Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(sauto @ 2015 01 04, 17:23)
Teisingai  wink.gif

user posted image

dar klausimelis, kai pirkau bilieta į eifelį internetu, pirkau du bilietus, juos atspausdinus raso kad abu bilietai su mano pavarde, o as eisiu su draugu, nebus bedu del to? nes jokios kito info man įrašyti nereikėjo. nekils problemu kad abu bilietai su moteriska pavarde? biggrin.gif
Atsakyti
Jokio skirtumo... svarbu bilietas. Nors kaip ir rekomenduoja turėti dokumentus, bet niekas nežiūrinėjo, tik rankines tai griežtai kratė visiems...
Atsakyti
QUOTE(sauto @ 2015 01 04, 17:34)
Jokio skirtumo... svarbu bilietas. Nors kaip ir rekomenduoja turėti dokumentus, bet niekas nežiūrinėjo, tik rankines tai griežtai kratė visiems...

Širdingai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2015 01 03, 17:23)
mes planuojam buti nuo treciadienio iki sekmadienio smile.gif tai galvoju gal labiau apsimoka pirkti savaitini, nes visgi 5 dienos

Pasiskaičiuokit, kiek maždaug reikės bilietų,vienam žmogui ir bus aišku, ar verta pirkti. Skaičiuokit taip, kad būsit 4,5 pilnų dienų. Atvykimo dieną (jei skrydi rytinis), reikės, tarkim, 3 bilietų, o išvykimo - tik 1. Kitoms dienoms skaičiuokim minimum 2 (jei gyvensit tolėliau nuo centro). Gaunasi - 10 bilietų. Kaip tik t+ karnetas. smile.gif 14.10 eu. Lyg ir neapsimokėtų savaitinis bilietas. Bet jei reiktų daugiau, negu 2 bilietų per dieną, tai Carte Orange tikrai patogiau.
Papildyta:
QUOTE(Zhanna131 @ 2015 01 04, 16:30)
Prieš porą savaičių su draugais iškojome būdų kaip nusigauti iš Beauvais oro uosto i Paris. Tad pasidalinsiu savo patirtim, gal kam pravers.

Mes su 5 draugais pries porą savaičių ten nuskrydome ir mums labai pasiseke, išeinant iš terminalo sutikome rusakalbį žmogų, kuris teikia transporto paslaugas turistams, jis nuvežė mus iki viešbučio už 100 Eur, net su autobusu mums butu brangiau – bilietai dabar po 17Eur ir mums neteko su lagaminais po merto klaidžioti. Pakeliui pravede šaunią ekskursiją, suteike visą mus dominančią informaciją.

Pas jį mes užsakemė transferą atgal Paryžius - Beauvais oro uostas , nes skrydis buvo labai nepatogiu laiku – 6 val jau reikejo būti oro uoste. Kam reikes, butinai rekomenduojame, jis mums paliko savo kontaktus:

tourism.france.paris@gmail.com tel +33 7 82 00 70 27 Vadimas

Info verta 1-ojo puslapio!!!
Papildyta:
QUOTE(vesela @ 2015 01 04, 17:15)
tai tiesiog prie iejimo buti 10 min anksciau? as galvojau gal prie to lifto, tai kaip tada zinoti koks ten uzimtumas bus  g.gif
labai aciuuuu uz atsakyma  wink.gif

dar klausimelis, kai pirkau bilieta į eifelį internetu, pirkau du bilietus, juos atspausdinus raso kad abu bilietai su mano pavarde, o as eisiu su draugu, nebus bedu del to? nes jokios kito info man įrašyti nereikėjo  g.gif

