QUOTE(Mili04 @ 2015 01 30, 19:35)
Toks kvailokas klausimas, nupirkau 4 bilietus i eifeli bet pavarde parasiau su ė raide tai gavosi pavarde be paskutines raides
ar nieprikibs? ir kad visi mano vardu juk irgi nesvarbu.
Tikrai niekas neprikibs. Kartais gali patikrinti tik vaikų dokumentus, kad įsitikintų ar jiems dar priklauso vaikiški bilietai.
Papildyta:
QUOTE(k** @ 2015 01 30, 20:58)
Bendradarbė pasakojo, kad ji nuvykus į Paryžių važiuodama metro išlipdavo kelis sustojimus prieš savo viešbutį, išeidavo virš žemės į supermarketą, apsipirkdavo ir dar nepasibaigus to metro bilietuko galiojimui, vėl su tuo pačiu nusileisdavo į požemį ir pabaigdavo dar kelių sustojimų kelionę iki savo viešbučio. Ar tikrai taip galima? Ji sakė, kad su tuo pačiu bilietu tie metro vartai atsidarydavo.
Aš čia pergyvenu dėl to atvykimo su RER į Chatelet Les Halles, kur man reiks persėsti į 1 metro liniją. Pažiūrėjau per Youtube, ten kažkas nufilmavęs rodo, kad išeina iš tos Chatelet Les Hales kur RER į paviršių ir eina iki Chatelet. O ten vėl leidžiasi į požemį. Kaip iš tikro ten yra, ar tikrai būtinai reikia į paviršių iškilti, ar yra kelias ir požemiu?
Jau kažkuri man esate atsakiusi, kad yra požemiu
, bet vistiek įdomu, ar panaudojus bilietą ir išėjus į paviršių, bet neišeikvojus laiko dar juo galima pasinaudoti?
Chatelet Les Halles nors ir yra labai didelė stotis, tačiau joje visur labai aiškios nuorodos. Tikrai nepaklysite, tik sekite savo linijos spalvą ir kryptį. Iki persėdimo gali tekti ir 15 minučių požemiais, tai keltis, tai leistis, bet iš pačios stoties išeiti nereikės.
Atkreipkite dėmesį, kad t* bilietas galioja 90 minučių, tačiau tik kelionei į vieną pusę. Jei bandysite sėsti į priešingą pusę, automatiniai vartai neturėtų jūsų praleisti. Todėl jei kažkur nuvažiuosite, išlipsite į viršų, o po to bandysite grįžti atgal, jūsų gali nepraleisti. 1-ame puslapyje yra puiki info apie tai.
Štai info iš Paryžiaus transporto puslapio:
Please note: one single t+ ticket may not be used for round-trip journeys on the same line or to get off and then back on a bus from the same line.