Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(roosas @ 2015 01 07, 22:59)
Galima ir prisižaist, iš rankų tiarkšt ant žemės prieš skydį ir atostogos tesiasi iki kito reiso.

Na tai pagal tokią logiką ir popierinius bilietus galima pamesti ir pagal jūsų įsivaizdavimą oro uoste kukuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2015 01 07, 22:59)
Galima ir prisižaist, iš rankų tiarkšt ant žemės prieš skydį ir atostogos tesiasi iki kito reiso.

Mane irgi tokia paranoja persekioja. Juolab kad iš mudviejų tik viena išmanų tel turėsiu. Bet tai gi viešbuty būna kompai, jei ką, ir atspausdinti dokumentus galima paprašyti.
Atsakyti
Elvita, Saga, vika_klaipeda,
aciu uz atsakyma. 4u.gif kreipsimes i viesbuti, kad paliktu
Atsakyti
Merginos,kokia temp tenerifeje vasario gale?vaikai baseinuose gali turkstis? Ar vis tik baugoka,kad perpusti gali
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2015 01 06, 19:48)
sveikos nebepamenu kazkurioje temoje kazkas minejo apie viesbuty Isabel hotel Adeje ar yra buvusiu ten?kokie atsiliepimai ar tinkamas seimai ta prasme baseinas vaiku klubas ar uzsiima su vaikais ar tik pakybina smile.gif ir seip kokie atsiliepimai nors trumpai

dar domina atsiliepimai apie MEDITERRANEAN PALACE HOTEL aciu labai!

mes buvom 2013 balandi. man asmeniskai kaip viesbutis pasirode geras, galetu vonios kambariai buti labiau atnaujinti, bet siaip tai nekliude. Maistas skanus. mes vaiku neturim,bet draugu pora buvo su 4 metu sunum. buvo dienos uzsiemimai vaikams ir vakare programele tikrai. Baseinas vaikams taip pat. mes daug nebudavom paciam viesbutyje nes keliavom aplink sala. ir siaip daug vaiku buvo, gal del to dabar nelabai rinkiausi seimos viesbucius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 01 08, 00:15)
Merginos,kokia temp tenerifeje vasario gale?vaikai baseinuose gali turkstis? Ar vis tik baugoka,kad perpusti gali

Rinkites viesbuti su sildomu baseinu, tuomet vaikai drasiai gales maudytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2015 01 07, 18:41)
Ryanair temoj raso kad labai paprasta naudotis, kas isbande visi sklandziai praejo

Kaune nuo telefono progamėlės nenuskaitė nei duty free parduotuvėj, nei praleidžiant pro vartus. Pastaruoju atveju, norėjo savo kompą perkrauti, bet pasiūliau negaišti laiko ir padaviau popierinį variantą. Mergaitės lengviau atsikvėpė ir padėkojo: mums taip daug lengviau smile.gif Naujovė gera ir patogi, bet popieriukas irgi nepamaišytu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gran Kanarijoj puikiausiai skaitė iš pirmo karto kiek tik reikėjo. Aš tai leisčiau jiems persikrauti tuos kompus ir išsiaiškinti, kas negerai, nes taip tai ir liks viskas po senovei
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2015 01 08, 11:12)
Aš tai leisčiau jiems persikrauti tuos kompus ir išsiaiškinti, kas negerai, nes taip tai ir liks viskas po senovei

Aš irgi leisčiau drinks_cheers.gif Bet ta eilė skubančių į Londoną ir trepsinčių už nugaros nulėmė kitokį sprendimą biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai pirma karta i Kanarus, skrendam sausio pabaigoje i Tenerife, turiu klausimu del aprangos ax.gif
Ar vakarui uzteks legvo megztuko, ar reikia siltesnio? Vakarui imti basutes, ar batelius? g.gif
Gal kas atsakys blush2.gif
Kas skrydo su Monarsh avialinijom, bandziau daryti chekina internetu, tai privalu pirkti vietas, ar oro uoste chekin tikrai nemokamas?
Atsakyti
QUOTE(Nika23 @ 2015 01 08, 11:51)

Ar vakarui uzteks legvo megztuko, ar reikia siltesnio? Vakarui imti basutes, ar batelius? g.gif

Vieno šiltesnio arba striukės reikia, nes kartais būna didelis vėjas. Taip pat gali praversti važiuojant kur į aukštumas
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2015 01 08, 10:38)
Rinkites viesbuti su sildomu baseinu, tuomet vaikai drasiai gales maudytis smile.gif

taip, bet jei pats oras vejuotas, nera malonu, kalbejau su gide, kuri dirba ir gyvena Tenerifeje, jos manymu, vasaris vis tik saltas , tas ir leme apsisprendima
Atsakyti