Svarbu, kad bilietų barkodai būtų skirtingi mirksiukas.gif
kaip kažkas rašė, iėjimas su išankstiniais bilietais prie mėlyna vėliava pažymėtos "būdelės". - Ten nuskanuoja bilietus, ir keliaujama link lifto, bet dar reik praeiti kontrolės postą. Į pastarąjį "subėga" dvi eilės: išankstiniai ir tie, kurie atstovėjo eilę po atviru dangumi. Eifelyje galima būti, kiek tik noro yra. Bet kadangi šalta (ypač 3-iam aukšte), tai neužsibūnama. Vienas trūkumas - eilės prie liftų žemyn. Tiek 3-iame, tiek 2-ame aukštuose.
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2015 01 05, 11:00)
Pasiskaičiuokit, kiek maždaug reikės bilietų,vienam žmogui  ir bus aišku, ar verta pirkti. Skaičiuokit taip, kad būsit 4,5 pilnų dienų. Atvykimo dieną (jei skrydi rytinis), reikės, tarkim, 3 bilietų, o išvykimo - tik 1. Kitoms dienoms skaičiuokim minimum 2 (jei gyvensit tolėliau nuo centro). Gaunasi - 10 bilietų. Kaip tik t+ karnetas.  smile.gif 14.10 eu. Lyg ir neapsimokėtų savaitinis bilietas. Bet jei reiktų daugiau, negu 2 bilietų per dieną, tai Carte Orange tikrai patogiau.

aciu labai uz issamia info mirksiukas.gif deliojant marsrutus supratau, kad geriau pirkti 10 atskiru bilietu kuriuos dalinsimes dviese, o savaitinius jau reikes pirkti kiekvienam atskirai mirksiukas.gif

bandziau susidelioti marsruta visoms dienoms smile.gif

lauksiu komentaru, ka keisti, ar ne per dideli uzmojai vienai dienai smile.gif o gal turit kokiu pastabu, ka dar galima butu pamatyti to ko neitraukiau smile.gif aciu 4u.gif

pirma diena: nuo viesbucio Hotel Chabrol Opera--- Galeries Lafayette -- toliau Triumfo arka--- toliau Eifelis --- toliau Trokadero

antra diena: viesbutis Hotel Chabrol Opera--- Notradame katedra--- tada Lotynu kvartalas--- tada Pompidou--- tada Luvras ir viesbutis

trecia diena: viesbutis Hotel Chabrol Opera-- -Monmartas---mulenruzas--- Elizejaus laukai ir jeigu noras bus su metro iki La Defense
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgux: 05 sausio 2015 - 15:59
QUOTE(amarrile @ 2015 01 03, 16:36)
Ar daug netenki,jei Paryžiuje lankaisi žiemą?  unsure.gif

manau žiemą nepatirsi tų malonių Paryžiaus vakarų, ant pievelės prieš Eifelį, kai susirenka ir paryžiečiai ir turistai, i didžiulį pikniką su vynu, šampanu, prancūziškais sūriais ir kitais užkandžiais. Man tai pats romantiškiausias dalykas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(digele @ 2015 01 05, 16:08)
manau žiemą nepatirsi tų malonių Paryžiaus vakarų, ant pievelės prieš Eifelį, kai susirenka ir paryžiečiai ir turistai, i didžiulį pikniką su vynu, šampanu, prancūziškais sūriais ir kitais užkandžiais. Man tai pats romantiškiausias dalykas  wub.gif

Bet šitas malonumas tik vasarą??? Kovo pabaigai irgi nelabai tinkamas???
Atsakyti
Viskas smile.gif Pagaliau thumbup.gif Gal jau šiandien išsimiegosiu... Užsisakiau butuką per airbnb. Tegul tik viskas lieka taip, kaip suplanuota, nesikeičia jokie skrydžiai, neištinka jokios bėdos ir vasaros pradžia bus Paryžiuje smile.gif
Dabar pasakykit kas sakėtės butus per air.bnb. Atsiuntė ten kažkokį kodą. Ką man su juo daryti? siųsti šeimininkams? Ir jei viskas vyks lygiai po 5 mėnesių, tai dabar dar per anksti tartis manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2015 01 05, 20:25)
Dabar pasakykit kas sakėtės butus per air.bnb. Atsiuntė ten kažkokį kodą. Ką man su juo daryti?  siųsti šeimininkams? Ir jei viskas vyks lygiai po 5 mėnesių, tai dabar dar per anksti tartis manau  smile.gif

Aš tą kodą kažkuriam šeimininkui siunčiau, tai parašė, kad jo jam nereikia. Šiaip turėkit, jei kiltų kokių nors neaiškumų ateityje.

