[quote=Harienė,2015 05 20, 10:45]
[QUOTE]
Yra http://www.skyscanner.net/
Gal padės? Bet 100 proc. nepasikliaunu.
[/quote]
aciu, jau ir ten uzsiregistravau, bet vistiek paseku
ir as pagal ta akcija bilietus spejau nupirkti dukrai su drauge, isleidziu savo paaugle i paryziu viena, tikiuosi viskas bus gerai.
Kas nezinote ka paziureti paryziuje, rasykite Ilonai, ji gyvena Paryziuje, suteiks visa informacija, mano vaika is oro uosto pasitiks ir ekskursija praves, jos pastas : tur.and.france@gmail.com tel +33 7 53 25 09 51
Kas nezinote ka paziureti paryziuje, rasykite Ilonai, ji gyvena Paryziuje, suteiks visa informacija, mano vaika is oro uosto pasitiks ir ekskursija praves, jos pastas : tur.and.france@gmail.com tel +33 7 53 25 09 51
Ruošiuosi ir aš į Paryžių, todėl va klausimas, gal kas žinot - kad išvengti eilių muziejuose, patariama įsigyti bilietus internetu. Bet kaip supratau, Luvre gauni tik rezervaciją, o bilietą reikia pasiimti pačiame Luvre. Tai ar vistiek reiks stovėti eilėj ir kur tą bilietą pasiimti, bendroj kasoj?
dar kažkas reportažuose pasakojo,kaip ėjo į Luvrą ne pro centrinį iėjimą, o nuo Rišeljė g. Bet rašo, kad ten tik su muziejų pasais ir kitokiais leidimais.
dar kažkas reportažuose pasakojo,kaip ėjo į Luvrą ne pro centrinį iėjimą, o nuo Rišeljė g. Bet rašo, kad ten tik su muziejų pasais ir kitokiais leidimais.
Luvre yra keli iejimai, maziausiai zinomas Porte de Lion, jis randasi - jei atsistuoti veidu i stikline piramyde, desineje, arciausiai sodo Tiulerie. Is to iejimo arciausiai iki Denon sprano, kur ir randasi zinomiausi sedevrai - MOna liza, Venera, Rembrandto ir Ticiano paveikslai, NIka ir kt.
Sveiki, mano vardas Ilona, as gyvenu Paryziuje, dirbu turizme. Labai myliu si miesta. As organizuoju ir pravedu nuostabias ekskursijas po si amzinaji meiles miesta, pasitinku zmones is oro uosto ir suteikiu visa reikalinga informacija, jei kam nora reikes mano paslaugu butinai kreikites, as labai pasistengsiu organizuoti Jusu poilsi kaip galima geriau. Susisiekti su manimi galima e-pastu: tur.and.france@gmail.com arba telefonu +33 7 53 25 09 51
Mano instagrame galima pamatyti daug idomaus apie Paryziu: francuzhenkavparis
Mano instagrame galima pamatyti daug idomaus apie Paryziu: francuzhenkavparis
Na, ir aš per wizzair akciją nugriebiau bilietus Bet dabar truputį susimėčiau planavime - bilietai savaitei, planavau padaryti ratuką dar iki normandijos, bet jaučiu, kad truputį per daug užsiplėšiau... Tuo labiau, kad į tą savaitę netyčia išpuola Bastilijos diena
Kaip manot realu:
- Pirma diena. beauvais oro uostas, 8 ryto. Imam mašiną, dumiam iki Etretat, ten pasivaikštom porą valandų, lekiam iki Mont-Saint Michelio. Ten nakvojam, aplankom vienuolyną vakare ar ryte, kaip jau spėjam.
- Antra diena. Lekiam iki Luaros pilių, apžiūrim iš išorės kelias pilis, ir vakare kur nors nakvojam tarp Luaros slėnio ir Versalio.
- Trečia diena. Versalis ir vakare atvykimas į Paryžių.
- Ketvirta - septinta dienos. Paryžius. Aš su vaiku buvę, bet važiuos žmogus nebuvęs Paryžiuje. Viena diena iškrinta, nes kaip suprantu per Bastilijos dieną tik šventės bus ir niekas nedirbs?
Šįkart Paryžiuje yra norai aplankyti Luvrą (visa diena tam?) Ir Asterikso parką (tam tai jau tikrai visa diena ) Ir aišku tuos standartinius must-see dalykus.
Aš šiek tiek abejoju dėl tos pirmos kelionės dalies, gal turit kokių patarimų? Šiaip intensyvo kelionėse nebijau, bijau nerealių sumanymų
Papildyta:
Gal bandėt nuomotis pas juos?
O šiaip kokia homelidays politika yra dėl saugumo? Tokia pat kaip airbnb? Nes tripadvisor atsiliepimai apie homelidays tokie labai jau dviprasmiški...
