QUOTE(*Irmadena* @ 2015 01 09, 13:05)
Gal kuri esat buvusi Gran Canarijoj Paradise lago taurito viešbuty? Ar tikrai jis toks nelabai, kaip rašo tripadvisor? Labai dviprasmiški atsiliepimai
pacituosiu geru pažįstamu atsiliepima prašom
paradise lago taurito? ar koks kitas? nes berods costa taurito dar yra. O kokios šalies atstovai rašo atsiliepimus, reikia atsižvelgt jeigu britai - jiems dažnai kas blogai, nes mažai bulvyčių ir hamburgerių mūsų atveju, tai labai geras viešbutis, atsižvelgiant į kainą. Maistas švarus, šviežias, kambariai išvalyti, tvarka visur, nežinau prie ko labai kibt ir kas retai būna - išvažiuodami sakėm, kad norėsim dar grįžt ten. Nes lokacija nerealiai patiko
QUOTE(rasa32 @ 2015 01 09, 15:23)
Buvusiųjų Fuerteventuroje noriu paklausti,kurį miestą rinktumėtės apsistoti- Caleta De Fuste ar Corralejo?
mes buvom Caleta de Fuste, šį kart rinkausi Corrajelo, man jis gyvesnis pasirodė. Caleta de Fuste mažas miestelis, kelios pardės, aš mėgstu pasižvalgyt pasivaiksčiot, tai man nebuvo kur vakarais paeit, nes promenados nėr. Pliažas didelis įlankėlėj, bet ne pats gražiausias. Barcelo ten šalia tai puikus Gal dar Elvita ka pridės. Corralejo galėsi ir į kopas ir į pliaža ir miestas didesnis