Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(pincius @ 2015 06 14, 09:26)
patikslinkit prasau man zioplei galeries lafayette su kupolu adresa, nes kaip suprantu ju ne viena, tai kuri su kupolu  blush2.gif

ir kur yra tas kvepalu muziejus, zinau, kad skaiciau, bet nepasizymejau kur, atrode savaime suprantamas dalykas, o dabar nezinau  blush2.gif

Fragonard muziejus yra visai salia operos, adresas:
9 rue Scribe 75009 Paris, su metro vaziuojant stotele Opera

Fragonard puslapis
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2015 06 14, 10:36)
Fragonard muziejus yra visai salia operos,  adresas:
9 rue Scribe 75009 Paris, su metro vaziuojant stotele Opera

Fragonard puslapis

oro_buckis.gif ploja.gif
Papildyta:
o cia gal kam bus naudinga...keleta is jus pati ketinu patikrinti artimiausiu metu biggrin.gif

pigiausi valgiai Paryžiuje
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2015 06 14, 09:26)
patikslinkit prasau man zioplei galeries lafayette su kupolu adresa, nes kaip suprantu ju ne viena, tai kuri su kupolu  blush2.gif

ir kur yra tas kvepalu muziejus, zinau, kad skaiciau, bet nepasizymejau kur, atrode savaime suprantamas dalykas, o dabar nezinau  blush2.gif

Tos abi universalinės su kupolais yra už Garni operos. Kažkurią rasit. Kaip mačiau nuotraukose, Lafaette įspūdingesnis kupolas. Vaizdai nuo stogo bus panašūs :-)
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2015 06 14, 12:34)
Tos abi universalinės su kupolais yra už Garni operos. Kažkurią rasit. Kaip mačiau nuotraukose, Lafaette įspūdingesnis kupolas. Vaizdai nuo stogo bus panašūs :-)

aciu 4u.gif pagal Irelle pateikta adresa apsiziurejau, kad netoli manes bus abu sie reiskiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2015 06 14, 12:34)

Cia konkretus adresas-Galeries Lafayette Haussmann,40 Boulevard Haussmann,ji tokia tik vienintele Paris su tokiu kupolu ir nemokama apzvalgos aikstele!!!
Kvepalu muziejus-musee de la parfumerie Fragonard(9 rue Scribe)-tikrai vertas demesio,kas nesat buve,kam patinka senoves kvepalu isradejai,gamintojai,ir t.t. Tai tikrai atitinka Prancuzijos dvasios kvepalu sostines Grasse izymuji muzieju,iejimai nemokami,kai busite salia ,uzeiti tikrai verta Paris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DzonisJA: 14 birželio 2015 - 15:51
QUOTE(DzonisJA @ 2015 06 14, 15:41)
Cia konkretus adresas-Galeries Lafayette Haussmann,40 Boulevard Haussmann,ji tokia tik vienintele Paris su tokiu kupolu ir nemokama apzvalgos aikstele!!!
Kvepalu muziejus-musee de la parfumerie Fragonard(9 rue Scribe)-tikrai vertas demesio,kas nesat buve,kam patinka senoves kvepalu isradejai,gamintojai,ir t.t. Tai tikrai atitinka Prancuzijos dvasios kvepalu sostines Grasse izymuji muzieju,iejimai nemokami,kai busite salia ,uzeiti tikrai verta Paris.

o cia tas pats kvepalu muziejus, kuriame galima tu suvenyriniu kvepalu nuspirkti ? 4u.gif atsiprasau , jei klausimas durnas, bet prazioplinau info blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
QUOTE(pincius @ 2015 06 10, 09:10)
ir as pirma karta, bet viena.... biggrin.gif  kol kas nezinau, visaip uzeina, taibaisu, tai ne...

kada tavo kelionė? Gal daugmaž planą susidarius?
Atsakyti
QUOTE(DzonisJA @ 2015 06 14, 16:41)

Aš nežinau 4u.gif tik, kai ieškojau informacijos, tai radau tai: 64, bd Haussmann
75009 Paris - France yra Printemps parduotuvė su kupolu ir terasa 9 aukšte. Įėjimas nemokamas kasdien ir galimas nuo 9.35-20.00 (ketvirtadienį iki 22.00) metro stotelė Havre Caumortin. Šioje terasoje aš ir buvau.

Galeries Lafayette Haussmann,40 Boulevard Haussmann. Terasa kavinė 8 aukšte. Atidaryta pirmadienį - šeštadienį nuo 12.00-18.00

Pažiūrėjus terasų nuotraukas jos skiriasi smile.gif bet aš buvau tik vienoje, todėl negaliu tvirtinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2015 06 14, 17:47)
o cia tas pats kvepalu muziejus, kuriame galima tu suvenyriniu kvepalu nuspirkti ? 4u.gif  atsiprasau , jei klausimas durnas, bet prazioplinau info  blush2.gif

Tas pats
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2015 06 14, 20:28)
Sveiki,

kada tavo kelionė? Gal daugmaž planą susidarius?

mano kelione liepos 2-12, cia su keliones dienomis...planas daugmaz sudarytas biggrin.gif daugmaz, nes palieku vietos netiketiems impulsams. nuo 6 dienos penkias dienas busiu kursuose, tai turiu tomis dienomis tik dali laisvos dienos...per tas tikrai laisvas dienas, tyrinesiu Paryziu biggrin.gif nera taip, kad nezinau, ka veiksiu, bet kol kas tiksliai sudaryto veiksmu plano nera, nes noru daug, o laiko...irgi nemazai, bet nesinori lakstyti po "visu" trokstamas ar rekomenduojamas vietas, kaip akis isdegus. kadangi as gyvensiu gana patogioje vietoje Marais rajone, tai galesiu sliukinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2015 06 11, 18:16)
Sveiki,

mes jau po kelionės. Paryžiau, tu nuostabus! Myliu, mylėjau ir mylėsiu!  wub.gif

wub.gif Taip pat labai džiaugiuos, kad įspūdžiai atitiko ir/ar net ir pranoko lūkesčius. drinks_cheers.gif Tai, kad planas neįvykdytas, reiškia, kad bus pakartojimas. thumbup.gif
Ir dėkoju už palinkėjimus. Išsipildė. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Paryziaus zinoves, gal zinote kokiame rajone sitas viesbutis: http://www.tripadvis..._de_France.html
Ar saugu sitam rajone nakti?
Atsakyti