Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(varliuska @ 2015 03 10, 09:55)
Dairausi šiame puslapiuke https://www.airbnb.com/, gal dar kokių žinote?

Peržiūrėkite pirmą šios temos žinutę, skyrelį "Kur apsigyventi Paryžiuje", ten rasite dar 4 apartamentus siūlančių puslapių adresus mirksiukas.gif .
Atsakyti
Susinervinau. Radau dieną, valandą. Viską suvedu, rašo, kad kortelės nr netinka. Bet viskas tinka. Nenori mūsų Eifelis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2015 03 10, 12:01)
Susinervinau. Radau dieną, valandą. Viską suvedu, rašo, kad kortelės nr netinka. Bet viskas tinka. Nenori mūsų Eifelis unsure.gif

O kokia kortelė? Kartais su Maestro ne viską nusipirksi.. Aš pirkau su Visa Electron. Viskas tiko. unsure.gif
Nervuotis negerai. Po to ligos puola... Kantrybės ir stiprybės. Gal dar ne Jūsų bilietus "išmetė"? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harienė: 10 kovo 2015 - 12:46
QUOTE(Harienė @ 2015 03 10, 13:43)
O kokia kortelė?  Kartais su Maestro ne viską nusipirksi.. Aš pirkau su Visa Electron. Viskas tiko.  unsure.gif
Nervuotis negerai. Po to ligos puola... Kantrybės ir stiprybės. Gal dar ne Jūsų bilietus "išmetė"?  ax.gif

Mastercard. Tokią rodo jų puslapyje. Ir šiaip, nesuprantu. Pabandžiau birželio mėn betkurį laiką, nors ir žalia spalva, bet rašo, kad neparduodami. Bet parašo toje vietoje, kai prieini 3 žingsnį :-) Ai, gal kada pavyks nupirkt. O jei nepavyks, tai eilėj pastovėsim :-)
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2015 03 10, 12:51)
Mastercard. Tokią rodo jų puslapyje. Ir šiaip, nesuprantu. Pabandžiau birželio mėn betkurį laiką, nors ir žalia spalva, bet rašo, kad neparduodami. Bet parašo toje vietoje, kai prieini 3 žingsnį :-) Ai, gal kada pavyks nupirkt. O jei nepavyks, tai eilėj pastovėsim :-)

Ar tik nebus banke kokia nors saugumo programa nepasirinkta?
Atsakyti
Gal kas nors esat susidure su tokia viesbucio rezervavimo problema-turiu seb credit kortele, per booking rezervavau paryziuj viesbuti. Po kiek laiko raso-problemos su kortele. Skambinu i banka, pasirodo mano kortele uzblokuota!! Senokai. Bankas nieko nepranese. Issiaiskinau, kad sesuo su visa sumaisius keliskart pin suspaude. Ok, atblokuoja. Vel booking. Laiskas viesbuciui. Ok. Likus menesiui iki keliones gaunu is booking kad vel problemos su kreditine. Vel aiskinuos banke. Ir cia prasideda jau man neaiski dalis-pasirodo booking (ar viesbutis?) nuskaite po 100 euru, is viso 200, bet jie dabar yra niekur, rezervuoti arba uzsaldyti. Tada jie bande nuskaityt visa mano viesnages suma-apie 450 eur, bet nesekmingai nes i kreditine idejau tik 500 eur galvodama kad jei jau bus tiksli viesnages suma tai jos ir uzteks. Man atrode, kad turetu nuskaiciuot tik ta duma, kodel ir is kur dar tie papildomi 200 eur?? Ar cia juos kaip esancius tik rezervacijoje man veliau grazina? Visa tai as surasau laiske viesbuciui su patikinimu kad jei jie man paaiskins kaip cis yra, tai papildysiu korteles suma. Jie man atsako, kad isimties tvarka laikys man rezervacija kol atvyksiu, bet del tu sumu nieko nepaaiskina. Su viesbuciu jau susirasinejom iki tol daug kartu, tai ar cia ju pasitikejimas as jau nzn:) viesbutis is didesniu, lyg turetu but patikimas. Likau nesupratusi del tos isaldytos 200 eur sumos-ja man but grazine kai but nuskaite visa viesnages suma? As gal nezinau kazko ar nepastebejau, kad taip nuskaitinetu kituose viesbuciuose..
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2015 03 10, 23:15)
Likau nesupratusi del tos isaldytos 200 eur sumos-ja man but grazine kai but nuskaite visa viesnages suma? As gal nezinau kazko ar nepastebejau, kad taip nuskaitinetu kituose viesbuciuose..

bookong.com rašoma:
Dauguma viešbučių avanso ar užstato nereikalauja. Jei viešbutis to reikalauja, ši informacija bus aprašyta „Viešbučio nuostatuose“ viešbučio puslapyje Booking.com ir jums atsiųsimame patvirtinimo el. laiške.

