Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(Mili04 @ 2015 01 17, 11:04)
Gal galesit padeti  ax.gif

Va radau toki butuka ir kaina gera nes ieskau 4 zmonem bet vis bijau, atsiliepimus skaiciau visi geri tai gal pasitiketi ir uzsisakyti? kaip suprantu ten viskas arti, kurios jau zino paryžiu gal placiau papasakoks ar patogi vieta? nesigaudau as jame kol nenuvaziavau lotuliukas.gif

Tai kur tas butukas? Aš pirmą kartą užsisakiau per airbnb, kažkaip pasitikiu. Važiuosiu tik vasaros pradžioje. O Jums šeimininkas jau patvirtino, kad priims?
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2015 01 17, 11:11)
Tai kur tas butukas? Aš pirmą kartą užsisakiau per airbnb, kažkaip pasitikiu. Važiuosiu tik vasaros pradžioje. O Jums šeimininkas jau patvirtino, kad priims?

radau jau. Mieste žadate daugiau važinėti metro , ar vaikščiosite pėsčiom? Jei pėsti, tai ši vieta toli nuo centro. Arčiausiai tik Eifelio bokštas. Siūlyčiau 1,2,3,4,5,6 rajonus arčiau upės. Aš labiausiai ieškojau Marais, Lotynų ir Saint-Germain-des-Prés - Odéon kvartaluose. Tinkamiausią pagal kainą radau tik prie Bastilijos, bet tai ir netoli centro, pėsčiom 2 km.
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2015 01 17, 10:59)
radau jau. Mieste žadate daugiau važinėti metro , ar vaikščiosite pėsčiom? Jei pėsti, tai ši vieta toli nuo centro. Arčiausiai tik Eifelio bokštas. Siūlyčiau 1,2,3,4,5,6 rajonus arčiau upės.  Aš labiausiai ieškojau Marais, Lotynų ir  Saint-Germain-des-Prés - Odéon kvartaluose. Tinkamiausią pagal kainą radau tik prie Bastilijos, bet tai ir netoli centro, pėsčiom 2 km.

O kuris konkreciai kvartalas skaitosi lotynu smile.gif niekaip neatkasiau.
Tai va kad nesinori daug vazinetis o būti centre doh.gif a tai ten tik eifelis arciau,o visur kitur jau teks vazinetis. Aiskiukas,na reiks dar ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2015 01 17, 12:06)
O kuris konkreciai kvartalas skaitosi lotynu smile.gif niekaip neatkasiau.
Tai va kad nesinori daug vazinetis o būti centre doh.gif  a tai ten tik eifelis arciau,o visur kitur jau teks vazinetis. Aiskiukas,na reiks dar ieskoti.

Lotynų yra 5 kvartalas. Marais 3, . Žiūrėkite geriau pagal pavadinimus Les Halles, Odeon, Noter Dam. O Airbnb yra apačioje žemėlapis kur parodyta apytikslė buto vieta. Paryžiaus centras yra Cite sala, kur Noter Dam, tai ir žiūrinėkitės kad kuo arčiau ji būtų.

va, Artūras 15 pradžioje įdėjęs nuorodą į rajonus http://www.parisnet.com/parismap.html
Pasižiūrėkit temos pradžioje, ten lobiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k**: 17 sausio 2015 - 11:16
QUOTE(k** @ 2015 01 17, 11:13)
Lotynų yra 5 kvartalas. Marais 3, . Žiūrėkite geriau pagal pavadinimus Les Halles, Odeon, Noter Dam. O Airbnb yra apačioje žemėlapis kur parodyta apytikslė buto vieta. Paryžiaus centras yra Cite sala, kur Noter Dam, tai ir žiūrinėkitės kad kuo arčiau ji būtų.

va, Artūras 15 pradžioje įdėjęs nuorodą į rajonus http://www.parisnet.com/parismap.html   
Pasižiūrėkit temos pradžioje, ten lobiai smile.gif

