Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

Ačiū, merginos, visoms už atsakymus! Ir apie skrydį.
Labai apsidžiaugiau, kad ten bus jau tikras pavasaris su žiedais, kai pas mus kol kas va snaigės. Ruošiuosi lagaminą ir patogius batus. Kaip sakau visiems-važiuoju į mylimą miestą pasitikrinti ar aš jį dar tebemyliu po tiek laiko, na, tiesiog kaip su sena meile susitikti bigsmile.gif

QUOTE(Sense @ 2015 04 02, 22:19)
Zydi narcizai, magnolijos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2015 04 03, 07:26)
Ačiū, merginos, visoms už atsakymus! Ir apie skrydį.
Labai apsidžiaugiau, kad ten bus jau tikras pavasaris su žiedais, kai pas mus kol kas va snaigės. Ruošiuosi lagaminą ir patogius batus. Kaip sakau visiems-važiuoju į mylimą miestą pasitikrinti ar aš jį dar tebemyliu po tiek laiko, na, tiesiog kaip su sena meile susitikti bigsmile.gif

Kristi_na ar viena važiuoji?

Atsakyti
QUOTE(raami @ 2015 04 03, 09:09)
Kristi_na ar viena važiuoji?

Esu buvusi Paryžiuje su įvairiais žmonėmis, bet šįkart taip, viena nusprendžiau:)
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2015 04 03, 10:17)
Esu buvusi Paryžiuje su įvairiais žmonėmis, bet šįkart taip, viena nusprendžiau:)

Aš irgi norėčiau viena smile.gif, bet kiek žiemą žiūrėjau labai išbrangsta viešbutis vienai.
Todėl ir klausiu, kad gal žinote kur geriausios vietos apsigyventi vienam žmogui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2015 04 03, 07:26)
Ačiū, merginos, visoms už atsakymus!

na dar netikras pavasaris,bet ziedu yra. Oras neblogas,bet vejas,tai nelabai silta.
Atsakyti
Jokių kažkiek pigesnių vietų nežinau. Esame gyvenę "studio"-vieno kambario butukas, mažutis, su virtuvyte, patogu, bet tai buvo seniai, su kelionių agentūra Monmartro viešbutukyje, o dabar nusprendžiau išbandyti kažkokią akciją aptikusi viešbutį gana centre, tiesa, atsiliepimai, kuriuos paskui paskaičiau, sako, kad tai kažkada buvęs gražus viešbutis, o dabar viskas pasenę. Bet man buvo svarbiausia, kad kuo daugiau pasiekčiau pėsčiomis. Galėsiu pasidalinti įspūdžiais ar pasiteisino toks sprendimas...

QUOTE(raami @ 2015 04 03, 11:35)
Aš irgi norėčiau viena smile.gif, bet kiek žiemą žiūrėjau labai išbrangsta viešbutis vienai.
Todėl ir klausiu, kad gal žinote kur geriausios vietos apsigyventi vienam žmogui smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2015 04 04, 13:42)
Jokių kažkiek pigesnių vietų nežinau. Esame gyvenę "studio"-vieno kambario butukas, mažutis, su virtuvyte, patogu, bet tai buvo seniai, su kelionių agentūra Monmartro viešbutukyje, o dabar nusprendžiau išbandyti kažkokią akciją aptikusi viešbutį gana centre, tiesa, atsiliepimai, kuriuos paskui paskaičiau, sako, kad tai kažkada buvęs gražus viešbutis, o dabar viskas pasenę. Bet man buvo svarbiausia, kad kuo daugiau pasiekčiau pėsčiomis. Galėsiu pasidalinti įspūdžiais ar pasiteisino toks sprendimas...

Labai būčiau dėkinga 4u.gif.
Man irgi būtų aktualiausia kad nereiktų važinėti ir lengva būtų orientuotis, nes aš važiuočiau pirmą kartą.
Gal galite viešbučio nuorodą įmesti?
Atsakyti
Oi, aš manau, kad truputį ne taip aš jį aprašiau, jis brangokas, aš ėmiau labai seniai ir su didele akcija buvo ir tai kaina didelė.."Normandy" hotel prie Luvro. Dabar ką siūlo tai didokos kainos..Man net ir su akcija buvo didelės, bet šį kartą išbandysiu tokį variantą.
Kaip jau rašiau, esu gyvenusi įvairiuose rajonuose. Labiausiai iki šiol patiko netoli Lotynų kvartalo ir NotreDam. Esu girdėjusi gerų atsiliepimų apie Marais. Monmartre kainos būna geresnės, bet man asmeniškai tai visai kitoks Paryžius nei tarkim prie Katedros.

QUOTE(raami @ 2015 04 04, 15:00)
Labai būčiau dėkinga 4u.gif.
Man irgi būtų aktualiausia kad nereiktų važinėti ir lengva būtų orientuotis, nes aš važiuočiau pirmą kartą.
Gal galite viešbučio nuorodą įmesti?a

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2015 04 06, 16:49)
Oi, aš manau, kad truputį ne taip aš jį aprašiau, jis brangokas, aš ėmiau labai seniai ir su didele akcija buvo ir tai kaina didelė.."Normandy" hotel prie Luvro. Dabar ką siūlo tai didokos kainos..Man net ir su akcija buvo didelės, bet šį kartą išbandysiu tokį variantą.
Kaip jau rašiau, esu gyvenusi įvairiuose rajonuose. Labiausiai iki šiol patiko netoli Lotynų kvartalo ir NotreDam. Esu girdėjusi gerų atsiliepimų apie Marais. Monmartre kainos būna geresnės, bet man asmeniškai tai visai kitoks Paryžius nei tarkim prie Katedros.

Ačiū už informaciją 4u.gif
Nuotraukose Normandy viešbutis labai gražai ir prabangiai atrodo smile.gif.

Atsakyti
Gal sudomins vykstančius Paryžiun? http://www.newparist...-free-tour.html

P.S. Pati turiu bilietus spalio viduriui Paryžiun wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Turiu klausimėlį dėl lauktuvių tų, kurios ne per seniausiai lankėsi Paryžiuje. Ar teko sau arba artimiesiems vežti lauktuvių kvepalų? Įdomu, kokių kainų galiu tikėtis. Kažin ar galima rasti pigiau nei pas mus? Aš kalbu ne apie Duty Free parduotuves.

Mano skrydis jau poryt, tad tikiuosi, kad streikas baigsis ir aš sėkmingai keliausiu ten, kur suplanavusi smile.gif 59.gif

Gaila tų, kurie planavo šiandien išvykti.
Atsakyti
Na kvepalu kainos kiek ziurejau parduotuvese, tai truputi brangiau nei duty free. O su LT kainom lyginant gal kaip kas, siaip panasiai.
Atsakyti