasdien pietaudavome su tokiu vaizdu ir skaniai, ir palyginus nebrangiai  cool.gif

user posted image

El Medano thumbup.gif Keletą metų iš eilės ten skrendame mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2014 12 26, 12:40)
El Medano  thumbup.gif Keletą metų iš eilės ten skrendame  mirksiukas.gif

Taip smile.gif . Mes tik gyvenom šiek tiek toliau nuo El Medano, bet kiekvieną dieną valgyt užsukdavome būten čia cool.gif
Atsakyti