Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(Arguendo @ 2015 02 17, 08:37)
As tai truputi kitos nuomones del kaviniu, maistu ir pan. Kelionės viena iš smagiausių dalių yra paragauti tos vietos tradicinį patiekalą, ar desertą. Ar tikrai verta jau taip taupyti,- kad net kavos su vyru/ drauge svajingai neišgėrus lauko kavinukėj..ir čia tikrai ne piniguose esmė, o požiūryje. Bet, čia tik nuomonė  4u.gif

pritariu drinks_cheers.gif
tikrai potyriai kitokie, kai maloniai nuteikia gomuri koks skanus gardesis smile.gif
kava late daug kur kainavo 5-6 eur
nes uz 2 puodelius mokedavom po 12-12,5 euro
sakyciau brangoka, bet tikrai verta jei tik gali gatveje pasedeti ir skaniai besidairant pagurksnoti.
mes daznai sedavom tose gatvese kur grodavo, kokiam skersgatvy gatves muzikantai ir tada kavindavomes.. ir koncertas nuostabus kartais budavo ir kava wink.gif
Atsakyti
Pasedeti kavinese vaziuosiu kita karta nes noriu i eifelio antra auksta pakilti vakare thumbup.gif nes turint tik 2 pilnas dienas norisi daugiau aplankyti ir pamatyti bigsmile.gif 2 dienos per daug trumpai istikruju unsure.gif
Atsakyti
Gal kas susidūrėte su išankstiniu bilietų pirkimu į eifelio bokštą: pirkau du bilietus, ir ant abiejų mano pavardė... o eisim su vyru smile.gif Ar tikrina tas pavardes? Ar reikia daug anksčiau nurodyto laiko atvykti?
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2015 02 18, 15:55)
Gal kas susidūrėte su išankstiniu bilietų pirkimu į eifelio bokštą: pirkau du bilietus, ir ant abiejų mano pavardė... o eisim su vyru smile.gif Ar tikrina tas pavardes? Ar reikia daug anksčiau nurodyto laiko atvykti?

Pries kiek laiko iki vykimo pirkote? Ir ar gavote vakarini laika?
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2015 02 18, 15:55)

Prieš kelis puslapius apie tai diskutavo. Sakė, tai ne problema 4u.gif

Vėluot negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k**: 18 vasario 2015 - 15:04
QUOTE(Sigitano @ 2015 02 18, 15:00)

siandien apie 12 val pirkau ir gavau 03,05 diena 19,30 wub.gif pirkau 4 bilietus ir visi su mano vardu ir pavarde
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2015 02 18, 14:55)

vasario 14d. buvom, pirkau 4 bilietus visi buvo mano pavarde. Pradeda ileisti likus 5min iki musu laiko.
Atsakyti
Ir as pirkau i Eifeli, -niekas ju netikrino. O del velavimo tai nezinau, nes mes velavom beveik pusvalandi ir irgi-nieks nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 02 17, 16:38)
pritariu  drinks_cheers.gif
tikrai potyriai kitokie, kai maloniai nuteikia gomuri koks skanus gardesis smile.gif
kava late daug kur kainavo 5-6 eur
nes uz 2 puodelius mokedavom po 12-12,5 euro
sakyciau brangoka, bet tikrai verta jei tik gali gatveje pasedeti ir skaniai besidairant pagurksnoti.
mes daznai sedavom tose gatvese kur grodavo, kokiam skersgatvy gatves muzikantai ir tada kavindavomes.. ir koncertas nuostabus kartais budavo ir kava wink.gif

O kiek kainuoja kava kavinėje Vilniuje? Late, kapučino ar dar kokia kitokia... Tiek pat, tik litais (turbūt vis dar dauguma "matuoja" senąja valiuta). Paryžius - brangus miestas (kiek teko girdėt, ir Prancūzijos mąstais). Tai jau ne kartą minėta. Eklerai kainavo daugiau, negu 2 eurai (už tiek galiu sočiai papietauti šalia savo darbo Vilniuje). Bet aš norėjau, pirkau ir patyriau malonumą. Pritariu, kad geriau jau taupymo režimas namie, negu kelionės metu. Žinoma, būna, kad taupyt tenka visur. - Tai ne tik prioritetų, bet ir galimybių klausimas. Tačiau, turint galimybę, reikia ją išnaudoti.
Kaip sako prancūzų patarlė, geriau padaryti ir pasigailėti, negu gailėtis, kad nepadarei.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapė+: 18 vasario 2015 - 20:19
Lape+, taip, absoliuciai sutinku! 4u.gif
Kazkada sau esu atradusi, jog patyrimas, kuris butent tavo asmenybei suteikia pilnatve, yra vertas kainos, kuria sumoki. Kai pirmasyk buvau paryziuje su turistine grupe, tokia zalia 18 ete, jau nuvargusi nuo muzieju ir informacijos, kuria kruopsciai mums bere gide, su pavydu ziurejau i atsipalaidavusius zmones sedincius lauko kavinese ir taip norejau to neskubejimo pojucio, kai stebi pasauli, zmones ir miestas veriasi visai kitom spalvom. Nuo tos keliones praejo daug metu ir dbr jau zinau, kad nemegstu ekskursiju su gidu po miesta (smegenyse nuo tiek info man kazkas uzsiblokuoja:)), galiu priimti tik ribota kieki muzieju (nuostabusis luvras po 3h man tapo nepadiekiamas), niekada nebegsiu aplankyti kuo daugiau objektu vien del pliusiuko..bet parelaksuoti kavinese, apeiti knygynus, pastebeti zmones ar tingius katinus, nueit i koki viena koncerta, jei imanoma apsilankyt vietinio namuose (jei ne, tai bent paplepet su vietiniais) man yra absoliuciai butina..kaip ir paragaut vietines virtuves patiekalu ir pabandyt susikalbet tegul ir keliais sakiniais, vietine kalba..cia pradziai smile.gif
Atraskim kiekvienas sali ar miesta savaip! Bet nebijokim ieskoti kas mums suteikia didziausia prasme. Isdriskim tai igyvendint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2015 02 18, 16:00)

Pirkau vakar, apsilankymo diena kovo 7 diena, bet žiūrėdavau kas dieną gal kokias 2 savaites, vis nebūdavo arba kelis kartus buvo tik 22:00. Dabar 19:30.
Atsakyti
Dar klausimas del gyvenamos vietos, kaip Jums atrodo, geriau netoli Eifelio, ar arciau centro, kokiam 2am kvartale?
Atsakyti