Ech, grįžom ir mes prieš kelias valandas iš Paryžiaus. Kažkokių ketinimų įsimylėti tikrai neturėjau, skridom dėl to, kad nesam buvę. Ir nors 2 dienas iš 3 buvo šaltoka ir šlapia, bet vistiek - miestas su aura, toks vieningo stiliaus visas miesto centras, dvelkia istorija, senove. Aš prisiskaičius A.Diuma romanų, tai taip romantiška atrodė
Ir jautėmės visiškai saugūs kad ir šeštadienį 12 nakties prie eifelio.
Visi lankytini objektai žinoma verti dėmesio, bet pats vaikštinėjimas gatvelėmis, lotynų kvartalas dieną - naktį gyvas šurmuliuojantis, kavos gėrimas nekubant, nežmoniškai skanus maistas, ooooiiiiii kaip man patiko
Ir dar naudingos info - kas ketinate prieš skrydį nakvoti Bovėj. Neturėjau tvarkaraščio, tai 1,5 val per anksti iš Paryžiaus išvažiavom, buvo pikta
aerouoste sėdėti.
Iš oro uosto veža autobusas Nr. 12, mašrutas nuo Tille-Aeroport iki Mairie sustojimo ir atgal. Pravažiuoja visus viešbučius, kaina 4 EUR/žmogui, bilietas galioja pirmyn ir atgal 48 val.
Nr.12 maršrutasTam planely pažymėta gatvių pavadinimai ir kada jose stoja.
Tiesa, kažkur skaičiau kad paryžius neįsileidžia greito maisto restoranų, tai visiškai nesutinku. Mano akimis žiūrint tai greito maisto apstu, monmarte ir lotynų kvartale tai tikrai. O ir šiaip gatvėje blynų su uogomis gali nusipirkti ir prie eifelio