Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(*Irmadena* @ 2015 01 09, 13:05)
Gal kuri esat buvusi Gran Canarijoj Paradise lago taurito viešbuty? Ar tikrai jis toks nelabai, kaip rašo tripadvisor? g.gif Labai dviprasmiški atsiliepimai

pacituosiu geru pažįstamu atsiliepima smile.gif prašom 4u.gif

paradise lago taurito? ar koks kitas? nes berods costa taurito dar yra. O kokios šalies atstovai rašo atsiliepimus, reikia atsižvelgt smile.gif jeigu britai - jiems dažnai kas blogai, nes mažai bulvyčių ir hamburgerių biggrin.gif mūsų atveju, tai labai geras viešbutis, atsižvelgiant į kainą. Maistas švarus, šviežias, kambariai išvalyti, tvarka visur, nežinau prie ko labai kibt smile.gif ir kas retai būna - išvažiuodami sakėm, kad norėsim dar grįžt ten. Nes lokacija nerealiai patiko
QUOTE(rasa32 @ 2015 01 09, 15:23)
Buvusiųjų Fuerteventuroje noriu paklausti,kurį miestą rinktumėtės apsistoti- Caleta De Fuste ar Corralejo?

mes buvom Caleta de Fuste, šį kart rinkausi Corrajelo, man jis gyvesnis pasirodė. Caleta de Fuste mažas miestelis, kelios pardės, aš mėgstu pasižvalgyt pasivaiksčiot, tai man nebuvo kur vakarais paeit, nes promenados nėr. Pliažas didelis įlankėlėj, bet ne pats gražiausias. Barcelo ten šalia tai puikus smile.gif Gal dar Elvita ka pridės. Corralejo galėsi ir į kopas ir į pliaža ir miestas didesnis smile.gif
Atsakyti
Gėliuke, ačiū už ats. 4u.gif Užsibukinom šitą viešbutį, nes nusprendėm, šiais metais vykt į Gran Kanariją. O kai vaikai pamatė to viešbučio vandens parką, net nebeleido svarstyt biggrin.gif Aš irgi manau, kad dėl maisto kiekvienam labai jau ir neįtiksi. Man svarbu, kad būtų kanarietiškų bulvyčių biggrin.gif Šiaip truputį sutrikau perskaičius atsilipiemus, bet jie labai dviprasmiški, vieniems viskas labai gerai, kitiems gi viskas blogai doh.gif Bet jaučiu čia dar ir nuo žmonių priklauso, kas norės, ras prie ko prisikabinti. Mes ne iš tų besikabliuojančių prie smėlinų laiptų, ar prie gultų kojų
Atsakyti
QUOTE(*Irmadena* @ 2015 01 09, 17:32)
Gėliuke, ačiū už ats. 4u.gif  Užsibukinom šitą viešbutį, nes nusprendėm, šiais metais vykt į Gran Kanariją. O kai vaikai pamatė to viešbučio vandens parką, net nebeleido svarstyt biggrin.gif Aš irgi manau, kad dėl maisto kiekvienam labai jau ir neįtiksi. Man svarbu, kad būtų kanarietiškų bulvyčių biggrin.gif  Šiaip truputį sutrikau perskaičius atsilipiemus, bet jie labai dviprasmiški, vieniems viskas labai gerai, kitiems gi viskas blogai doh.gif  Bet jaučiu čia dar ir nuo žmonių priklauso, kas norės, ras prie ko prisikabinti. Mes ne iš tų besikabliuojančių prie smėlinų laiptų, ar prie gultų kojų