Labai labai jums aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveiki, smagu, kad pasidalinot begales informacijos, eisiu visko nuodugniai skaityti ir nagrineti. planuoju vasara vaziuoti i kursus, konkreciau tai bus liepos menuo. pries kiek laiko geriausiai isspresti klausimus su apsigyvenimu? ir dar durnas klausimas, ar lengva ten issivesrti nemokant pranzcuzu kalbos? vaziuociau viena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2015 01 18, 20:53)
sveiki, smagu, kad pasidalinot begales informacijos, eisiu visko nuodugniai skaityti ir nagrineti. planuoju vasara vaziuoti i kursus, konkreciau tai bus liepos menuo. pries kiek laiko geriausiai isspresti klausimus su apsigyvenimu? ir dar durnas klausimas, ar lengva ten issivesrti nemokant pranzcuzu kalbos? vaziuociau viena  doh.gif

Mes važiuojame birželio pradžioje. Per booķing jau užsakyta 52 procentai viežbučių. Per airbnb ir geroje vietoje ir gerom kainom daug užsakyta. Manau, jei žinote kelionės datą, turite bilietus, tai rezervuokit savo gyvenamą vietą.
Prancūzų kalbos nemoku, anglų kalboje ir esu silpna, susirašiau daugumą frazių , pramoksiu, paskaitysiu jei ką :-) Manau išgyvensim
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2015 01 18, 21:58)
Mes važiuojame birželio pradžioje. Per booķing jau užsakyta 52 procentai viežbučių. Per airbnb ir geroje vietoje ir gerom kainom daug užsakyta. Manau, jei žinote kelionės datą, turite bilietus, tai rezervuokit savo gyvenamą vietą.
Prancūzų kalbos nemoku, anglų kalboje ir esu silpna, susirašiau daugumą frazių , pramoksiu, paskaitysiu  jei ką :-) Manau išgyvensim

Kažkodėl man atrodo, kad tie booking'o skelbiami procentai yra tik rinkodaros triukas mirksiukas.gif . Mes apartamentus užsisakinėjom, likus 2 mėnesiams iki kelionės. Tai manau optimalus laikas. Nors gal per tris metus kažkas pasikeitė g.gif ?
O dėl kalbos: pagrindines frazes ir mandagumo žodžius mokėti privaloma visose šalyse, kuriose lankotės (čia tokia kategoriška mano nuomonė blush2.gif ), o dėl platesnio bendravimo - moka tie prancūzai angliškai, supranta, atsako... Galų gale yra universali kalba - gestai biggrin.gif . Tad mano durna galva, kalba - tikrai ne didžiausia problema kelionėse mirksiukas.gif .
Pavydžiu jums visiems, dar šiemet susitinkantiems su Paryžiumi...
Atsakyti
pritariu del fraziu, as irgi manau, kad privaloma moketi, na bent jau deti pastangas 4u.gif kazka tikrai pramoksiu, bet anglakalbej saly butu geriau, kas del kalbos biggrin.gif
Atsakyti
o kada geriausia pirkti lektuvo bilietus, tikinintis geriausios kainos? jei tarkim man reikai liepai, ne per anksti butu dabar pirkti? atsiprasau uz durnus klausimus, nu bet as nepatyrusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2015 01 19, 12:44)
o kada geriausia pirkti lektuvo bilietus, tikinintis geriausios kainos? jei tarkim man reikai liepai, ne per anksti butu dabar pirkti? atsiprasau uz durnus klausimus, nu bet as nepatyrusi  biggrin.gif

Jungiuosi prie panašaus klausimo, gal kas gali paprotinti ar balandžio 1d 42,99 eurai gerai kaina skaitosi, gali pirkti i viena puse, tiksliau parskrsti iš Paryžiaus?
4u.gif
Atsakyti
beiskodama stai, ka radau

patarimai
Atsakyti