Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

Aš neseniai buvau įdomumo dėlei įsijungus kažkokį Kanarų orų psl, tai Puerto de MOgan mačiau šiandien 23 , saulė, ryt saulė 24, poryt saulė 24 smile.gif Reikn tiesiogiai jų psl žiūrėt, o ne holiday weather ar dar kokį 4u.gif
Pavyks, ačiū už ats 4u.gif O kaip ten su tuo vandens parku, labai jau ten tas sūrus vanduo nugraužia? g.gif Čia atsiliepimuose taip skaičiau. Nors, kai maudosi vaikai jūros vandeny, šokinėja per bangas, niekad nieko ten jiems nebuvo tai odai, paskui į dušą tik reikia druskas nuplaut. Ir ar yra kokių baby pool ten? Nes foto , kiek žiūrėjau nelabai užkrito akis, kad ir kaip įdėmiai žiūrėjau. Užsibukinom mes kol kas du viešbučius. Dar vieną Puero de Mogan, Cordial Mogan Valle. Šio geresni atsiliepimai. Dar sverstymuose mes, kurį čia pasilikt, laiko turim dar smile.gif
Atsakyti
Labai tikiuosi, kad bus geresni, nei rašo smile.gif Nors jau blogo oro apsidraudimui išsinuomavom mašiniuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrasytia @ 2015 01 13, 20:02)
Yra Caleta de fuste promedana, dar ir koookia smile.gif
Bet rinkciausi Colarejo del kopu, arba pietus del Sotavento papludimio wub.gif Beeeeet Caleta de fuste del viesbucio. Tikrai su seimom siulau Elba Sara fuertej, animatoriai superiniai, maistas puikus, salia plezas, baseinas sildomas 4u.gif

thumbup.gif
O kada buvote siame viesbutyje?neseniai?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2015 01 14, 17:29)
Butu musu vaikai maziukai ir mes ziemas Kanaruose leistume smile.gif

Na ir mums tik dvi žiemos gal leis tuo pasimėgauti, nors pirmasisi jau pradinukas, bet kaip nors suderinsim smile.gif

QUOTE(*Latte* @ 2015 01 14, 17:36)
Mes sekmadienį iškeliaujam į GK, tai orų prognozės visai nedžiugina sad.gif Tikrai nesuprantu, kokius rūbus imti, jeigu 17-18 tai tik su striuke vaikščiot.

Nesijaudinkit, aš tai nustoju žiūrėti jau prognozes prieš keliones, nes jos tik nervus gadina doh.gif Bus geras tas oras, na gali pasitaikyti keletas dienų prastesnių, pavažinėsit tada, tikrai orų prognozės neatitinka realybės, ten visada šilčiau būna mirksiukas.gif
Aš irgi žiūriu webcameras, jose matosi, kaip žmonės deginasi ir pliuškenasi, nors kartais +18 šilumos rodo, bet realiai ten panašu į +25 smile.gif
Iš orų prognozių tinklapių, man šis labiausiai pasitvirtina, ir tai pakeičia į tolį, bet prie rodomos šilumos, būtinai minimum pora laipsnių pridėkit, mums pernai žiemą daugiau kokių 23 nerodė, o per tris savaites, 2 savaitės buvo apie +25, kokios 5 dienos netoli 30, vieną vien lijo su protarpiais:
http://www.accuweath...ry-weather/3019

QUOTE(*Irmadena* @ 2015 01 14, 19:09)
Aš neseniai buvau įdomumo dėlei įsijungus kažkokį Kanarų orų psl, tai Puerto de MOgan mačiau šiandien 23 , saulė, ryt saulė 24, poryt saulė 24 smile.gif  Reikn tiesiogiai jų psl žiūrėt, o ne holiday weather ar dar kokį 4u.gif
Pavyks, ačiū už ats 4u.gif  O kaip ten su tuo vandens parku, labai jau ten tas sūrus vanduo nugraužia? g.gif  Čia atsiliepimuose taip skaičiau. Nors, kai maudosi vaikai jūros vandeny, šokinėja per bangas, niekad nieko ten jiems nebuvo tai odai, paskui į dušą tik reikia druskas nuplaut. Ir ar yra kokių baby pool ten? Nes foto , kiek žiūrėjau nelabai užkrito akis, kad ir kaip įdėmiai žiūrėjau. Užsibukinom mes kol kas du viešbučius. Dar vieną Puero de Mogan, Cordial Mogan Valle. Šio geresni atsiliepimai. Dar sverstymuose mes, kurį čia pasilikt, laiko turim dar smile.gif

