QUOTE(Ponia Delovej @ 2015 05 20, 19:14)
Vaje, tai bijau.Gal dar pagerti gudobeles, sukatzoles ir valerijonu...Nes man liepe tris per diena, tai as nukrisiu isvis.Nzn.ka daryt.Daktarui tai dzin, senas, kokiu 80 metu, bet pas mus mazas kardiologu pasirinkimas.
nenoriu įkalbinėti, jums pačiai spręsti. Aš kadangi buvau jau labai pavargus nuo tos savijautos, tai bandžiau bet kokius variantus. Aš tada antrą kartą rytmonormą pradėjau nuo 0.75 mg (pusę 150 mg tabletės) 2 k. per dieną kartu su lokren 0.25 1 k.d. Taip kelias dienas, tada vėl kelias dienas 0.75 3k.d. rytmonormą ir ta pati dozė lokren ir taip iki pilnų 3 tab. per dieną ir nuimant lokreną. Kai nuo mažų dozių pradėjau, tada jokių pašalinių nebuvo. Iki kol gavau tokį gydymo planą, patikėkit kiek gydytojų apėjau. Gudobelės išgerta, kaip sakau, jau ne tie buteliukai, bet bendrai sudėjus, ir pora butelių gautųsi
jau kaip prisimenu, kiek naktų nemiegota, kiek prablūdinta, tai bijau ir pagalvoti, jei tektų vėl taip kankintis. Iš tikrųjų, nuo tų kentėjimų, susigadinau labai nervus. Dabar jei tik kas, kokia nemaloni situacija, stresas, koks nors pašalinis nepriimtinas triukšmas, iš karto širdelė pradeda bildėti. Imu tada papildomą tabletę ir laukiu kol suveiks
bet čia man taip viskas veikia, nenoriu piršti savų metodų.