Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(SmtmsCrazy @ 2015 05 13, 09:26)
Ar pirkot kas vyno Paryziaus turguj/parduotuvej? Idomu jis buna su kamsciu ar atsukamas?  rolleyes.gif Visgi jei su kamsciu, reik veztis kamsciatrauki, bet klausimas ar jo neatims einant i kokius objektus? g.gif

Uzmaciau siandien video, kaip be kamsciatraukio atidaryti vyno buteli. Gali buti labai naudinga Paryziuje biggrin.gif

http://youtu.be/u1wROm-OF9w
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2015 05 14, 05:31)
Uzmaciau siandien video, kaip be kamsciatraukio atidaryti vyno buteli. Gali buti labai naudinga Paryziuje biggrin.gif

Dar tam tinka medis (iš savos praktikos sakau) arba medinis paviršius. mirksiukas.gif Jei ką, galima ir į vidų įstumti, tik tuomet jau tenka viską išgerti.
Atsakyti
QUOTE(gummy bear @ 2015 05 14, 04:31)

Puikus video thumbup.gif Esu anksciau ji macius, bet visai nepagalvojau apie si buda. Aciu uz priminima!
Atsakyti
tesiant video tema, gal kam bus idomi ir naudinga informacija, o gal kas is buvusiu patvirtintu arba paneigtu "faktus" biggrin.gif
ko geriau nedaryti Prancūzijoje

sitas gal labiau amerikieciams, bet gal sis tas idomaus bus ir jums biggrin.gif

10 dalyku, kurie gali sokiruoti

ir dar

9 priezastys, kodel aesi apvogtas kelionese
Atsakyti
Sveiki ar pasidalintu patirtimi tie,kas keliavo su vaikais vezimeliuose? Ar patogu butu metro?Autobuse? Plaukiant upe?
Musu maziui 5 menesiai.Su sketuku visa diena isbuti dar per anksti,imsim didesni vezimeli .

Rezervavom Alma viesbuti nelabai toli nuo Eifelio.Gal kam teko lankytis?
Svarbiausias man klausimas ar geguzes 27-29 dar zydes kastonai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2015 05 17, 11:00)
Sveiki ar pasidalintu patirtimi tie,kas keliavo su vaikais vezimeliuose? Ar patogu butu metro?Autobuse? Plaukiant upe?
Musu maziui 5 menesiai.Su sketuku visa diena isbuti dar per anksti,imsim didesni vezimeli .

Rezervavom Alma viesbuti nelabai toli nuo Eifelio.Gal kam teko lankytis?
Svarbiausias man klausimas ar geguzes 27-29 dar zydes kastonai  biggrin.gif

Pernai kaštonai pilnu tempu žydėjo balandžio pab. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2015 05 17, 10:46)
Pernai kaštonai pilnu tempu žydėjo balandžio pab. sad.gif

Jauciu ir siais metais jau bus nuzydeje,nors pavasaris ir saltesnis ax.gif
Teks tenkintis angliskais kastonais smile.gif
Man Paryzius,ne Eifelis ir Luvras,o zydintys kastonai ir Senos pakrante.Net nezinau kodel taip smile.gif
Atsakyti
Kas ten dar bilietu nenusipirkot ir progos laukiat? Wizzair siandien (19 d.) akcija. Antras keliauja nemokamai (tik administracini mokesti susimoketi reikia).
Atsakyti
Oi merginos, pagaliau issiruosiau ir as su savo brangiausiu Paryziu apziureti net 8 dienoms clap.gif !!!

Isvykstam jau kita treciadeni, bet dar jokio plano neturiu, gal kas galetu savuoju pasidalinti, buciau dekinga. Kaip tik pradejau skaityti patarimus, bet puslapiu daug, uztruks....

Labai laukiu keliones ir tai, kad turesim pakankamai laiko, nereikes lekti akis isdegus labai ramina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedresg @ 2015 05 19, 21:03)
Oi merginos, pagaliau issiruosiau ir as su savo brangiausiu Paryziu apziureti  net 8 dienoms  clap.gif  !!!

Isvykstam jau kita treciadeni, bet dar jokio plano neturiu, gal kas galetu savuoju pasidalinti, buciau dekinga. Kaip tik pradejau skaityti patarimus, bet puslapiu daug, uztruks....

Labai laukiu keliones ir tai, kad turesim pakankamai laiko, nereikes lekti akis isdegus labai ramina smile.gif

Fotoreportažus perbėkit. Ten kokį "pusgaminį" sau ir rasit. O kad laiko bus pakankamai, labai abejoju. Su retom išimtim, kiek bebūtum Paryžiuje, vis mažai. - Ne veltui tiek ten grįžtančių.. mirksiukas.gif
Atsakyti
mano laikas irgi arteja, beveik viskas suruosta, suplanuota, na tiesa dar ne iki smulkmenu, bet bendri bruozai apmesti. liko tik atgalini bilieta nuspirkti, laukiu kainu permainu, nes kol kas brangoki g.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2015 05 20, 09:46)
mano laikas irgi arteja, beveik viskas suruosta, suplanuota, na tiesa dar ne iki smulkmenu, bet bendri bruozai apmesti. liko tik atgalini bilieta nuspirkti, laukiu kainu permainu, nes kol kas brangoki  g.gif

[QUOTE]
Yra http://www.skyscanner.net/
Gal padės? Bet 100 proc. nepasikliaunu. smile.gif
Atsakyti