Kaip manot realu:
- Pirma diena. beauvais oro uostas, 8 ryto. Imam mašiną, dumiam iki Etretat, ten pasivaikštom porą valandų, lekiam iki Mont-Saint Michelio. Ten nakvojam, aplankom vienuolyną vakare ar ryte, kaip jau spėjam.
- Antra diena. Lekiam iki Luaros pilių, apžiūrim iš išorės kelias pilis, ir vakare kur nors nakvojam tarp Luaros slėnio ir Versalio.
- Trečia diena. Versalis ir vakare atvykimas į Paryžių.
- Ketvirta - septinta dienos. Paryžius. Aš su vaiku buvę, bet važiuos žmogus nebuvęs Paryžiuje. Viena diena iškrinta, nes kaip suprantu per Bastilijos dieną tik šventės bus ir niekas nedirbs?
Šįkart Paryžiuje yra norai aplankyti Luvrą (visa diena tam?) Ir Asterikso parką (tam tai jau tikrai visa diena ) Ir aišku tuos standartinius must-see dalykus.
Aš šiek tiek abejoju dėl tos pirmos kelionės dalies, gal turit kokių patarimų? Šiaip intensyvo kelionėse nebijau, bijau nerealių sumanymų
Papildyta:
QUOTE(Odry @ 2015 05 13, 22:46)
Sveikos keliautojos. Labai reik pagalbos. ar realu
http://www.homeliday...?uni_id=2113004
gal kokie uzslepti dalykai, prancuzu nesuprantu. Aciu uz pagalba
http://www.homeliday...?uni_id=2113004
gal kokie uzslepti dalykai, prancuzu nesuprantu. Aciu uz pagalba
Gal bandėt nuomotis pas juos?
O šiaip kokia homelidays politika yra dėl saugumo? Tokia pat kaip airbnb? Nes tripadvisor atsiliepimai apie homelidays tokie labai jau dviprasmiški...
Jei aš pirksiu muziejų pasą, o dukrai nėra 26 metų, ar galėsim eiti į muziejus be eilės? Ar jai reikės eilėje, kurie perka bilietus stovėti?
kaip nurimo temele...niekas nebeskrendat i Paryziu?
man beliko lygiai menuo iki keliones...
QUOTE(pincius @ 2015 06 01, 15:15)
kaip nurimo temele...niekas nebeskrendat i Paryziu?
Mes grizom pries pora dienu ,bet emocijos neplusta
Karta verta pamatyti,bet daugiau ,nevaziuociau,nebent jau visi kiti pasaulio kampai butu aplankyti.
As busiu is tu,kuriems po Romos,vargu ar kitas miestas paliks didesni ispudi.
I siaip velus siltas vakaras prie Eifelio su minia zmoniu ant pieveles su sampano taure,visai smagiai praejo 10 vakaro iziebe sviesas,kurios kazkuri laika mirksi kaip kaledu eglute,o po to tik sviecia(12 irgi matem ta pati) .Ta iziebima palydejo 1000 plojimu
Kainos tikrai labai dideles.As pati UK gyvenu,tad prie aukstu kainu pripratus,bet vistiek nustebino.
Prie viesbucio parduotuvelej,kepta vista issinesimui:20 euru uz kg
Beje macaroons visai nepaliko ispudzio. blyneliai ,kurio vieno kaina 1.60 (man pavalgyt 10 reiktu) labai saldus ir kiausinis per daug jauciasi.
Kruasanai pas mus skanesni prie bamu parduotuvej
Restorane uzsisakius jautienis kepsni likom alkani ir be 60 euru.Du kepsniai+vanduo ir buteliukas kolos .
QUOTE(maybe24 @ 2015 06 01, 20:10)
aciu uz atsiliepimus
as eisiu savo konspektu pasiskaitinet, pradesiu konkretesni veiksmu plana sudarinet.
dabar turiu toki kvaila klausima, gal ir buves kur kada, bet man neuzsifiksavo...kur rasti patiekalu pavadinimu...na cia tu, daznai sutinkamu, kad zinoti, ka ten rinktis
Nežinau, ar čia galima rašyti tokią informaciją, ar yra kur kitur tam skirta vieta, bet jei kurios dar tik planuojatės kelionę į Paryžių ir skrisite per Beauvais, turiu 6 navette bilietus i Paryziu ir atgal, pirktus internetu, galiojančius iki rugsėjo 1 d. Gal kam reikia mažesne kaina? Pati nebegalėsiu jų panaudoti, nes draugai nusprenė pasiimti mus is oro uosto :-)
Merginos, reikia tokios informacijos - ar didelis kainų skirtumas, perkant bilietus į Eifelio bokštą internetu ir vietoje, kasose ? Sunku suplanuoti, kokiu tiksliai metu mes būsime prie Eifelio bokšto, tad mąstau, jei skirtumas nėra didelis, gal kasose tuos bilietus geriau nusipirkti Kaip suprantu laiką ten žiūrės griežtai ir pavėlavus bilietai nebegalios ?