QUOTE(k** @ 2015 01 05, 23:33)
Čia bus pirma mano patirtis airbnb. Sumokėjau pinigus tik jiems patvirtinus, kad sutinka priimti. Pasimokiau iš klaidų :-) pasiklausinėsiu smulkesnių detalių vėliau. Kažkaip iškart nepamačiau, kad nėra dušo ir tuoleto nuotraukų, kad yra vonios kambarys, tai rašoma :-) tikiuosi ne bendras su kuo kitu. Nomavausi butą ne kambarį. Vieta netoli Bastilijos.
Viską padarėt labai teisingai Jei nuomavotės butą, tai vonios kambarys tikrai neturėtų būti bendras. Mes airbnb naudojamės jau porą metų, niekada neturėjom jokių problemų.
Jūsų pasirinkta vieta man patinka, kartą buvom apsistoję ir tame rajone. Jei mėgstat vaikščioti, daug lankytinų vietų pasieksit pėstute.
Papildyta:
QUOTE(kass @ 2015 01 05, 23:46)
Sveiki,
mes jau su dar viena pora kitą pirmadienį būsime Paryžiuje ir taip pat kilo klausimas kaip geriau pirkti metro ar autobuso bilietus,t.y. ar imti 4 dienų pass. Busim pilnas 4 dienas. Gal kas žinote ar naktiniuose autobusuose tinka dieną važiuojančių autobusų bilietėliai? Romoje važiavome tik iki Vatikano, o šiaip kaip tikri turistai visur ejom pėsčiomis. Kaip Paryžiuje įveiktumėm ar ne? Esam mėgėjai vaikščiot
mes jau su dar viena pora kitą pirmadienį būsime Paryžiuje ir taip pat kilo klausimas kaip geriau pirkti metro ar autobuso bilietus,t.y. ar imti 4 dienų pass. Busim pilnas 4 dienas. Gal kas žinote ar naktiniuose autobusuose tinka dieną važiuojančių autobusų bilietėliai? Romoje važiavome tik iki Vatikano, o šiaip kaip tikri turistai visur ejom pėsčiomis. Kaip Paryžiuje įveiktumėm ar ne? Esam mėgėjai vaikščiot
Naktiniuose autobusuose galioja tie patys bilietai. Patys važiavom ir žymėjom.
Paryžiuje atstumai gerokai didesni, nei Romoje. Ir lankytinos vietos labaiu išsibarsčiusios. Aš irgi labai mėgstu vaikščioti, bet mano pasiryžimo dažniausiai užtenka 2-3 dienom, vėliau kojos maldauja poilsio