Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(k** @ 2015 01 30, 23:41)
Man atrodo, kad šioje temoje kažkur apie tuos bilietus į Eifelį kalbėta. Ir, kad viena pavarde pirkti. Koks skirtumas, negi ten pasus tikrina. Svarbu bilietas ir, kad nepavėluot tam laikui. Bent aš taip manau

jau perskaiciau tris senas temas bet tuo momentu matyt kai neaktualu tai ir neuzfiksavau.
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2015 01 30, 19:35)
Toks kvailokas klausimas, nupirkau 4 bilietus i eifeli bet pavarde parasiau su ė raide tai gavosi pavarde be paskutines raides unsure.gif  ar nieprikibs? ir kad visi mano vardu juk irgi nesvarbu.

Tikrai niekas neprikibs. Kartais gali patikrinti tik vaikų dokumentus, kad įsitikintų ar jiems dar priklauso vaikiški bilietai.
Papildyta:
QUOTE(k** @ 2015 01 30, 20:58)

Bendradarbė pasakojo, kad ji nuvykus į Paryžių važiuodama metro išlipdavo kelis sustojimus prieš savo viešbutį, išeidavo virš žemės į supermarketą, apsipirkdavo ir dar nepasibaigus to metro bilietuko galiojimui, vėl su tuo pačiu nusileisdavo į požemį ir pabaigdavo dar kelių sustojimų kelionę iki  savo viešbučio. Ar tikrai taip galima? Ji sakė, kad su tuo pačiu bilietu tie metro vartai atsidarydavo.
Aš čia pergyvenu dėl to atvykimo su RER į Chatelet Les Halles, kur man reiks persėsti į 1 metro liniją. Pažiūrėjau per Youtube, ten kažkas nufilmavęs rodo, kad išeina iš tos Chatelet Les Hales kur RER į paviršių ir eina iki Chatelet. O ten vėl leidžiasi į požemį.   Kaip iš tikro ten yra, ar tikrai būtinai reikia į paviršių iškilti, ar yra kelias ir požemiu?
Jau kažkuri man esate atsakiusi, kad yra požemiu  4u.gif , bet vistiek įdomu, ar panaudojus bilietą ir išėjus į paviršių, bet neišeikvojus laiko dar juo galima pasinaudoti?

Chatelet Les Halles nors ir yra labai didelė stotis, tačiau joje visur labai aiškios nuorodos. Tikrai nepaklysite, tik sekite savo linijos spalvą ir kryptį. Iki persėdimo gali tekti ir 15 minučių požemiais, tai keltis, tai leistis, bet iš pačios stoties išeiti nereikės.
Atkreipkite dėmesį, kad t* bilietas galioja 90 minučių, tačiau tik kelionei į vieną pusę. Jei bandysite sėsti į priešingą pusę, automatiniai vartai neturėtų jūsų praleisti. Todėl jei kažkur nuvažiuosite, išlipsite į viršų, o po to bandysite grįžti atgal, jūsų gali nepraleisti. 1-ame puslapyje yra puiki info apie tai.
Štai info iš Paryžiaus transporto puslapio:
Please note: one single t+ ticket may not be used for round-trip journeys on the same line or to get off and then back on a bus from the same line.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roskila: 31 sausio 2015 - 09:25
QUOTE(Roskila @ 2015 01 31, 10:22)

Štai info iš Paryžiaus transporto puslapio:
Please note: one single t+ ticket may not be used for round-trip journeys on the same line or to get off and then back on a bus from the same line.

Ačiū dar kartą smile.gif Aš tą puslapį skersai išilgai perskaičiusi smile.gif ir prie šios eilutės ne kartą rymojau smile.gif Kai jau ir Jūs patvirtinote tai ką ir aš buvau supratusi, galiu nurimti smile.gif Manau, mano metro klausimas išspręstas smile.gif
Nors ir trise važiuojame, Paryžiuje būsime nuo penktadienio iki trečiadienio, bet mums apsimoka tik tie carnetai.
Atsakyti
QUOTE(Vikitita @ 2015 01 30, 23:01)
Sveiki, jungiuos ir as i kluba smile.gif Keliausime velyku savaitgali. Niekaip neapsisprendziu del viesbucio, nesuprantu as ju tu rajonu smile.gif zinau tik viena kad visur keliauti metro ir kitaip smile.gif Ka manot apie si kambari? ar strategiskai geroje vietoje ar nelabai ? http://www.booking.c...i...tal;ucfs=1

Vieta super. tik gal matosi langai galimai į siaurą gatvę, gali būti nemažai triukšmo... Bet čia tik spėju.
Užstatas nemažas, man teko gal kokius 200 ar 300 eurų gyvenant ilgiau nei savaitę. bet buvo pirkta ne per booking.com.
Dar pastebėjot, kad rašo šiam bute apie kažkokį destination fee 100eurų.
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2015 01 30, 20:00)
o tai kam Jums su Taxi važiuot? Važiuokit su metro. Įlipate Porte Maillot į 1 liniją, pavažiuojate iki  Charles de Gaulle - Etoile, persėdate į 6 metro liniją ir važiuojate iki savo sustojimo La Motte Picquet - Grenelle.