Gal tas viešbutis reikalauja kokio nors depozito? - Bet tai viešbutis, kaip rašot - "rimtas", lyg ir neturėtų..
Apie dvigubus nuskaitymus arba ir nuskaitymą, ir rezervaciją yra rašoma ir SM (pagoolinkit, rasit). Situacija nemaloni, bet ne neišsprendžiama. smile.gif
Atsakyti
Aha, aciu, Hariene, uz info! Nebuvau susidurus su dvigubais nuskaitymais, greitosiom pagooglinau. Dar ryt daugiau paskaitinesiu. Hm, tai kaip supratau, galiu bandyti prideti pinigu i kortele ir pasiulyt viesbuciui dar syki bandyt nuskaityt? Tiketina, kad ivyko neteisingai nuskaitymas ir pinigai buvo "uzsaldyti" ir juos per menesi atgausiu. Man atrodo baisiausia-o jei nuskaiciuos ir visa suma viesnages ir tuos 200 euru, tai i ka kreiptis..bet cia turbut ivyko nuskaitymu klaida. Tik keista, kad viesbutis nieko neatsako i ta konkretu mano klausima..gal verta pasitiket ju pazadu palikt mano rezervacija ir be isankstinio apmokejimo..

QUOTE(Harienė @ 2015 03 10, 23:31)
bookong.com rašoma:
Dauguma viešbučių avanso ar užstato nereikalauja. Jei viešbutis to reikalauja, ši informacija bus aprašyta „Viešbučio nuostatuose“ viešbučio puslapyje Booking.com ir jums atsiųsimame patvirtinimo el. laiške.

Gal tas viešbutis reikalauja kokio nors depozito? - Bet tai viešbutis, kaip rašot -  "rimtas", lyg ir neturėtų..
Apie dvigubus nuskaitymus arba ir nuskaitymą, ir rezervaciją yra rašoma ir SM (pagoolinkit, rasit). Situacija nemaloni, bet ne neišsprendžiama. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2015 03 11, 00:01)
Hm, tai kaip supratau, galiu bandyti prideti pinigu i kortele ir pasiulyt viesbuciui dar syki bandyt nuskaityt? gal verta pasitiket ju pazadu palikt mano rezervacija ir be isankstinio apmokejimo..

Kam įšaldyt pinigus, jei raštu įsipareigojo palikt rezervaciją be išankstinio apmokėjimo? Bet jei Jums bus ramiau, galit ir papildyt kortelę.
O banke su kuo nors šnekėjot? Ten juk turi matyti, kas - viešbutis ar bookingas tuos eurus rezervavo.
Atsakyti
sveikos smile.gif kaip nusigauti iki Versalio? Gal galite apsviesti- vaziuoti su metro ar ten jau traukiniai vazineja? is kokios stoties ir pan, nes kazkaip niekaip nesiseka suplanuoti sio marsruto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2015 03 11, 16:55)
sveikos smile.gif kaip nusigauti iki Versalio? Gal galite apsviesti- vaziuoti su metro ar ten jau traukiniai vazineja? is kokios stoties ir pan, nes kazkaip niekaip nesiseka suplanuoti sio marsruto smile.gif

Į Versalį veža RER C (kryptis Versailles Rive Gauche, dėl viso pikto pasitikrinkit Paryžiaus transporto psl.). Pasižiūrėkit, kur patogiausia Jums įsėsti, o važiuot reik iki Versailles Rive Droite.
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2015 03 11, 19:29)
Į Versalį veža RER C (kryptis Versailles Rive Gauche, dėl viso pikto pasitikrinkit Paryžiaus transporto psl.). Pasižiūrėkit, kur patogiausia Jums įsėsti, o važiuot reik iki Versailles Rive Droite.

pries savaite buvau, tai dar ir zemelapiuka turiu smile.gif

nzn is kurios vietos vaziuosit, bet mes su metro M8 atvaziavom iki Invalides sustojimo (kryptis Balard) (dar i ta pati sustojima Invalides vaziuoja metro M13).tada perejom i RER C su tuo paciu bilieteliu smile.gif ir vaziavom kryptimi Versailles chateau smile.gif iki pacio galo smile.gif
Atsakyti