Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

Aciu 4u.gif
reikes paklausti gydytojos.Bet jums ir daug buvo ogo... g.gif.O surado permusimu priezasti?
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2015 05 05, 18:25)
Aciu 4u.gif
reikes paklausti gydytojos.Bet jums ir daug buvo  ogo... g.gif.O surado permusimu priezasti?


As sergu centronuklearine miopatija, tai širdies bėdos yra ligos eigos dalis.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2015 05 06, 09:36)
As sergu centronuklearine miopatija, tai širdies bėdos yra ligos eigos dalis.


Papildyta:
Sveiki visi,mano problemos irgi tos pačios pradėjo širdį permušinėt ypač vakarais,nžn ko griebtis,buvau pas 2 kardiologus paskyre holterį birzelio 10d,taip echo nieko nerodo,siaubingai jaučiuosi jau menuo taip, naktis be poilsio,ir ką daryt? Gal kas žino kaip palengvint?geriu betaloca ir raminančius ,bet nieko gero.
Atsakyti
Na va,katik grįžau iš kardiologės.Buvo dėtas holteris. Atsakymas nelabai guodžiantis- 8300 ex.Tik tiek,kad jos visos vienodos gerosios,kaip jie sako.Bandysim dar vaistukus,o jei ir jie nepadės teks rįžtis operacijai (ablecijai). Ar kuri esat vartojusi Sotalolį? Tiesa,o dviratuką tai gražiai pramyniau,jokių ex.,greitas atsistatymas po krūvio...
Atsakyti
[quote=Miglute66,2015 05 18, 18:14]
Papildyta:
Sveiki visi,mano problemos irgi tos pačios pradėjo širdį permušinėt ypač vakarais,nžn ko griebtis,buvau pas 2 kardiologus paskyre holterį birzelio 10d,taip echo nieko nerodo,siaubingai jaučiuosi jau menuo taip, naktis be poilsio,ir ką daryt? Gal kas žino kaip palengvint?geriu betaloca ir raminančius ,bet nieko gero.
[/q
Žinom,ką tai reiškia 4u.gif ne viena bemiege naktis praleista naršant nete,apie šią problemą.Ir daugelis čia su stažu.Pvz.aš,nuo pirmų extrasistolių pajutimo jau vargstu 8 m.Tai paūmėja, tai pagerėja, tai visai pranyksta. Svarbiasia išmokt nesinervuot dėl to ir išsimiegot naktį. Pasistenk atrast preparatar,kuris tau padėtų užmigt,bet nežaist su antidepresantais.Aš atradau jonažolių tabl.,kurio nnuramina ir išmiegu visą naktį. O betalokas gali tau netikt,jei žemas kraujospūdis.Mano atveju taip ir yra. Po holterio bus aiškiau. Jei neviršytų 6000,gali nieko ir neskirti.Jei eitum privačiai,holteri iškart ir uždetų. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Vai Glossi 4u.gif tai ne kokios naujienos pas tave,8 metai tokiu kanciu,ir vistiek gali tekt daryti abliacija.As ejau privaciai ir del holterio vistiek dave nukreipima i ligonine pastate i eile,nes Klaipedoj kiek ieskojau nera tiek kardiologu ,kur galima butu holteri pasidaryt.Manau Kaune Vilniuje lengviau.o vaziuot i kauna ar Vilniu,paskui juk reikia grazint vel kita diena vaziuok,tad ir kenciu.Antidepresantu as negeriu,kazkaip as nusistacius pries juos ,nebent lexotanilio,xanaxo tablete.Nenoriu uzgruzint save tais vaistais.Bet tie permusimai taip riboja gyvenima,bijau jau kur iseit,bijau eit dantis tvarkytis,masazus pasidaryt,bijau ,kad pasidarys dar blogiau.Ka jus merginos manot? Skaiciau ,kad betalocas kazkaip veikia ,kad butina ispet odontologa g.gif .Siaip baile esu,dabar tikrai dar depresija isivarysiu nuo permusimu,bijau kad sirdis sustos,pradedu panikuot verysad.gif Atleiskit merginos uz toki liudna posta,norejau su kazkuom pasidalint.Stiprybes jums mielosios 4u.gif Atleiskit ,kad ne lietuviu abecele,rasau is kito kompiuterio nerandu kaip ijungt blush2.gif .
Atsakyti
As siandien buvau as kardiologa del permusimu, nu nieko gero jis man nepasake.Ekstrasistoliu skilveliniu per para apie 5000, kai dare holteri.Jokie vaistai nepadeda, kartais jauciu jas, kartais ne, bet , kad jos yra ir daznos tai tiesa.Dabar israse ritmanormo ar kokio ten panasaus, pasiskaiciau ir bijau gerti, o dar 3 tb.per diena.Man ne ritmas sutrikes gi.Paklausiau daktaro ar labai blogai, kad permusa, nu sako- sirdis pleciasi.Kad susinervavau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2015 05 20, 14:16)
As siandien buvau as kardiologa del permusimu, nu nieko gero jis man nepasake.Ekstrasistoliu skilveliniu per para apie 5000, kai dare holteri.Jokie vaistai nepadeda, kartais jauciu jas, kartais ne, bet , kad jos yra ir daznos tai tiesa.Dabar israse ritmanormo ar kokio ten panasaus, pasiskaiciau ir bijau gerti, o dar 3 tb.per diena.Man ne ritmas sutrikes gi.Paklausiau daktaro ar labai blogai,  kad permusa, nu sako- sirdis pleciasi.Kad susinervavau... doh.gif

