QUOTE(Jurgux @ 2015 02 22, 22:10)
kokia kaina to plaukimo ilipi-islipi ?
Priklausomai nuo to, su kuo plauksit.
Pirmame puslapyje yra sudėtos nuorodos. Mes plaukėm batobusu, todėl jį ir aprašiau.
Bilietai yra 1 ir 2 dienų (gal dar kokie kitokie, neprisimenu). Tik žinau, kad tarp šių dviejų labai nežymus skirtumas. Vaikams taikomos nuolaidos. Tik, perkant lengvatinius bilietus, reikia pateikti vaiko asmens dokumentą.
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2015 02 22, 21:32)
o man tada pirkti tą mobilis kortelę ar ne? mes apsistosim 3 zonoj, žinau, kad stotelė labai arti viešbučio.
Apie kokią kortelę kalbat? Atsiprašau, nesupratau.
Ar apie metro t+ karnetą? Jei bato stotelė prie pat viešbučio, tai metro nereik. (Nebent norėtumėt pavažiuot iki La Defanso ar Monmartro. Tik nemanau, kad su vaikučiais laiko liks.) Tiesiog atplauksit iki tos stotelės, ir tiek.. Tik pasižiūrėkit laikus (nuo-iki), kada bato kursuoja. Kad paskutinio nepražiopsotumėt..
Šiaip, prie bato kasų yra lankstinukai su visa info.
Papildyta:
QUOTE(first @ 2015 02 22, 22:06)
Sveikos, keliautojos
Atejau papasakoti savo ispudzius apie Paryziu. Mes skridome spalio menesi, bet tik dabar narsydama uztikau sia tema ir uzsukau, perskaiciau jusu visus liaupsus, ir net sunerimau.. na nezinau, tai buvo mano svajoniu miestas, svajojau nuo pat vaikystes apie Paryziu, taciau mane jis gan nuvyle. Galbut, per daug tikejaus... Sakiau kita karta i Paryziu grisiu nebent su milziniska suma pinigu
First,
niekas niekam neprivalo patikti. Gyventi todėl ir įdomu, kad visi esam skirtingi..
Bet jei neatmetat minties sugrįžti, reiškia nevisai taip blogai ir buvo..
Mano nuomone, "fast track" labiausiai tinka tik + sudėjimui prie programos punktų. Tačiau kartu žinau ir tai, kad yra žmonių, kuriems kitaip neišeina.
Daiktus saugot reik visur. Ir mes saugojom, bet pavyko be įtampos. Gal, jei būtumėt atsipalaidavę, ir Jūsų įspūdžiai būtų kitokie...
Smalsu baisiai - o koks lankytas miestas Jums patiko?