Kaip būtų galima pigiai nuskristi iki Gran Kanarijos kovo- balandžio mėn?
QUOTE(roosas @ 2014 12 17, 20:38)
Turiu klausima tiems kas dabar esat kanarų salose- kiek kainuoja benzino litras?
Prieš 3-4 savaites buvo 0,99 - 1,05 euro
QUOTE(Laura81r @ 2014 12 16, 11:23)
o kodel nykus atsiliepimai?man is Lanzerotes,Gran kanarijos,tenerifes ir Fuertes,pastaroji labiausiai patiko.siais metais jau buvom du kartus,o as jau ir vel noriu ten pat.ziurint kokio poilsio megejai esat,ir ko tikites is sios salos?bet aplankyti tikrai,manau,verta.na,tik ta Caleta de fuste tai man nelabai patiko.labiausiai patiko man Costa calma,ir ta puse zemiau.
butent ne visiem atostogos reiskia ta pati :mirksiukas
Jūs neužpildėt kažkurio privalomo laukelio,pažymėto žvaigždute(*)
Linkejimai is Fuertes! Sala nuostabi, viesbutis nuostabus, oras pasaka!!! Atostogos nerealios!!! su vyru jau deliojam mintis kaip grizti atgal!
QUOTE(S0521 @ 2014 12 21, 23:13)
Gal pades man kas del registracijos I Teide. Bandau visaip rezervuotis, bet man ismeta vis :
(*) COMPULSORY FIELDS
Personal details of the Group : (Id card /Company Tax Code / Passport number1)
As vedu: vardas pavarde: (paso numeris).
Ka blogai darau?
(*) COMPULSORY FIELDS
Personal details of the Group : (Id card /Company Tax Code / Passport number1)
As vedu: vardas pavarde: (paso numeris).
Ka blogai darau?
Vienas turi pildytis viršutinėje grafoje, kaip kad grupelės vadas
Parekomenduokit Tenerifej miestelyje kokiam ant vandenyno kranto vietine kavinuke,kad skanu butu:)
Tenerifė balandžio mėnesiui su Ryanair iš Varšuvos Modlino kai kuriomis datomis labai pigiai gaunasi. (Kitų mėnesių ir krypčių nežiūrėjau)
QUOTE(Perfecta @ 2014 12 26, 12:40)
El Medano Keletą metų iš eilės ten skrendame
Taip . Mes tik gyvenom šiek tiek toliau nuo El Medano, bet kiekvieną dieną valgyt užsukdavome būten čia