Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(voras34 @ 2015 01 18, 10:01)
mes per Londoną,ty iš vilniaus į londoną,tada tenerifė.grįžtam per madridą.

Jums gerai, jei šeima sutinka trankytis po oro uostus. Aš važiuosiu su 3 "stabdžiais", kuriems viskas turi būti itin patogu, todėl labai ieškau skrydžio be persėdimo ir būčiau dėkinga už pasiūlytus variantus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2015 01 18, 12:08)
Jums gerai, jei šeima sutinka trankytis po oro uostus. Aš važiuosiu su 3 "stabdžiais", kuriems viskas turi būti itin patogu, todėl labai ieškau skrydžio be persėdimo ir būčiau dėkinga už pasiūlytus variantus smile.gif

Tuomet jums belieka tik užsakomųjų reisų iš agentūrų žiūrėt, jei norite tiesioginio be persėdimųi. (Gal net visą paketą iš agentūros pirkti. Ar jie organizuoja vasarą - nežinau).

Mes skrendame sąlyginai tiesioginiu iš Varšuvos. Žinoma, dar turėsime į Varšuvą nusigauti. Bet jau ne pirma kelionė, prasidedanti Varšuvoje, tai aš asmeniškai laikau savo skydį tiesioginiu.
Iš Varšuvos Modlin oro uosto skraidina Ryanair.
Iš Varšuvos F. Chopin Norwegian.no pažiūrėkit. Buvo pakenčiama kaina kai kuriomis dienomis. Kokia situacija dabar - nežinau.
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2015 01 18, 09:57)
Aš planuoju su šeima iš karto po vaiko mokslo metų t.y. birželio pirmomis dienomis skristi į Tenerifę. Kelionę planuoju pati. Ieškau tiesioginio skrydžio iš Vilniaus. Na ir nėr, nesuprantu, ar dar per anksti ieškau, ar tokiu sezonu nebeskraidina. Gal visai nuėmė tiesioginį? Kaip Jūs savo skrydžius organizuojatės, gal per Rygą, jei per Vilnių ner 4u.gif

Tai, kad niekada tiesioginio skrydžio į Kanarus ir nebuvo iš Lietuvos. Nebent užsakomieji per kelionių agentūras. ax.gif
Mes skrendam iš Varšuvos Modlin oro uosto. Iki Varšuvos vyksim sava auto. smile.gif
Atsakyti
linole, vilmaaa, ačiū už ats. Makaliaus puslapyje apie tiesioginį skrydį perskaičiusi, pagalvojau, kad pradėjo skraidyti tiesiogiai, bet, tikriausia, čia bus kažkokios agentūros užsakomasis...
http://www.makalius....dziai-tenerife/

o kokia mažiausia kaina įmanoma pagauti su persėdimais?
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2015 01 18, 12:43)
linole, vilmaaa, ačiū už ats. Makaliaus puslapyje apie tiesioginį skrydį perskaičiusi, pagalvojau, kad pradėjo skraidyti tiesiogiai, bet, tikriausia, čia  bus kažkokios agentūros užsakomasis...

turetu buti carteris, sprendziu pagal skrydzio data ir kaina. carteriai ar ne balandi pasibaigia?
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2015 01 18, 13:43)

Mano datoms balandžio mėn. pirmyn atgal iš Varšuvos Modlino į Tenerifę tik su rankiniu bagažu rodo 514 litų vienam žmogui. Dar prieš pora savaičių ir penkių šimtų litų nesiekė. 485 berods buvo. Rašau litais, nes informacija apie kainų kitimą iš skyscanner vis dar litais ateina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 18 sausio 2015 - 13:06
QUOTE(kingcup @ 2015 01 18, 13:43)
linole, vilmaaa, ačiū už ats. Makaliaus puslapyje apie tiesioginį skrydį perskaičiusi, pagalvojau, kad pradėjo skraidyti tiesiogiai, bet, tikriausia, čia  bus kažkokios agentūros užsakomasis...
http://www.makalius....dziai-tenerife/

Mums bilietas pirmyn -atgal kainavo 624 lt vienam zmogui. Manau, kad galima gauti ir pigiau jei neriboja konkrecios datos. Mus ribojo, nes norejom per mokiniu atostogas. mirksiukas.gif
Atsakyti
1450 lt trims is varsuvos. vaziuojam per vaiko pavasario atostogas. tik mes nebuvom grieztai uzsibreze, jog tikrai vaziuosim, tai nepirkau, kol man kaina ir data netapo priimtinais smile.gif islaukem smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 18 sausio 2015 - 13:32
aš iš Varšuvos randu pigiausiai pirmyn atgal žmogui 766 Lt/221€ birželio pradžioje, o po to vis brangiau ir brangiau doh.gif taip nesinori vaikui mokslo metų pabaigą trumpinti, nes visokie atsiskaitymai ax.gif Bet jaučiu, teks ankstinti išvykimą

vakar varvinau akis žiūrėdama kitoje temoje fotoreportažus iš GK. Viskas super gražu, bet ko tai mažokai maudosi žmonių. Nesupratau kodėl, ar vanduo per sūrus, ar vandenyno dugnas blogas, kaip ten yra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kingcup @ 2015 01 18, 14:37)
aš iš Varšuvos randu pigiausiai pirmyn atgal žmogui 766 Lt/221€ birželio pradžioje, o po to vis brangiau ir brangiau  doh.gif taip nesinori vaikui mokslo metų pabaigą trumpinti, nes visokie atsiskaitymai  ax.gif Bet jaučiu, teks ankstinti išvykimą

vakar varvinau akis žiūrėdama kitoje temoje fotoreportažus iš GK. Viskas super gražu, bet ko tai mažokai maudosi žmonių. Nesupratau kodėl, ar vanduo per sūrus, ar vandenyno dugnas blogas, kaip ten yra?  biggrin.gif

Warsaw - Tenerife birzelio 1,8 - 84€
Tenerife - Warsaw birzelio 15 - 78.30€ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niiki @ 2015 01 18, 15:14)
Warsaw - Tenerife  birzelio 1,8 - 84€
Tenerife - Warsaw birzelio 15 - 78.30€  4u.gif

Įmeskit nuorodą to psl 4u.gif
Atsakyti
norwegian.com
norwegian
Atsakyti