Aciu uz informacija.O tam metro perspeja kokia sekanti stotele,pasako pavadinima?Nesu niekad vaziavus.
Atsakyti
Sveiki,
mes su draugu važiuojame į Paryžių vasario 12 d. Gal galite pasidalinti savo patirtimi? Ar spėsime į lėktuvą 9 val., jei iš Paryžiaus autobusu išvažiuosime 6.10 val. ir ten būsime tik 7.25 val . Atrodo mažoka oro uoste pasilikti tik 1 val. 30 min. Tuo labiau, kai visi tik ir skundžiasi, kad labia tikrina ten, didelės eilės ir t.t.
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2015 01 31, 01:22)
Aš negaliu atsakyti, man užstato nereikia palikti smile.gif Kažkuri mergina man rašė, kad per airbnb užstatą grąžina parvykus namo kelių savaičių bėgyje. Gal kas buvo užsisakęs per Booking, tai pakomentuos.

Per booking mum iskart nuskaiciavo visa suma kuria turejom sumoketi,jokio avanso neuzsalde:)
Papildyta:
QUOTE(Nenyte* @ 2015 01 31, 20:48)
Aciu uz informacija.O tam metro perspeja kokia sekanti stotele,pasako pavadinima?Nesu niekad vaziavus.

Del metro,kai kiekviena karta sustoja yra stiles pavadinimas parasytas ten didelem aiskiom raidem,paciam metro yra ant sienos visas marsrutas,taip mes sekem kada bus kokia stotele ir kada mums islipti reiks:)
Del spejimo jei tik su rankiniu skrendat jokiu ten eiliu nebuvo kai mes buvom,viskas labai greitai vyko.
Atsakyti
Dar paklausiu jusu nuomones del vietos smile.gif Susidomejom siuo butuku, tarp 3 ir 11 zonos kaip suprantu, ar patogu iš ten pasiekti viską ar bus keblumų? Ar verta sakytis iš merginos, kuri visai neturi atsiliepimų ? Nesam taip keliavę, truputį baisoka smile.gif
https://www.airbnb.c...i...ts=2&s=Y6BM
Atsakyti
QUOTE(Vikitita @ 2015 02 01, 21:33)
Dar paklausiu jusu nuomones del vietos smile.gif Susidomejom siuo butuku, tarp 3 ir 11 zonos kaip suprantu, ar patogu iš ten pasiekti viską ar bus keblumų? Ar verta sakytis iš merginos, kuri visai neturi atsiliepimų ? Nesam taip keliavę, truputį baisoka smile.gif

Aš ir užsisakiusi iš moters, kuri dar neturi atsiliepimų. Ir airbnb bus mano pirmoji patirtis. Kažkaip manau, kad viskas bus gerai :-)
Dėl Jūsų buto vietos, tai jei važiuosit metro, juk viskas pasiekiama.
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Ir mes jungiames prie keliautoju burio I Paryziu wub.gif

Islekiame savaitgaliui kovo 5-8 dienom:) Siandien kaip tik uzsirezervavom gyvenamaji plota stai cia:)
https://www.booking....id=2#map_closed

ir truputuka nusivyliau savimi, kad pries viska neapsiziurejau kaip su nuvykimu ir parvykimu.
Gal kas galetu pakomentuoti sia vieta? Kol kas nerandu kaip viesuoju transportu gretai ryte speti I Porte Maillot nuvykt .
Atsakyti
QUOTE(Vikitita @ 2015 02 01, 21:33)

Man ši vieta labai patinka. Paskutinį kartą buvom apsistoję visai netoli. Šalia yra Republic stotis - vienas didžiausių Paryžiaus transporto mazgų, todėl patogu nuvažiuoti bet kur. Ten važiuoja ir naktiniai autobusai, kas patogu jei skrydis atgal labai ankstyvas. Šalia yra Rue Oberkampf, garsi savo naktiniu gyvenimu. Joje daug mielų restoranėlių. Netoli yra puikus turgus, Le Marche des Enfants Rouges, kuriame rasite įvairiausių produktų ir įvairių pasaulio virtuvių patiekalų. Rajonas saugus.

Jei apie butą nėra atsiliepimų, tikriausiai jis dar tik neseniai buvo įtrauktas į airbnb pasiūlymus. Tokiu atveju siūlau kuo smulkiau viską išklausinėti, visas smulkmenas. (Aš dar ir nuolaidos paprašau). Mes jau apie porą matų naudojamės airbnb ir nė karto nenusivylėm.
Papildyta:
QUOTE(guoda-paguoda @ 2015 02 02, 01:36)
Sveiki smile.gif

Ir mes jungiames prie keliautoju burio I Paryziu  wub.gif

Islekiame savaitgaliui kovo 5-8 dienom:) Siandien kaip tik uzsirezervavom gyvenamaji plota stai cia:)
https://www.booking....id=2#map_closed

ir truputuka nusivyliau savimi, kad pries viska neapsiziurejau kaip su nuvykimu ir parvykimu.
Gal kas galetu pakomentuoti sia vieta? Kol kas nerandu kaip viesuoju transportu gretai ryte speti I Porte Maillot nuvykt .

Vieta gera, netgi labai gera. thumbup.gif Kaip ryte nuvykti į PM, galite pasižiūrėti šiame puslapyje:
http://www.ratp.fr/i...cherche-avancee

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roskila: 02 vasario 2015 - 10:06
Sveiki, užsisakėme bilietus į Paryžių birželio gale. Dabar ieškome kur apsistoti. Norime kuo pigiau ir nelabai toli nuo lankytinų vietų arba kad būtų geras susisiekimas. 4 iese važiuojame, tai iš tikro tiktų ir bendras būstas. Realiai norime fainos vietelės tik pernakvojimui, nes skrendam 3 dienom. Labai prašau, gal kažkas turite ką rekomenduoti, nes kol kas dar sunkiai gaudausi visame tame reikale. blush2.gif
Atsakyti