QUOTE(varliuska @ 2015 03 08, 14:46)
Sveikos šioks toks sutapimas, bet nuostabios dienos (kovo 8-osios proga ) savarankiška kelionė į PARYŽIŲ!! Birželio 20 d. išskrendame 7 dienoms į meilės miestą Įdomu kokios yra tempratūrų prognozės šiam mėnesiui Kaip suprantu kaip ir sezonas pas juos tokiu metu? Kol kas turime tik skrydį niekaip negalime nuspręsti ar rinktis viešbutį arčiau centro ar visgi toliau ir daugiau naudotis metro? Taip pat klausimas dėl Versalio rūmų, kaip supratau ten ne visada (net ir vasaros metu) veikia tie fontanai, ar esate kuri juos mačiusi?? Paryžiaus aplankymą be Versalio neįsivaizduoju, nes man ten taip atrodo roooomantiška...
Ir dar... Esu labai dėkinga SM forumui kad padeda planuotis savarankiškas keliones o kartais net ir pameta toookių fotoreportažų kad seilės tysta Ši kelionė trečia kuomet dėliosiu maršrutą kartu su SM forumu ir ruošiu namų darbus
Ir dar... Esu labai dėkinga SM forumui kad padeda planuotis savarankiškas keliones o kartais net ir pameta toookių fotoreportažų kad seilės tysta Ši kelionė trečia kuomet dėliosiu maršrutą kartu su SM forumu ir ruošiu namų darbus
Kai buvom paskutini karta apsigyvenom viesbuti Monmartro rajone labai patiko siulyciau ir jums siam rajone issirinkti viesbutuka pagal finansines galimybes, buvom ir Versalio rumuose, ten taip grazu ir mes pataikem kai fontanai veike, zodziu labai manau verta.