O jūs dar su šeimininkais nesitarėt prieš užsisakydami butą? Jei ne, gal parašykit žinutę, kad pinigus pervedėt ir parašysit jiems iki kelionės likus porai savaičių.
Aš visada bendrauju prieš mokėdama pinigus, visada išsiaiškinu visas detales (kada galėsim atvykti, išvykti, ar bus higienos priemonių, ar yra kokių papildomų sąlygų ar reikalavimų ir t.t.) Nes juk iš pradžių šeimininkas turi patvirtinti rezervaciją. Po to pradedu aktyviau bendrauti likus porai savaičių iki kelionės, kai jau būnu susirinkusi pagrindinę info, nes mėgstu paklausinėti apie visokias smulkmenas.

Atsakyti
QUOTE(Roskila @ 2015 01 05, 21:52)
Aš tą kodą kažkuriam šeimininkui siunčiau, tai parašė, kad jo jam nereikia. Šiaip turėkit, jei kiltų kokių nors neaiškumų ateityje.

O jūs dar su šeimininkais nesitarėt prieš užsisakydami butą? Jei ne, gal parašykit žinutę, kad pinigus pervedėt ir parašysit jiems iki kelionės likus porai savaičių.
Aš visada bendrauju prieš mokėdama pinigus, visada išsiaiškinu visas detales (kada galėsim atvykti, išvykti, ar bus higienos priemonių, ar yra kokių papildomų sąlygų ar reikalavimų ir t.t.) Nes juk iš pradžių šeimininkas turi patvirtinti rezervaciją. Po to pradedu aktyviau bendrauti likus porai savaičių iki kelionės, kai jau būnu susirinkusi pagrindinę info, nes mėgstu paklausinėti apie visokias smulkmenas.

Čia bus pirma mano patirtis airbnb. Sumokėjau pinigus tik jiems patvirtinus, kad sutinka priimti. Pasimokiau iš klaidų :-) pasiklausinėsiu smulkesnių detalių vėliau. Kažkaip iškart nepamačiau, kad nėra dušo ir tuoleto nuotraukų, kad yra vonios kambarys, tai rašoma :-) tikiuosi ne bendras su kuo kitu. Nomavausi butą ne kambarį. Vieta netoli Bastilijos.
Atsakyti
Sveiki,

mes jau su dar viena pora kitą pirmadienį būsime Paryžiuje ir taip pat kilo klausimas kaip geriau pirkti metro ar autobuso bilietus,t.y. ar imti 4 dienų pass. Busim pilnas 4 dienas. Gal kas žinote ar naktiniuose autobusuose tinka dieną važiuojančių autobusų bilietėliai? Romoje važiavome tik iki Vatikano, o šiaip kaip tikri turistai visur ejom pėsčiomis. Kaip Paryžiuje įveiktumėm ar ne? Esam mėgėjai vaikščiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2015 01 03, 17:36)
Ar daug netenki,jei Paryžiuje lankaisi žiemą?  unsure.gif

Mes buvom vasarį. Aišku nėra šilta, bet žydėjo narcizai jau, nors viena diena net labai šalta buvo. Tačiau tokiu metu turistų nėra daug- nesezonas biggrin.gif ir eilių praktiškia niektu nebuvo. Į Eifelį net 10 min nestovėjom , o kitur laisviausiai patekom biggrin.gif
Atsakyti