Nu žinok,aš kiekvienais metais darausi echoskopija,tai nieks pas mane nesiplečia.Ir kiek kardiologų klausineju,tai nieks negąsdina.
Atsakyti
4u.gif
nu aciu, o tai sedziu dabar ir nervuojuos.Sakau, gal pagerti gudobeles, betaloko dar nebandzius.Na, bet taip is niekur nieko tik sast ir permusimai.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2015 05 20, 14:51)
4u.gif
nu aciu, o tai sedziu dabar ir nervuojuos.Sakau, gal pagerti gudobeles, betaloko dar nebandzius.Na, bet taip is niekur nieko tik sast ir permusimai.

Na aisku ,kad pagerk gudobeles blogiau tikrai nebus 4u.gif as tai geriu betaloca,kartais man geriau ,kartais ne g.gif ,bet blogiau tikrai nesidaro.Jis tik spaudima musa,bet pastebejau,kai atsiranda permusimai,tai pakyla ir spaudimas ir tada betalocas man kaip tik smile.gif ,man permusimai irgi atsiranda,kaip is niekur,kartais pakeitus kuno padeti,atsitupus,nakti verciantis ant kito sono,bet vakare pries miega butinai buna doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Miglute66 @ 2015 05 20, 11:51)
Vai Glossi  4u.gif  tai ne kokios naujienos pas tave,8 metai tokiu kanciu,ir vistiek gali tekt daryti abliacija.As ejau privaciai ir del holterio vistiek dave nukreipima i ligonine pastate i eile,nes Klaipedoj kiek ieskojau nera tiek kardiologu ,kur galima butu holteri pasidaryt.Manau Kaune Vilniuje lengviau.o vaziuot i kauna ar Vilniu,paskui juk reikia grazint vel kita diena vaziuok,tad ir kenciu.Antidepresantu as negeriu,kazkaip as nusistacius pries juos ,nebent lexotanilio,xanaxo tablete.Nenoriu uzgruzint save tais vaistais.Bet tie permusimai taip riboja gyvenima,bijau jau kur iseit,bijau eit dantis ątvarkytis,masazus pasidaryt,bijau ,kad pasidarys dar blogiau.Ka jus merginos manot? Skaiciau ,kad betalocas kazkaip veikia ,kad butina ispet odontologa g.gif .Siaip baile esu,dabar tikrai dar depresija isivarysiu nuo permusimu,bijau kad sirdis sustos,pradedu panikuot  verysad.gif Atleiskit merginos uz toki liudna posta,norejau su kazkuom pasidalint.Stiprybes jums mielosios  4u.gif Atleiskit ,kad ne lietuviu abecele,rasau is kito kompiuterio nerandu kaip ijungt blush2.gif .

Tai aš ir turėjau galvoj,kad nepiknaudžiautum xanaxu ir lexatoniliu,jie ir vadinami antidepresantais,atrask geriau kažką iš žolinių kas padėtų. Nenumirsi tikrai dėl tų permušimų mirksiukas.gif Ir širdute nesustos,eik visur,kur tau reikia,susigyvenk su jais ir tikrai bus tada geriau,negu ištisai nervuojies. Va,man ir dabar permušineja,na isr kas ax.gif Matyt blogi elektromagnetiniai laukai smile.gif
O del betaloko,matyt reikia perspet dantistus,kad jis mažina spaudimą ir jei leis nuskausminamųjų,jie irgi retina pulsą,kad mažesnę dozę suleistų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glossi: 20 gegužės 2015 - 15:55
Turbut siandien laukai prasti biggrin.gif Oras toks, kad lauke silciau nei namuose, man tai ne tik permusa, bet toks ir oro trukumas mazas, kaip koks spaudimas ar dusuliukas.Tai manau , kad nuo permusimu viskas, galva ryte irgi svaigo.Bandau ir as kartais neimti i galva, einu sau, darbuojuos bet va siandien praskydau -nervai nelaiko, nu kiek galima - atrodo viskas jau, niekados nebus gerai.
Atsakyti