Tik info.
Pradėjau naują - XVII-ąją - Paryžiaus temą šiandien, nes šią savaitę daugiau tiek laisvo laiko nenusimato. O Arturui 15 buvau pažadėjusi pasirūpinti, kad 1-o puslapio 1-a žinutė išlaikytų savo formatą. Tokie jau mes suokalbininkai.
Kraustytis į naują temą gal dar anksti, bet skelbiu žinią iš anksto, kad ji nepradingtų SM platybėse.
Papildyta:
[quote=Valedy,2015 07 21, 19:26]
Taip, jau išnaršiau pirmąją žinutę šios temos, tikrai viskas šauniai išdėstyta. Kadangi bilietą sekmadienį nusipirkau, tad nebuvo minties iš anksčiau nusipirkt bilietą į Eifelį, o šiandien, mano giliam nusivylimui, mano kelionės metu bilietų nebėra
, ech...teks tik pastovėti kažkur greta...
O vyksiu spalio pradžioje
[/quote
Neatidžiai, oi neatidžiai naršėt pirmąją žinutę.
Tik prašau neįsižeisti, - aš labai švelniai ir draugiškai parašiau.
1-o psl. 1-oje žinutėje parašyta:
Bilietų į Eifelio bokštą pardavimas internetu
Kaip pagauti bilietus į Eifelį:
Daugiausia bilietų būna likus savaitei iki apsilankymo. Nemažai ir likus dviem savaitėm.
Savaitgaliais itin retai būna, rytais bilietų nebūna niekad, dažniausiai atsiranda dieną apie 11 valandą. Prieš pat vidurdienį dažnai atsiranda dar kokia data, bet ne visada, o jau nuo 13 valandos pradeda dėti bilietus intensyviau, tada jau reikia stebėti. Norint greičiau rasti bilietą, pasižymėkite žmonių skaičių tame puslapyje, kuriame rodo datas ir galimus laikus, po to neuždarant puslapio visą dieną (kad nereikėtų kiekvieną kartą iš naujo suvesti duomenis) ir pastoviai spaudžiant F5, medžiokite bilietus.
Norintiems iš Eifelio pamatyti, kaip įsižiebia Paryžiaus šviesos, šiame puslapyje pasirinkite Paryžių, įveskite datą, pamatysite, kada leidžiasi saulė. Kilkite į Eifelį prieš pat saulėlydį.
O Jūs ruošiatės spalio pradžioje. Tad viskas dar prieš akis. Pritariu k**, kad kol kas galit tik dažniau užmest akį į internetinį puslapį, o artėjant kelionei tai reiktų daryti dažniau. Jei norite nusipirkt internetu.
Nuo pirkimo vietoje tai skiriasi tuo, kad esat "pririšta" prie daugmaž konkretaus laiko, bet užat nereikia stovėt gyvoje eilėje, kuri gali "suvalgyti" ir kelias valandas. Jei norit kopti, gyva eilė trumpesnė, jei kilti liftu, gali būt ir labai ilga. - Laimės dalykas.