Važiuokit ramiai, čia tikrai apie ta su vandens parku smile.gif mes patys apie ji svarstem, bet paskui kita pasirinkom, didesniam mieste
Atsakyti
[quote=pingwine,2015 01 08, 15:54]
Jei nesunku parašykit ar jie pristato mašina į Aerouosta, dar gerai nenusprendėm iš kurių čia trijų nuomuotis:
www.autoreisen.com
http://www.cicar.com...obiley-tenerife
http://www.pluscar-canarias.com/
g.gif
[/quote]
Gavau laiska is pluscar. Nurode konktecia vieta, isejus is terminalo, kur lauks ju atstovas su paruosta sutartim, kiek supratau ir masina. Tad turetu buti viskas ok.
Man nurodytam terminui ju kainos maziausios, tad ilgai nesiblaskiau.
[/quote]
Gal kas žinot kokios grupės D.E.F.G imti mašina kad negauti 0,9 litro kubaturos, ten visos blusos panašiomis
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2015 01 09, 10:57)
Mes apsistoje labai geroj vietoj.
cia zemelapyje matosi.

http://www.sunshine....s-2762.html#map

yucca park apartments tenerife

https://www.google.e...a...oQsAQ&dpr=1

tik gal biski butas nelabai koks.
na aisku ziurint prie ko kabintis  biggrin.gif  biggrin.gif

bet siaip vieta tikrai labai gera. viskas po ranka. mes su dviem mazyliais , vienam 10 menesiu, kitam 3 metukai, nueinam su vezimais iki las amerikas centro  biggrin.gif

iki nauju oras buvo geras tikrai, kaip sakiau.
i Teide mes nesikelem, kazkaip mmums neaktualu buvo.
tai tik apkeliavom su masina viska ir viskas, nes cia jau 3 syki, diedas 4 syki.

O tai jus jau kaip vietiniai ten viska zinot biggrin.gif

aciu uz info, pasidairysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2015 01 09, 13:23)
Buvusiųjų Fuerteventuroje noriu paklausti,kurį miestą rinktumėtės apsistoti- Caleta De Fuste ar Corralejo?

o as rinkciausi Costa calam arba Pajara smile.gif man ta salos puse mielesne,o ir publika kitokia blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
[quote=roosas,2015 01 09, 19:08]
Gavau laiska is pluscar. Nurode konktecia vieta, isejus is terminalo, kur lauks ju atstovas su paruosta sutartim, kiek supratau ir masina. Tad turetu buti viskas ok.
Man nurodytam terminui ju kainos maziausios, tad ilgai nesiblaskiau.
[/quote]
Gal kas žinot kokios grupės D.E.F.G imti mašina kad negauti 0,9 litro kubaturos, ten visos blusos panašiomis
[/quote]

tai kad jau i D.E.F.G grupe ieina masinos su didesniais varikliukais 4u.gif

su 0.9 buna A arba B grupeje.

o geriausia uzklauskite iskarto, jei yra galimybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Kuo kelione artyn tuo oras musu datai saltyn, jau 19 beliko verysad.gif .... isvaziuojame uz dveiju savaiciu, vasaros ieskoti, tik atrodo nerasim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2015 01 13, 11:48)
Kuo kelione artyn tuo oras musu datai saltyn, jau 19 beliko  verysad.gif .... isvaziuojame uz dveiju savaiciu, vasaros ieskoti, tik atrodo nerasim  unsure.gif

Pas mus dar blogesni orai, isskrendam po savaites verysad.gif
Nezinau kokius rubus kraut i rankini bagaza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2015 01 13, 11:48)
Kuo kelione artyn tuo oras musu datai saltyn, jau 19 beliko  verysad.gif .... isvaziuojame uz dveiju savaiciu, vasaros ieskoti, tik atrodo nerasim  unsure.gif

Na orų prognozėm tai netikėčiau... Kai mes važiavom tai rodė kad iš 8 dienų kokios 4-5 lietingos. O lietaus gavome nuvykę į šiaurinę pusę ir tai tik kokią valandą laiko... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2015 01 13, 12:53)
Na orų prognozėm tai netikėčiau... Kai mes važiavom tai rodė kad iš 8 dienų kokios 4-5 lietingos. O lietaus gavome nuvykę į šiaurinę pusę ir tai tik kokią valandą laiko... bigsmile.gif

Va tokiais postais norisi tiketi....... ai, kaip bus taip bus nepakeisiu......\

p.s. jo po savaites tikrai dar baisiau....... jeigu bus galimybe kur nors parasykit ar prognozes atitinka realybe kai ten busit wink.gif
Atsakyti