Aš pati neėjau čiuožinėt, tik vyresnėlis su vyru, nesiskundė jie, kad graužtų nuo druskos, tiesiog ten nešildomas vanduo tam parke, tai labai ilgai nepabūsi, maniškiai nueidavo max pusvalandžiui, tada grįšdavo prie viešbučio. Šiaip mes mažai ten prie baseinų būdavom, dažniausiai prie vandenyno. Atskiras vaikų baseiniukas toks nedidelis, šalia suaugusių, šildomas. Čia va matos:
user posted image
O Puerto de Mogan mums labai patiko, aš irgi tą viešbutį žiūrinėjau, tik jo kaina buvo dvigubai didesnė nei paradise taurito, jei radote gerą kainą, tai aš jį rinkčiaus, bet nuo jo reikia paėjėti iki vandenyno gerokai, bet smagiu keliuku smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Pavyks 4u.gif Mes labiau ir linkstam prie Mogan miestuky to viešbučio. Kol kas jį užbukinom pigiau nei Taurito smile.gif O žiūriu ten nuo rugsėjo atsidarė vaikams splash area, jaučiu maniškiams ji labai patiks smile.gif Man prie vandenyno irgi labiau patinka, mieliau, bet va vaikai, kai buvom Lanzerotėj, tai amžiais zyzė prie baseino doh.gif Kadangi mažius buvo su tempa, tai tris paskutines dienas ten ir buvom, nes ten žaidimų aikštelės, ne ant saulės, o didesni turškėsi baseine. Su vaikais mums gaunasi toks pasyvus poilsis smile.gif O vaikščiot man ne bėda, patinka, mielai promenada vaikščiodavom visi vakarais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Irmadena*: 15 sausio 2015 - 15:10
QUOTE(Sarrra @ 2015 01 15, 10:22)
thumbup.gif
O kada buvote siame viesbutyje?neseniai?

Buvom gruodi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2015 01 08, 22:14)
Los Abrigos miestelyje super zuvies restoranai.

mums labai patiko cia
Restaurante los Abrigos
https://www.google.l...5c2d58789435ec7

Papildyta:
gal kas nors zinote, kiek kainuotu tiesioginis skrydis i tenerife (be viesbucio, tik nuskristi) ir ar yra galimybe dabar toki bilieta nusipirkti?
Papildyta:
mes irgi sekmadieni skrendam-oras neramina, bet kai buvom praejusi karta rode ta pati, o oras buvo puikus
Atsakyti
Metu pabaigoje buvau radus is Varsuvos tiesioginius bilietukus i Gran kanarija balandzio pradziai uz 100 eu (net nepilnai) clap.gif ir ... neissirinkusi su kuo noreciau ten nuskristi, nenusipirkau ax.gif Dabar jau nieko panasaus nera. Ir kuo toliau tuo labiau gailiuosi, kad nenusipirkom bilietu dviese su saviskiu.
Atsakyti
Sveiki,

mes irgi lyg sugalvojom vasario gale keliauti i Gran Kanarija thumbup.gif Atsibodo tie lietuviski orai... Gal tos kurios keliave ten gales man patarti, nes vienai ir greitai sunku susigaudyti daugybeje info smile.gif Zinau kad yra tiesinis skrydis su ryanair is Varsuvos, o gal yra kokiu patogiu skrydziu su persedimo? Nes skrisime su dviem vaikais, tai norisi kad butu kuo patogiau ... ir del viesbucio, megstame gerus, prie juros, su daug veiklos vaikams, programomis vakare, geru maistu, gal is buvusiu Gran Kanarijoje gali rekomenduoti gera viesbutuka,kuris patiko.
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Nusipirkome bilietus is varsuvos i fuerteventura kovo viduryje, sakykyte kaip buna orai kovo gale,gal daug lietaus?
Uzsisakem viesbuti playa jandia miestelyje,gal kam teke buti?Vakare iseiti pasivaikscioti ar yra kur? ar tik i artimiausia miesteli more jablo pavaziuoti reikes?

Atsakyti
QUOTE(pavyks @ 2015 01 15, 12:40)
Na ir mums tik dvi žiemos gal leis tuo pasimėgauti, nors pirmasisi jau pradinukas, bet kaip nors suderinsim smile.gif

drinks_cheers.gif , kol pradinukas dar nieko, musu vyresnelis jau 7-okas, tai be mokyklos tikrai ne kas butu visa ziema smile.gif. Megaukites, kol galit mirksiukas.gif Mes lauksim kol vaikai susikurs savo gyvenimus ir tada ziemosim Kanaruose su anukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte26 @ 2015 01 16, 12:01)
Sveiki,

mes irgi lyg sugalvojom vasario gale keliauti i Gran Kanarija thumbup.gif  Atsibodo tie lietuviski orai... Gal tos kurios keliave ten gales man patarti, nes vienai ir greitai sunku susigaudyti daugybeje info smile.gif Zinau kad yra tiesinis skrydis su ryanair is Varsuvos, o gal yra kokiu patogiu skrydziu su persedimo? Nes skrisime su dviem vaikais, tai norisi kad butu kuo patogiau ... ir del viesbucio, megstame gerus, prie juros, su daug veiklos vaikams, programomis vakare, geru maistu, gal is buvusiu Gran Kanarijoje gali rekomenduoti gera viesbutuka,kuris patiko.
Is anksto dekoju 4u.gif

pabandykite cia susivesti SKRYDZIAI, labai neblogas puslapis, mes susideliojome i Tenerife su persedimu butent cia..
Atsakyti